Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

 

Ei siinä taaskaan kauaa ”nokka tuhissut”: pari päivää sitten kirjoitin kuinka herra Fauci uskoo, että koronarokote on mahdollisesti jo tämän vuoden lopussa jakelussa – ja Bill Gates taas viritteli ”loppurutistustaan”, saada ihmiset vakuuteltua ottamaan se rokote – niin eipä aikaakaan ja alkoi paukkua ...

 

Samainen mösjöö Fauci nyt varoittaa, että emme tule saamaan laumaimmuniteettia, jos liian monet ihmiset kieltäytyvät koronavirusrokotteesta: "MEILLÄ ON PALJON TEHTÄVÄÄ ROKOTETOTUUKSIEN (?) KOULUTTAMISEKSI ... JA SE EI TULE OLEMAAN HELPPOA". Sillä: ”Joillakin tämän maan (USA) ihmisillä on yleinen anti-tiede-, lääkeviranomaisten vastaisuus ja rokotteiden vastainen näkemys - huolestuttavan suurella osalla ihmisistä, suhteellisesti puhuen”, marisi Fauci. 

 

Mutta katsotaanpas yksi keissi, joka kuvaavasti kertoo, ”miten homma sitten menee”: Tsadissa vuonna 2012 siis 500 lasta lukittiin kouluunsa, ja uhkailemalla pakkorokotettiin. Hyvin pian 40 lapsista halvaantui – tai alkoi kouristella jatkuvasti – kuten sairaalassa kuvattu, valtiollisen TV:n pääministerivierailun video lohduttomasti osoittaa.

 

Jälkeenpäin perheet maksettiin hiljaiseksi, ja kaikki tiedottaminenkin loppui kuin seinään. Mutta amerikkalaiset rokoteaktivistit selvittivät, miten ”projekti” eteni: ensin tuli tälle ”Meningitis Vaccine Project” -hankkeelle säkkikaupalla rahaa Bill Gates- Säätiöltä. Sitten touhuun tuli mukaan WHO (jonka toiseksi suurin rahoittaja Gates on) sekä globaali terveyspeluri PATH. Sitten, Intian Seerumi-instituutti kehitti itse rokoteroinat. Yllättäen USA:n sisäiset organisaatiot kuten FDA ja CDC myös hyppäsivät kelkkaan – jotta intialaiset saisivat aivan viimeisimmät tekniikan viritykset mukaan piikkiinsä. Ja sitten lopuksi, tietenkin NIBSC – tutkimusinstituuttina – antamaan vakuutus siitä, että kaikki on ihan OK, ja rojua suoneen vaan ...   

 

Ilmankos USA:ssakin on tänään voimakasta rokotevastaisuutta – eivätkä kaikki ne ihmisjoukot ole ”Putinin trolleja” ... ja heillä on se etu siellä päässä, että todella vapaa media kertoo näistä rikoksista; vertaa vaikka tämän kirjoituksen faktoja niihin, mitä Suomessa on tuotu julki: ”ottelu” päättyi: artikkeli 6 – Suomi 0 . 

 

Muuten: suomalainen skeptikkoryhmä sabotoi KTKL ry:n rokote- ym realistista Facebook- sivua, ja aikoo tehdä siitä ilmoituksen viralliselle taholle. Se siitä kehutusta sananvapaudestamme.

 

Mutta mutta: Bill Gates säätiöineen, Anthony Fauci sekä GAVI liittyvät yllättävän tiiviisti yhteen: sen lisäksi että ovat näkyvästi ”monessa mukana” (GAVI esim tuomassa sellaista rokotetta, jonka mukana ihmiseen laitetaan globaali tunniste, ID2020), niin ovat myös samaa organisaatiota.

 

Gates- säätiön sivusto kertoo, että tämä herra Fauci kuuluu säätiön johtokonsiiliin – ja GAVI:n tj Helen Evans ko. steering- eli ohjausryhmään.

 

Gates- säätiö ja GAVI ovat siis syytteessä rokoterikoksista: Susanne Poselin raportti totesi: ”Tutkimuksessa saatiin selville, että GAVI käytti testaamattomia rokotteita ... GAVI:a syytettiin Pakistanissa 10 000 lapsen kuolemasta, kun he tulivat maahan ja antoivat poliorokotteita, jotka johtivat näihin uhreihin." Ja Gates-säätiö siis myös rahoittaa voimakkaasti GAVI:a.  

 

Otetaan tähän loppuun Billin viime terveiset: ensinnäkin hän moittii amerikkalaisia globalismin etenemisen estelyistä – sillä onhan nyt niin vakava tilanne päällä, kun Covid. Toiseksi, Bill Gates ennustaa, että koronavirus "palaa takaisin suurina numeroina" lokakuussa ja marraskuussa, "jos emme rajoita käyttäytymistämme enemmän kuin mitä nyt näytämme tekevän". 

 

Eiköhän kutsuta Bill – Pekka Poudan tilalle – säitä ennustamaan. Näyttää osuvan aina ihan nappiin ... joskin on joskus aavistuksen epätarkka: marraskuussa 2019, Netflix’in ‘Explained’ -sarjan episodi nimeltä “The Next Pandemic” (seuraava pandemia) kertoi, kuinka koronaviruksen kaltainen virus leviää elävien eläinten toreilla. Tuossa jaksossa Bill Gates varoitti että ottaa vuosia löytää lääke uuden muotoisen viruksen kukistamiseksi. Tuon Netflix- jakson ”wet market” eli merenelävien tori oli Lianghua’ssa, Kiinassa. Nykyviruksen alkulähteeseen – Wuhanin meritoriin – eroa ei siis ole kuin paikannimi...

 

”Olet peittänyt itsesi vihassasi, ajanut meitä takaa, surmannut säälimättä” (Valit. 3:43).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu