Julkkikset ohjaavat some- kanaviensa seuraajat Covid- puoskarien armoille

 

On tämä säälittävää. Ja samalla törkeää manipulointia.

 

Ei riitä, että eri maiden artistit ja julkimot kokoontuvat studiolive- TV- ohjelmiin kertomaan, kuinka me selviämme tästä yhdessä – koska olemme yhtä (?) – ja kehottavat meitä kykkimään kodeissamme, sillä ”emme ole turvatut ennenkuin jokainen on turvattu”. Nyt paljon seuraajia keränneet starat tarjoavat myös some- kanavansa Covid- puoskarien äänitorviksi. 

 

”Me olemme yhtä heikkoja kuin heikoin meistä – meidän kaikkien tulee toimia yhdessä, kuin yksi”. Niinpä – pienet syyllistämis- johdattelutkin siinä vielä kirsikaksi kakun päälle.

 

No, millaista ”eksperttitietoa” on nyt sitten tulossa näiden julkimoiden aiemman viihdetarjonnan tilalle? Tämä #PasstheMic- kampanja (”anna mikrofoni eteenpäin”) pitää tietenkin sisällään sellaiset eturivin touhuilijat kuten tri Anthony Fauci. Hänestä kertoo paljon se tosiseikka, että sama Kennedy, joka toi esiin Bill Gatesin hirmuteot Intiassa, on vannonut tuovansa tuon ”kriminaalin” Faucin oikeuden eteen

 

Toinen ns. ekspertti on lääkäri Gayle Smith – presidentti Obaman erikoisavustaja, joka on julkisesti tuominnut presidentti Donald Trumpin maahanmuuttopolitiikan ja koronaviruskriisin käsittelyn, samalla kun kiittää Maailman terveysjärjestöä WHO’ta, joka dissasi viruspuhkeamisen vakavuuden sen alkuvaiheessa. 

 

Torstaina järjestetyssä videohaastattelussa Julia Robertsin kanssa tohtori Fauci kehotti ihmisiä kiinnittämään enemmän huomiota siihen, kuinka koronavirus vaikuttaa köyhimpiin maihin. "Meillä on todella moraalinen vastuu ihmisistä ympäri maailmaa", hän sanoi. Fauci varoitti myös amerikkalaisia olematta avaamasta taloutta liian nopeasti. "Nyt ei ole aika houkutella kohtaloa ja vetää karantenisointi kokonaan takaisin", hän sanoi. "Meillä on kultainen keskitie."

 

Näitä ”kultalusikkasuisia” eksyttäjiä kampanjassa on Julia Robertsin lisäksi Bono, ”mutantti” Hugh Jackman, Penelope Cruz sekä keskeiset näyttelijät Walking Deadista ja Game of Thronesista. Mutta kuka tätä kampanjaa pyörittää?

 

Yllätys: George Soros ja Bill Gates – ja kampanjan johdossa mainittu obama-avustaja Gayle Smith.

 

Kannustan ”PasstheMic’in” sijaan: ”PasstheCampaign”. Sillä nyt jo puolet Fox-uutisten katsojista uskoo, että Bill Gates aikoo käyttää koronavirus-rokotetta mikrosiruttaakseen heidät. 

 

”Niinkuin häkki on täynnä lintuja, niin heidän huoneensa ovat petosta täynnä. Siitä he ovat tulleet suuriksi ja rikkaiksi” (Jer. 5:27).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu