Käsikirjoitus nimeltä koronavirus

 

Juutuubbari PayDroV oli nähnyt paljon vaivaa ja tehnyt lyhyen ja ytimekkään videon. Avaan sen pala palalta tässä, koska pätkässä on vahva ”punainen lanka”.

 

Ensin jenkkikyypparia haastatellaan koronaviruksesta, mutta hän äityykin valittamaan kuinka lääkebisnes on tökkinyt – mutta onneksi Trump, ensimmäisenä presidenteistä, on sitten ratsastanut apuun. Nyt täytyy sitten panostaa näihin ”uusiin metodeihin” (?) päästä takaisin menestyksen tielle, samalla kun taistellaan koronaa vastaan.

 

Sitten puhuu biokemikaalien ekspertti: hänestä näyttää että epidemia on joko amerikkalaista agenttitoimintaa tai sitten jenkkilähtöinen globaali lääketeollisuus parantamassa voittojaan – aivan samoin kuin tekivät lintuinfluenssan, sikaflunssan ja SARS’in epidemioiden aikoihin.

 

Sitten jenkkibiologi oikoo yleistä käsitystä siitä mitä biologiset aseet ovat: ei suinkaan pelkkää anthraxia ja isorokkoa. Sillä seuraavaksi kiinalaiset uutisoivat, että saattoi karata heiltä, Wuhanin labrasta. Sitten ollaan jo erikoisen enkkuaksentin uutisissa: kysyvät onko tuo virus bioase?

 

Ja sitten pompitaan uutisoinnista toiseen, tuliko virus Kiinasta vai onko se sotaa Kiinaa vastaan. Siinä kohtaa toimittaja on kyllä hereillä kun toteaa, että Kiina kuitenkin valtiollisesti tiesi jo joulukuussa viruksen jylläämisestä maassa; siitä huolimatta lähettivät valtavia edustajaryhmiä reissuun niin USA:an kuin Davosiinkin jne. Kiinan suurlähettiläs ei kuulemma ollut suoraan kiistänytkään sitä, voisiko virus olla karannut heidän bioaselabrasta.

 

Sitten toimittajanainen päättääkin osuutensa vanhaan tuttuun kaavaan: aivan kuin olisi kuunnellut herra Bush’ia ennen Irakiin iskua: mitäpä USA:n omista bioaseista – mutta kun nyt löytyy kohta todisteet että toinen valta niitä tekee. Perinteistä, sotaa edeltävää retoriikkaa siis.

 

Kuvaan palaa äskeinen jenkkibiologi: Neuvostoliitto oli kehittänyt kauhean kokkobasillin, joka osasi ”hävittää” itsensä. Kohtapa jenkit valmistivat synteettisen polioviruksen. Siinä vaiheessa jo tolkun väki heräsi kyseenalaistamaan missä oikein mennään – toiset taas miettivät, olisiko pitänyt tutkia vähän lisää. Joka tapauksessa, homman rahoittajaksi paljastui myöhemmin DARPA. Nainen lopetteli huokaukseen, että netistä voi nykyään ostaa aineet (ja valmiit viruksetkin) – sekä printata reseptit tehdä itse ...

 

Mistäpä tässä kaikessa muusta on kyse kuin ihmisten kontrolloimisesta. Kaikki karanteenileiriltä vapautuneet nakkelivat kasvomaskinsa ilmaan ja saivat tunnistusrannekkeen (vrt. juutalaisten keltaiset tähdet puvuissa). Kuitenkin eräs Kiinasta yo. palautettu toi viruksen mukanaan; onneksi tilannetta oli kuitenkin jo harjoiteltu kuulemma viikkoja edeltä ... Ja tätä ihmisten pakkokaranteeniakin oli treenattu jo 2014 Ebolan yhteydessä: Sierra Leonesta palannutta, täysin tervettä ja oireetonta sairaanhoitajaa häkitettiin viikkotolkulla – lonkalta arvioineen poliitikon, ei asiantuntevan lääkärin määräyksestä. Joten, harjoiteltu on, ja katsottu kansan reaktiot, kun viattomia kopitetaan. 

 

Seuraavaksi tuleekin sitten ”Kiina tänään” -osio. Ihmiset raahataan väkivalloin, ja tapahtumista bloggaajat häviävät kokonaan, tai pääsevät koulutukseen/karanteeniin. Tohtori Li Wenliang menetti ainokaisensa; nyt kansalaiset surevat häntä sankarinaan, eräänlaisen alttarin äärellä.

 

Lähtien tammikuun 23.:sta, Wuhan on ollut suljettuna. Ihmismassat huutavat ikkunoistaan toisilleen: ”Jatkakaa taistelua”. Ne huoneistot joihin ei ole palattu, pitävät sisällään kymmeniä tuhansia lemmikkieläimiä.

 

PayDroV aiheellisesti toteaakin: jos tämä kaikki tapahtuisi USA:ssa, siitä seuraisi mellakat ja martial law, poikkeustila. Ja tietysti pakkorokottaminen ... Video sitten päättyykin homman USA- version esittämiseen: sopivasti aiemmasta Hollywood -elokuvasta, missä eroa Kiinan nykytilanteeseen on käytännössä vain rodulliset kasvonpiirteet.

 

Problem – reaction – solution (= kontrollointi).

 

Pieni vinkki blogin päätteeksi: jollet ole jo tähän mennessä havainnut – tai suostunut uskomaan – niin toivottavasti olen tälläkin kirjoituksella voinut osoittaa, että koko Internet- uutisointi & maailman valtamediat ovat yksi iso propagandaverkko edeltä suunniteltuja tarinoita, jotka toteutetaan näiden ”arvoitusten” eli kätkettyjen – mutta alitajuisesti ymmärrettävien – viestien mukaisesti. Esimerkki: kun vuoden 1999 jättimenestyselokuvassa ”Matrix”, sankari Neo näyttää passiaan, niin silmät eivät viestitä ymmärrykseesi – mutta alitajunta sen kyllä ”nappaa” – että passissa näkyvä päivämäärä on syyskuun 11., 2001. Ja noita ”9/11”- viestejähän totisesti riittää

 

Hainko mielestäsi ”kaukaa”? En. Sillä varmaankin olet jo kuullut kahdesta eri ”tarinasta”, joissa molemmissa kerrottiin edeltä, että koripallolegenda Kobe Bryant kuolee helikopterionnettomuudessa

 

Niin, sen lisäksi että ”ne” nauttivat tästä kissa ja hiiri -leikistä kanssamme – ja pelon aiheuttamisesta – kertoen edeltä animaatioilla ym mitä aikovat panna toimeksi, ne myös nauravat päin naamaamme. Käyköön Kobe esimerkkinä siitäkin: kun Wuhanin korona- katastrofi sai ehkä liiankin suuren vauhdin, halusivat ilmeisesti joko rauhottaa tahtia – tai sitten vaihtoehtoisesti kiusata vielä lisää: tuo ennustettu Koben kuolema tapahtui.

 

Pilkkaavat miten? No sekä jo edesmennyttä Kobea että jokaista ”uutisviestin” lukijaakin. Kobe ja tyttärensä haudattiin Pacific View Memorial Park’iin Kaliforniassa, joka sijaitsee Newport Beachissa, kaupunginosassa nimeltä Corona del Mar. 

 

”Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas” (Jes. 1:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu