Joko sinua kauko-ohjataan?

 

Kyllä maailmasta löytyy tänään mitä ihmeellisempiä tekniikoita. Pitipäs tuossakin sattua: matkustajakoneen pilotilta lörähti chemtrailit käyntiin jo lentokentällä ... Samassa artikkelissa John Brennan tunnustaa, että – kyllä - tällaista touhuilevat.

 

Mutta sukelletaanpa seuraavaksi terveystieteisiin: tutkijat todistavat, kuinka grafeenilla kasvatetut hiiren sydänsolut lyövät valostimulaation kontrolloimalla nopeudella, kuten vihreä ympyrä osoittaa vasemmassa yläkulmassa. Tässä solut on myös suunniteltu tuottamaan punaista fluoresoivaa proteiinia vihreän valon stimuloimana. 

 

Toisin sanoen, hiiren sydäntä kauko-ohjataan.

 

Muistanko oikein: olikos tätä grafeenia jossain rokotteessa? Juu, kiinalaiset tutkijat summaavat: ”Funktionalisoitu grafeenioksidi toimii uutena rokotteen nanoadjuvanttina solun immuniteetin voimakkaaseen stimulointiin”. Espanjalainen mikrobiologi Ricardo Delgado Martín löysi grafeenia myös koronarokotteista – ja nyt on sitten netti täynnään ”fact checkereitä” ... No, EU edelläkäy tässäkin ”Grafeenia käytetään seuraavan sukupolven teknologian mahdollistamiseen: 5G -tiedonsiirtoyhteyksistä puettaviin terveysmonitoreihin ja jopa joustaviin mobiilinäyttöihin. Noin 90 tuotetta (lähinnä yritysten välisiä tuotteita) on tullut Graphene-Flagship’sta vuodesta 2013 lähtien.” 

 

... 5G ...  – ja olikos tulossa sellainen rokote, jota kauko-ohjattiin? Juu: ”Lääkitys ruiskutetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä”. Etäohjausta siis. 

 

Kerrataanpas vielä: on se kyllä veijari tuo herra että se aina osaa sijoittaa rahansa juuri oikeisiin kohteisiin. Ovat siis löytäneet (?) rahoittajakseen Bill ja Melinda Gatesin säätiön; he ja pari muuta – esimerkiksi USA:n Department of Defence - ovat satsanneet INO-4800- rokotteeseen 85 miljoonaa dollaria.

 

... patenttikin löytyy: hermoston magneettinen etäkäsittely. Ihmekös sitten että koronapistoskohdissa roikkuu magneetit ... 

 

P.S. ... loppuun vielä iltalukemisiksi tutkimus: ”Taistelu COVID-19-pandemiaa vastaan hiilipohjaisten nanomateriaalien avulla” ... 

 

”Joka eksyttää oikeamielisiä pahalle tielle, se lankeaa omaan kuoppaansa; mutta nuhteettomat perivät onnen.” (Sananl. 28:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu