Kauhujen vuosi 2021

 

Koronakäsikirjoitus etenee.

 

Kirjoitin aiemmin pari viikkoa sitten ensi-iltansa saaneesta elokuvasta ”Songbird”, jossa pandemia tuhoaa maailman ja sen kaupungit. Yllättäen, elokuvan message on jo alkanut toteutua:

 

Traileri puhuu ensin ulkonaliikkumiskiellosta ja lockdownista, ja sitten tulee toinen lockdown – ja tietenkin kovemmat rajoitukset kuin ensimmäisessä. USA:ssahan lukitukset alkoivat maaliskuun 13., 2020 – samaan aikaan kuin Covid- varoitus julistettiin. Ja kas kun oli perjantai 13. ...

 

Songbirdin piti alunperin ilmestyä vuonna 2021; sopivasti muistuttamaan YK:n Agenda 21’tä – tai 2030:ia, miten sen nyt haluaa nimetä.  Trumphan vakuutteli, ettei hänen hallintonsa mene lockdowneihin, ja vihjasi ettei mahdollisen seuraavan hallinnon touhuista hän tiedä.

 

Elokuvassa oli jo kyseisenä vuonna yli 8,4 miljoonaa kuollutta ja oltiin menossa 213.:lle lukitusviikolle.  Ja kas, virus oli jo mutatoitunut – kuten tänään uutisemme hehkuttavat, ja elokuva nimitti sitä Covid-23:ksi. Ja nyt virus hyökkäilisi aivokudokseen ...

 

Sitten elokuva kertoo, ettet voi mennä minnekään ilman jonkinlaista Covid- passia tms. terveydentilan tunnistavaa vakuutusvälinettä. Konseptihan on täysin sama, ettet pian voi mennä mihinkään ilman kasvomaskia jne. Ja tällä tavoin massat pikkuhiljaa mukautetaan ja totutetaankin siihen, että joku saa sanella sinulle jotakin mitä ilman et voi mitään tehdä; loppupelissä se on sitten se surullisen kuuluisa Raamatun pedon merkki.

 

Sitten edetään jo kuolleiden kokonaismäärään yli 110 miljoonaa. Kaikki altistuneet amerikkalaiset on pakotettu karanteenileireihin – ja USA:stahan näitä validoituja Covid- keskitysleirejä löytyy tänään ympäri maan, tärkeimpien lentokenttien välittömässä läheisyydessä. Ja hallinto valmistautuu, omien sanojensa mukaan ...

 

Sitten, epämääräiset ”sanitaatio-osastot” kulkevat ovelta ovelle. Eli, jos sinulla on vaikkapa tavallinen kuume, ”kuka tahansa” tulee kylään ja vie sinut jonnekin. Kiinassahan sitä koronan alkuaikoina jo livenä nähtiinkin.

 

Ja seuraavaksi tullaankin siihen, mikä ei välttämättä ole enää kovin kaukana: jos jätät asuntosi, sinut tullaan ampumaan välittömästi. Mm. Kreikassa lockdownissa olevien piti ensin textata hallinnolle, ennenkuin jättivät asuntonsa ...

 

Edellinen muistuttaakin ”kokeilusta”, joka tehtiin Minneapolisissa: poliisi ja kansalliskaarti partioivat katuja huutaen ihmisille että menkää sisälle. Ne jotka eivät tarpeeksi ripeästi totelleet, saivat värikuula-ammuksista. 

 

Eli, mitäpä muutakaan tämä on kuin sitä uuden maailmanjärjestyksen valtaanastumista, josta aiemmin kirjoittelin. Mike Pompeohan julisti Trumpin edessä, kuinka kaikki on ”harjoitusta livenä” – ja Trump happamana toteaa että kyllä hänellekin olisi pitänyt jonkun edeltä kertoa ... 

 

Tämä kaikki on siis tehty siksi, että hyväksyisimme sen mitä tapahtuu – ja että se on nyt sitten se uusi ”normaali”. Ja osana sitä oli tämä toinenkin kokeilu: ensin tietyiltä henkilöiltä hävisi some- tilit, ja sen päälle tuli vielä YouTuben, Gmailin jne käyttökatko. Todellakin, pari kolme biljonääriä päätti, mikä puhe sallitaan ja mikä ei ... näin voidaan valituilta (toisinajattelijoilta) poistaa vaikutusmahdollisuus muihin.

 

Tästä data- blackoutista ei puutukaan enää kuin se sähköjenkin häviäminen, josta myös toinen pandemiaelokuva, Viides Aalto, kertoi. Eli, kaikki sähköllä toimiva lakkaisi toimimasta, tarkoittaen että myös ne rahasi mitkä olisivat vain bitteinä, häviäisivät – kuten pankkitilisi. 

 

Ja tuostahan kertoi toinen, legendaarinen katastrofielokuva, Red Dawn. Itäiset joukot valloittivat USA:n, ja ne alueet joilla elokuvan TV- viesti kuului, eivät enää olleet USA:n hallinnassa. Ja olipas sattumaa se, että hotelli jonka valomainos kuvassa sammui, oli se sama jossa tapahtui Las Vegasin v. 2017 joukkoampuminen ...

 

Niinpä – jollei Amerikkaa saada muuten polvilleen, niin hoidetaan homma sitten sisäisellä hässäkällä: sitä taas kuvaa tietokonepelin ”Shattered Union” -narratiivi. 

 

 

Mutta elokuvien maailmasta takaisin tosimaailmaan: nyt YK yllättäen ilmoittaa, että johtuen Covid- pandemiasta, alkavana vuonna 2021 tulemme kohtaamaan massiivisen ruokapulan. 


Ja Time- lehti komppaa, että seuraukset ovat katastrofaaliset - YK:han luonnehti sitä jopa ”Raamatun kertoman kaltaiseksi nälänhädäksi”, joista pahin, Joosefin aikaan, kesti seitsemän vuotta ...

 

Ja nyt kun päästiin raamatullisiin, tunnustettu ”ennustajaeukko” Simpsonit- animaatio kertoo, että samoin kuin Shattered Union -tarinassa, vaalien jälkeen alkaa apokalypsi (20.1.2021), ja tulee ne Ilmestyskirjan neljä ratsastajaa. Ensimmäinen, jonka lipussa lukee ”Kauhujen puutalo”, muistuttaa kovasti rock- biisin nro 1 sanomaa – joskin toisin päin soitettuna. Huomaa artikkelissa myös toinen, takaperin puhuttu – sillä Obama tulee vielä kerran näyttelemään uutta, merkittävää roolia, aivan kuten I Pet Goat II ennustaa.

 

Ja tuolla ensimmäisellä ratsastajalla on viikate – ja muutenkin muistuttaa jotain tuttua. Aivan, Pirbright patentoi koronaviruksen hyväntekijä- Bill’in rahoittamana (ja sinun täytyy itse tehdä/keksiä se mitä patentoit). Se toi toisen ratsastajan, jolla on tuossa jousi muttei nuolia. Raamatussa tämä ilmenee sillä ensimmäisellä ratsastajalla. Mikä molemmille on yhteistä: Raamatussa ensimmäinen ratsastaja, Antikristus, nousee valtaan petosvoimalla mutta sotimatta; tämän ”kulkutauti”- ratsastajan voittoisa kulku perustuu myös valheeseen.

 

Ja kuten YK ennustaa, kolmas ratsastaja eli nälänhätä tulee Covidin ”ansiosta” – ja sitä myös itse ”autetaan”: mm. Beirutin pamaus tuhosi melkein 90% maan viljavarannoista jne.

 

Viimeisenä apokalyptisena ratsastajana tulee sitten se iso sota – ja sehän, kolmas maailmansota, enää on täyttymättä esiliinaveljien programmista. 

 

”Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.” (Ilm. 9:20).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu