Joko nykyisen rahan loppu on käsillä?

 

Super-eliitti muuttaa nyt omaisuuksiaan kestäviksi: Bill Gates omistaa kotimaassaan nyt enemmän maatalousmaata kuin kukaan muu – miljardöörit haalivat Yhdysvalloissa merkittäviä maaomistuksia, kertoi MT. 

 

Microsoftin perustaja ja hyväntekijä Bill Gates omistaa siis Yhdysvaltojen suurimman osan yksityisestä viljelysmaasta 18 osavaltiossa. Hmm... Bill osti nyt maata Arkansasista: se on suurtuottaja riisille (suurin USA:ssa), soijapavuille, maissille, puuvillalle, vehnälle ja vilja durralle.

 

Bill siis ”ennusti” tämän nykyisen pandemian – ja hän varmaankin tietää mitä muutakin on tulollaan. Ja rahastaa taas kerran ...

 

Noin vuosi sitten kirjoittelin: Telecom’in tj John Malone omistaa 2.2 miljoonaa eekkeriä maata, CNN:n perustaja Ted Turner 2 miljoonaa; AEG: tj Philip Anschutz 434,000 eekkeriä Wyomingissa. Amazon’in tj Jeff Bezos 400,000 Teksasissa ja urheilumoguli Stan Kroenke 225,162 eekkeriä Montanassa. Ja Australian ja Uuden Seelannin systeemit sitten vielä erikseen; kun käteinen ym muuttuvat arvottomiksi, maan arvohan vaan nousee ... plus: The Guardian kertoi Robert Vicino’n firman tarjouspyyntöjen ja myynnin räjähtäneen tappiinsa: hän kauppaa näitä maanalaisia bunkkereita; 575:lle betonibunkkerille löytyisi vielä tilaa hylätystä, 2. maailmansodan asemasta Etelä-Dakotassa.

 

Eli, ei se TFTP:n uutinen siitä, että super- eliitti on muuttunut "tuomiopäivän preppereiksi", ollutkaan mikään salaliittoTEORIA, vaan täyttä totta: perusbunkkerin lisäksi teettävät vielä lomasellaisiakin – sekä koneensa ovat joka hetki valmiina lentoon... Niinpä – eliitti varautuu, ja vapautuu meidän muiden ongelmistamme, perustellen siirtymistä ”totaaliin korpeen” mm. luonnontieteellisillä testeillä tms NASA:n herkillä tutkimusjutuilla. Jostain syystä ko. haja-alueiden tonttihinnat kosahtavat samalla pilviin – ja maan alaisia bunkkereita siis rakennellaan. Mutta olennaista noilla eristetyillä alueilla on se, että sielläpä ei sitten mitkään mikroaallot riehukaan, kertoi NYTimes. 

 

No mitäs tekemistä tällä on juuri tähän päivään? Kuten The Free Thought Project kertoi, käsite super-rikkaista, jotka valmistautuvat selviytymään maailmanlaajuisesta katastrofista, ei ole mikään uusi - entinen Facebookin tuotepäällikkö Antonio García Martínez ja Redditin toimitusjohtaja Steve Huffman kuuluvat mogulien joukkoon, jotka valmistautuvat avoimesti suureen kriisiin:

 

"Luulen, että jossain määrin me kaikki kollektiivisesti uskomme, että maamme toimii, että valuuttamme on arvokas, että VALTA VAIHTUU RAUHALLISESTI (!) - että kaikki nämä asiat, joita pidämme rakkaana toimivat, koska uskomme niiden toimivan. Vaikka uskon, että ne ovat melko venyviä käsitteitä, ja olemme käyneet jo läpi paljon kaikenlaista, käymme varmasti vielä läpi paljon enemmän ", Huffman sanoi – vuosi sitten.

 

Just. Matt Agorist kirjoitti 13. maaliskuuta 2020: "Kun ihmiset, joilla on jo valtavat rahamäärät, valmistautuvat aikaan, jolloin raha ei ole enää arvokasta ja itsekestävä viljelymaa on arvokkain resurssi, on aika alkaa kiinnittää huomiota."

 

... mikäs vallanvaihtopäivä se tänään siis olikaan - ja pitäisköhän hakee tili tyhjäksi, jos/kun se kyberhyökkäys ... 

 

”Ja maalle on kaikessa hyödyksi, että viljellyllä maalla on kuningas.” (Saarnaaja 5:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu