Kasvomaski voi tappaa sinut

 

Kirjoittelin tässä aiemmin, mitä yhteistä on 5G:llä ja kasvomaskilla. Molemmat estävät kriittistä hapensaantiasi

 

Se, mitä hengitämme, ovat kaksi happimolekyyliä, jotka ovat sitoutuneet toisiinsa niiden jakamien elektronien kanssa. Kun happimolekyyli osuu 60 GHz:n 5G-aaltoihin, nämä aallot vaikuttavat näiden jaettujen elektronien kiertoradan resonanssiominaisuuksiin. Jaetut elektronit sitoutuvat veressä olevaan hemoglobiiniin. Kun happi hajoaa, se ei enää sitoudu hemoglobiiniin ja myoglobiiniin (happea kuljettavat molekyylit) eikä siksi pysty kuljettamaan happea solun voimalaitoksen ”mitokondrioihin”. Ilman happea maksa ahtautuu, ja keho ja aivot alkavat luhistua hitaan tukehtumisen takia.

 

Ja se, mikä 5G:llä ja virusnaamareilla on yhteistä = ne molemmat aiheuttavat happivajetta! Jos siis olet 60GHz 5G:n vaikutuspiirissä, noilla kasvomaskeilla on silloin toinenkin rooli - hengityskykysi rajoittuu, yhä lisää: et enää voi vetää normaalia määrää ilmaa täyttääksesi keuhkosi. Joten lopulta saat vähemmän happea, koska saat vähemmän ilmaa.

 

Nyt, Kiinassa sattui kaksi eri kuolemantapausta – terveille, nuorille lapsille. Kaksi 14- vuotiasta poikaa olivat molemmat suorittamassa koulun juoksutestiä – toinen Henanissa ja toinen Changshassa – kun kummatkin yllättäen menehtyivät. 

 

Kiinan kouluissahan on nyt pakollista pitää näitä kasvomaskeja – molemmilla pojillakin oli juoksun ajan. Kummassakaan tapauksessa ruumiinavausta ei tehty.

 

Joten: olisikohan syytä ajatella asia uusiksi? Kerroin viimeksi eräästä laadukkaasta ja kiihkottomasti tehdystä videosta – joka poistetaan Youtubesta jatkuvalla syötöllä. No, ainakin tätä kirjoitettaessa se vielä löytyi täältä

 

Tohtori Judy Mikovits mm. kertoo (7min kohdalla), miten AIDS:in osalta olisi säästetty MILJOONIA ihmishenkiä pelkästään Afrikassa. Videolla (kohta 13:50) toinen lääkäri toteaa, että häntä painostetaan lisäämään Covid kuolintodistukseen: aika surkea ”pandemia” siis ... ja pelkohan on hyvä tapa kontrolloida ihmisiä ...

 

Ja Medicare maksaa tohtorille 13000 taalaa (kohta 14:51), jos kutsuu potilasta Covid- uhriksi. Mutta vielä rankempaa: jos tuo Covid- sairas laitetaan hapetushoitoon, lekuri saa 39000 taalaa! Sillä tämä ”ventilointihoito” tappaa potilaan, koska se on juuri se hoito mitä Covid- sairaalle ei missään tapauksessa saa tehdä!

 

Siis: jos olet saanut flunssarokotteen, sinulla on koronaa (kohta 19min). Ja jos pidät kasvomaskeja, peset itseäsi koko ajan ja karantenisoit itsesi, tuhoat samalla bakteeriflorasi – ja ne hyvät virukset, jotka sinulla täytyykin olla. Eli, kun tulet lopulta ulos kammiostasi, olet immuunikatoinen => käy huonosti. Sillä virukset ja bakteerit ovat sinun immuuniteettisi peruskivi.

 

Ja sitten (kohta 20:44): kun pidät maskia, sinä aktivoit ne viruspöpöt mitä sinussa on = sairastut koska hengittelet vain sisältöäsi. Mieti jos sinulla on SE virus!

 

Tutki itse, mieti itse – äläkä luota niihin joihin ei kannata luottaa. On kyse sinun omasta elämästäsi. Sillä nyt on jo valjastettu sadat eturivin megasuperstaratkin vaatimaan, ettemme saisi edes palatakaan siihen entiseen... kun ilmastonmuutos, eläinten oikeudet, saasteet ja luonnon tuhoaminen, liikakansoitus ... seuraavaksi tulee varmaan niitä uusia veroja ja pakotteita, joilla sitten kerätään meiltä loppukin omaisuus – ja itsenäisyys - pois. Melkoinen ”pahan akseli” koko tuo jenkki-hollywood- virussirkus, jossa liemessä siis Suomikin – eikä kohta enää nenä yllä pintaan, ainakaan pienyrittäjillämme.

 

”niillä on korvat, mutta eivät kuule, eikä niillä ole henkeä suussansa” (Psalmi 135:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu