Jyväskylän kaupungissa yli 22 000- kertaiset säteilyarvot maaseutuun verrattuna!

 

Aikanaan etsittiin aikakausilehdestä ukkelinkuvaa – missä se lehden mukaan aina ”luurasi”. Kohta pääsette toisenlaiseen jahtiin.

 

Mutta ensiksi on kerrottava, että tein juuri hyvät kaupat. Ostin nimittäin kehittyneen valvontalaitteen: RF- mittari Cornet ED88Tplus. Mitäkö se tekee? No, mittaa langattomia verkkoja (matkapuhelinteknologia, Wlan, tutkat, viranomaisverkko Virve, mikro, elektroninen valvontajärjestelmä) laajalla taajuusalueella 100 MHz-8 GHz. Ilmaisee taajuuden 100 MHz-2,7 GHz välillä; valittavina kolme mittausyksikköä (mw, dbm,V). Lisäksi siinä on myös sähkö- ja magneettikentän mittausmahdollisuus yksiköillä µT, mG ja V/m.

 

Nyt siellä ”ystäväni” varmaan vedet silmissä nauravat, että johan lähti kristityltä viimeisetkin muumit kanootista. Eipä välttämättä.

 

Sillä seuraava tarina on tosi: vuosituhannen vaihteessa Unkarissa syntyi laajat mekkalat. Paikalliset vihertaistelijat saivat kansan suunniltaan kertoessaan, kuinka langattomien verkkojen mastoja tuodaan nyt ihmisiä saastuttamaan.

 

Suomalainen puhelinvalmistaja toimi välittömästi: Keski-Suomesta lähti magyaariin mies, joka paikallisten kanssa naamioi ko tornit ja antennit kuusipuihin. Niin hyvää työtä tekivät, että tottumattoman oli vaikea havaita noita rakkineita. No onhan se täysin selvää, että luonnon esteettisyys täytyy säilyttää viimeiseen saakka; mitään muuta ongelmaa vehkeet eivät tietysti aiheuttaisikaan – niin.

 

Ilmeisesti tämä kajfranck- muotoilupalkinnon lähes ansaitseva kaveri sitten sai samaa duunia muualtakin, kun kiersi yli 20 vuotta Etelä-Amerikkaa ja Indonesiaa myöten.

 

Mikä on tarinan opetus? Kannattaa pitää silmät auki ja katsella ja kuulostella kevättä. Eihän sitä tiedä jos vaikkapa Sibelius- monumenttiin ilmestyisi yön aikana lisäpillejä – joilla sitten soi muut jutut. Lähteistä voi tsekata jo käytettyjä ”kätkemismalleja”.

 

Tuo mittalaitteeni on ilmeisesti markkinoiden paras hinta-laatusuhteeltaan; useat kalliimmat kilpailijat jäävät esim juuri 5G- alueen ulkopuolelle. Aika simppeli on käyttää, kun insinöörikin sillä osaa ...

 

Ja toinen opetus tulee tuolla lopun raamatunlauseessa – enpä olisi uskonut että vapaassa ja vaarattomassa Suomessa minun täytyy eräänä päivänä itse huolehtia omasta ja perheeni terveydestä: mitata, missä voi enää ylipäänsä olla ...

 

... sillä Cornet- mittari totisesti maksoi jo itsensä takaisin: kotipihassa, noin 40 kilometrin päässä Jyväskylästä, maaseudulla, mittari osoitti 0,0009 milliwattia. Samana päivänä mittasin Jyväskylän keskustassa tunnetulla tapahtuma-aukiolla: mittarin lukemat sahasivat piikeittäin 10 milliwatin ympärillä. Mutta uudenkarhean ostoskeskusgoljatin järkyttävän kokoisella, laajalti avoimella (!) parkkipaikalla lukemat sahasivat 20 milliwatin ympärillä!

 

Insinööri ottaa laskimen, ja jakaa 20:n tuolla 0,0009:llä. Se tarkoittaa että kaupunkilainen saa milliwatteja yli 22 000 kertaa maajussia enemmän. Eräs eturivin asiantuntija ja kirjailija kommentoi tuota: ”Hurja paikka tuo Jyväskylä, huh! Sulla hyvin asiat kotona” ...

 

Niin. Mutta tuo 5G- holokausti vaan jatkaa rinta rottingilla tuhojaan. Artikkelissani, ”Koulun Wi-Fi- torni syövän aiheuttajana?”, kerroin kuinka USA:n liittovaltion virallisen toimielimen, National Toxicology Program’in tutkijat julkaisivat toukokuussa 2016 alustavaa dataa rottakokeista (koko ko. tutkimusbudjetti 25 miljoonaa dollaria) mikä kertoi kasvainten lisääntymisestä kännykkäsäteilyn seurauksena. Tuo hallituksen virallinen tutkimus käynnistettiin nimenomaan osoittamaan, ettei mitään vaaroja ole. Se osoitti päinvastaista: https://www.scientificamerican.com/article/major-cell-phone-radiation-study-reignites-cancer-questions/

 

Jos oma ja läheistesi terveys on sinulle tärkeää, suosittelen että jätät tänä iltana marvelit, tosi-tv’t ym omaan agendaansa, ja katsot rauhassa seuraavan, todella ammattimaisesti ja aseista riisuvasti kootun dokumentin. Mikäli sen katsomisen jälkeen on asiassa epäselvää, en voi auttaa: https://www.youtube.com/watch?v=WBpZFqR6Qzk . Kohdassa 41:00 alkaen on juurikin tuo yllämainittu tutkimus. Kohdassa 28:49 taas biologinen koe smart meterin vaikutuksista soluihimme jne. Todellisia täsmäasiantuntijoita dokumentista ei puutu – ja ovat tosiaan pitäneet melua aiheesta jo pitkään. Mitä olemme niistä täällä kuulleet?

 

”Vanno nyt tässä minulle Jumalan kautta, ettet ole oleva petollinen minulle etkä minun suvulleni etkä jälkeläisilleni, vaan tee sinäkin laupeus minulle ja sille maalle, jossa muukalaisena asut, niinkuin minä olen sinulle tehnyt.” (1. Mooseksen kirja 21:23).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Cornet: http://www.sahkoailmassa.fi/tuotteet/mittalaitteet  

25 tapaa piilottaa säteilymasto: https://twistedsifter.com/2012/08/examples-of-cell-phone-tower-disguises/

 

Julkaistu modifioituna MV- Lehdessä 21.04.2019 21:46