Kanadan keskitysleirit toiminnassa

 

Kanadasta kuului lokakuussa kummia: great resetointia markkinoitiin valtakunnan päättäjätasolla, ja keskitysleirejäkin tulisi. Tottakai koko itseänsä arvostava media ryntäsi huutamaan salaliittoteoriaa.

 

Kyllä, monet harhautukseksi ympärille rakennetut väitteet olivat täysin vääriä - mutta hallituksen ylläpitämät karanteenitilat ovat kuitenkin sallittuja Kanadassa, vuonna 2005 pääministeri Paul Martinin myöntämän karanteenilain nojalla. Kesäkuussa 2020 liittovaltion hallitus antoi kolmannen määräyksensä, jonka mukaan jokainen Kanadaan saapuva henkilö oli asetettava karanteeniin 14 päivän ajaksi – joskin olivat "vapaaehtoisia" Kanadan kansalaisille.

 

Liittovaltion hallitus on ilmoittanut rahoittavansa vapaaehtoisia karanteenipaikkoja osalle maan kodittomista ja suunnitellut laajentavansa itsensä eristävien kansainvälisten matkustajien paikkoja viettää eristys, mutta kanadalaisia ​​ei pakoteta jättämään kotejaan ns. COVID "leirityksen ajaksi", terveysministeri Patty Hajdun tiedottaja kertoi CBC Newsille lokakuussa särkeäkseen salaliittoteoriat.

 

Lokakuussa pääministeri Justin Trudeau jopa vastasi sanoen, että väitteet COVID-19:n pakollisista pidätyksistä olivat "haitallisia väärää tietoa".

 

"Valitettavasti Internetissä on valtava määrä meuhkaa ja haitallista väärää tietoa (pandemiasta)”, Trudeau sanoi. "Minun oli selitettävä, että kun käytämme yhä enemmän ja erilaisia ​​tietolähteitä verkossa ja ympärillämme, meidän on edelleen oltava tarkkaavaisia ​​lähteiden suhteen, meidän on jatkossakin oltava tarkkaavaisia ​​vertaamalla erilaisia ​​raportteja ja etsimällä luotettavia lähteitä."

 

"Vastaus on ei, emme rakenna eristys- tai internointileirejä", terveysministerin tiedottaja sanoi lausunnossaan.

 

Se tapahtui lokakuussa, ja kuukausien kuluessa hallitus on siirtänyt ”maalitolppia” siitä, miten matkustajia kohdellaan. Nyt jopa matkailijat, joiden testi on negatiivinen, joutuvat karanteeniin kotonaan hallituksen valvonnassa. Vaikka tämä on vain niille, jotka harjoittavat kansainvälistä matkustusta, kuten olemme nähneet, maalitolppa siirtyy.

 

"Ne, joiden testitulokset ovat negatiiviset, voivat sitten olla karanteenissa kotona huomattavasti lisääntyneen valvonnan ja seurannan alaisena", Trudeau sanoi hiljattain pidetyssä lehdistötilaisuudessa. "Lisääntyneen valvonnan" osalta tämä sisältää yksityisten Covid turvamiesten kotikäynnit.

 

"Turvapoliiseja tulee lisää, jotka tekevät enemmän, sanoisin "oveen koputtamista", karanteenissa olevien ihmisten tarkastamiseksi", sanoi Kanadan kansanterveysjohtaja tohtori Theresa Tam perjantaina ja lisäsi, että ko. urakointi alkaisi 35 Kanadan kaupungissa ja laajenisi tulevina viikkoina.

 

Mutta touhu pahenee niille, joiden testi on positiivinen. Muista, että kolme kuukautta sitten positiivinen testi tarkoitti "vapaaehtoista" karanteenia valtion laitoksessa. "Pakollinen" vangitseminen oli "salaliittoteoria". Mutta se ei ole sitä enää.

 

"Ne, joilla on positiiviset testit, vaaditaan välittömästi karanteeniin nimetyissä valtion laitoksissa jotta varmistuu, että heillä ei ole mahdollisia huolenaiheita", Trudeau sanoi uusista toimenpiteistä.

 

"Välitön vaatimus" ei tarkoita "vapaaehtoista". Se tarkoittaa, että kansalaiset pakotetaan näihin tiloihin. Niiden kutsuminen "pakollisiksi valtion laitoksiksi", "internointileirien" sijaan, on semanttinen asia. Internointi määritellään vankinaolon tilaksi erityisesti poliittisista tai sotilaallisista syistä. Eikö se kuulosta siltä, ​​mitä Trudeau sanoi yllä olevassa lausunnossa? Katso käytäntömuutos toiminnassa, alla olevasta videosta.

 

Hallituksen oman verkkosivuston mukaan rikkurit vangitaan. Kanadaan saapuessasi annettujen ohjeiden rikkominen on karanteenilain rikkomusta ja voi johtaa jopa:

 

6 kuukauden vankeuteen ja / tai 750 000 dollarin sakkoihin

 

Jos rikot pakollisia karanteeni- tai eristysvaatimuksiasi ja aiheutat kuoleman tai vakavan ruumiinvamman toiselle henkilölle, saatat kohdata:

 

sakko, enintään 1 000 000 dollaria tai vankeusrangaistus enintään 3 vuotta, tai molemmat

 

Rikoslaki antaa poliisille (mukaan lukien RCMP, maakunta- ja paikallispoliisi) enemmän valtaa panna täytäntöön lainvalvontalaki. He voivat nyt antaa sakkoja ihmisille, jotka eivät noudata lakia. Sakot vaihtelevat 275 dollarista 1000 dollariin.

 

Tämä on ja on ollut valtion lähestymistapa pandemian alusta lähtien. Poliisivaltion toimenpiteitä otetaan käyttöön asteittain. Jos he olisivat yrittäneet saada kaikkea tätä läpi jo maaliskuussa, voit olla varma, että olisi tullut massiivinen vastarinta. Nyt, ”tuhon arkkitehdit” kuitenkin kannustavat sitä.

 

 "Tämä on erinomaista. On sääli, että tuli niin myöhään. Tämä on asia, jonka he olisivat voineet tehdä jo kauan sitten", sanoi tohtori Andrew Morris, Toronton yliopiston tartuntatautien professori ja Siinain mikrobilääkehoito-ohjelman lääketieteellinen johtaja.

 

"Tämä on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan."

 

Ne, jotka muistavat historiaa, ovat kuitenkin eri mieltä.

 

Tätä kolmen kuukauden takaista salaliittoteoriaa pannaan nyt käytäntöön todellisuudessa.

 

"Poliisi saattoi minut bussille ja minut vietiin tähän hotelliin, joka on aidattu yleisöltä", eräs mies kertoi Toronto Sun’ille sen jälkeen, kun Kanadan kansanterveysvirasto ei hyväksynyt hänen tuloksiaan pikatestistä - mikä oli negatiivinen - ja määräsi hänet pidätetyksi, kunnes heidän oman testinsä tulokset olisivat tiedossa.

 

"Siellä on ehdottomasti pidätyskeskuksen tunnelma", Sun kertoi. "On barrikaadi, joka estää ketään tulemasta ja lähtemästä, ja turvatarkastus tarkistaa kaikki kiinteistöön saapuvat ajoneuvot."

 

"Sinun on annettava anteeksi Steve Duesingille se ettei tämä usko Kanadassa olevan COVID-19-internointikeskuksia ... sillä olen yhdessä niistä", 34-vuotias Scarborough’lainen mies, nimeltään Steve, kertoi Toronto Sunille tiistaina, kun hänestä on tullut pidätetty.

 

"Minulle kerrottiin saapuessani (Pearsonin kansainväliselle lentokentälle) sunnuntai-iltana Charlottesta, että se oli joko kolmen päivän karanteeni tai vankilaan joutuminen."

 

Joten hänet saatettiin bussilla Pearsonista läheiseen Radix-hotelliin Dixon Roadilla. Mutta tämä ei ole normaali hotellimajoitus.

 

"En saa poistua huoneesta", hän sanoi. "Käytävän päässä on vartija."

 

Aivan kuten vangille, hänelle lähetetään vettä ja kinkkuvoileipä.

 

"Minulla ei ole oireita", sanoi Steve. "Olen vihainen, mutta muuten olen kaikin puolin kunnossa."

 

Steve ei ole yksittäinen tapaus. Pelkästään siltä lennolta hän sanoo että myös kahdeksan muuta ihmistä vietiin pois. "Jotkut itkivät ja sanoivat menettävänsä työpaikkansa tai ettei heillä olisi lastenhoitajia", hän sanoi.

 

"Minkäänlaista armoa ei annettu. He eivät olleet enää vapaita. Heidät määrättiin hallituksen pidätykseen", Sun kirjoittaa - ja he ovat oikeassa.

 

Nämä ovat tarinoita, joita saat lukea lisää tulevaisuudessa - kuten: "Calgaryn poliisi vie matkustavan naisen pakolliseen eristykseen, mutta kieltäytyy kertomasta perheelle missä hän on". 

 

Että sellainen salaliittoteoria, taas kerran.

 

”... salaliitto sen keskellä on niinkuin ärjyvä, saalista raateleva leijona: he syövät sieluja, ottavat aarteet ja kalleudet ja lisäävät sen keskuudessa sen leskien lukua.” (Hes. 22:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu