Kauko-ohjattu SINÄ

 

Kerroin, kuinka Amerikan CDC oli havainnut, että 94%:llä USA:n koronakuolleista oli ”taustalla olevia olosuhteita” – eli toisin sanoen, vain 6%:lla kuolinsyy oli pelkkä korona, jos nyt siihenkään on luottaminen.

 

Samasta syystä Italia laittoi ”vielä paremmaksi”: Italian kansallinen terveysinstituutti esitti, että ihmiset, joilla on olemassa olevia sairauksia, kuolevat paljon todennäköisemmin koronavirukseen: yhdeksänkymmenelläyhdeksällä (99%) prosentilla koronaviruskuolleista Italiassa oli ennestään sairauksia, tutkimustulokset kertoivat.

 

Mitä ihmettä?

 

Tällaisen ”normitaudin” takia menee nyt sitten kaikessa ympäröivässä hössötyksessä Suomen(kin) talous vessasta alas: kansainvälisesti arvostettu ja loistava lomakohteemme Lappi on kohta rumenevina raunioina, jollei päättäjillämme lamppu syty. Joku tulee olemaan vastuussa tästä.

 

Mitä tässä sitten oikein haetaan?

 

ID2020- projekti julistaa: ”Tarve hyvälle digitaaliselle henkilöllisyystodistukselle on universaali. Kyky todistaa kuka olet on perusoikeus ja universaali ihmisoikeus. Koska elämme digitaalisella aikakaudella, tarvitsemme uskottavan ja luotettavan tavan tehdä niin sekä fyysisessä maailmassa että verkossa.” 

 

Mutta kuten tiedämme, tavoite ei ole se mitä me saamme – vaan mitä ”isoveli” saa. Muistellaanpa aiempaa: Trumpin operaatio Warp Speed tuo Inovio- nimisen Covid- rokotteen tammikuuhun mennessä.

 

Lääkitys ruiskutetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä.

 

Tällä kertaa, kiinnitäpä huomiosi tuohon etäkäskytykseen: mistä tiedämme, puhutaanko tuossa ”kertakäyttöhammasharjasta” vai jatkuvasta kaukosäätämisestä? Eli, aivan samoin kuin älylaitteeseesi asennettiin liittymän siru, joka sitten käynnistyi aktivoinnissa parin tunnin päästä – ja sitten kännykkäsi saa tasaisen tappavasti niitä päivityksiä ... niin oletko sinäkin sitten jatkuvan ”päivityksen” kohteena?

 

Aivan, ihmisestä hybridiksi: eli olisitko kuten Josen härkä vai peräti Elonin sika ...

 

Niin, Troijan hevosella nimeltä Covid-19 laitetaan nyt siis aivan kaikki villeimmätkin kyykytys- , keskitys- ja valvontatavoitteet toimeen – halusit sitä tai et.

 

Ja lopuksi, YK:n tuore ”hittihymni”:

 

”Olemme sulkemassa rajoja ympäri maailmaa, COVID-19 on nousussa

Uusi maailmanjärjestys, suljettujen ovien takana, myrsky menee ohi, me selviämme

Me nousemme, nousemme jälleen, saaremme nousevat jälleen

Me nousemme, nousemme jälleen, maailmamme nousee jälleen”.

 

Mutta minkälainen maailma?

 

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.” (Dan. 2:40).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu