Joe Bidenin ”Dark Winter”

 

USA:n presidenttitaisto käy kiivaana. Molemmat herrat heittävät väittelyissä ”parastaan” – ja tottakai tärkeimmillä lyömäaseillaan.

 

Mutta mitä: Joe Biden painotti erästä lähitulevaisuutta – niin että hoki sitä kaksi kertaa: ”Dark Winter”, pimeä talvi – johon olisimme kohta astumassa, esitti siis Joe.

 

Viime keväänä eräs toinenkin viranomainen puhui aivan samalla termillä: varoitti ”darkest winteristä” tälle alkavalle talvelle. Puhuiko hän siitä tieteellisestä faktasta, että aurinkokin on mennyt eräänlaiseen lockdowniin, mikä aiheuttaisi jäätävää kylmyyttä, maanjäristyksiä ja nälänhätää? 

 

Vaikkakin Bill Gates on Harvardin kanssa kopeloimassa myös auringon valon pääsyä Maahan, niin nyt ei ilmeisesti kuitenkaan viitata siihen dark winteriin.

 

Sillä kuten Biden sanoi – dark winterinsä jälkeen – keskiössä oli rokotteet ja ”niiden rakentama maailma”. Ja tästähän minä kirjoitin jo viime helmikuussa ja täsmällisemmällä avauksella toukokuussa.

 

Niin, kaiken ovat siis jo edeltä harjoitelleet – ja jos haluaa yhdellä lyhyellä summaroinnilla tiivistää oleellisen, niin se tulee tässä videossa.

 

Kyllä, elämme jänniä päiviä. Löytyy yli sata artikkelia, joissa USA:n armeijalähteet ovat ennakoineet, että presidentin vaalien tuloksen tultua julki, alkaa valtaisat levottomuudet. Ja kaksitoista osavaltiota on jo aktivoinut kansalliskaartinsa (?). Tätä myös indikoi Walmartin päätös poistaa nyt aseet ja ammukset kauppojensa hyllyiltä vaalilevottomuuksien pelossa. Operaatio Dark Winter, kesällä vuonna 2001, valmistautui sotaan Teksasin ja Oklahoman välillä. Voi tulla vähän isompi pauke nyt – mahdollisesti jopa uusi ”syyskuun 11.”. Ja globaalissa mittakaavassa se myös menee samaa latua.

 

Ja kaikki tuo kerrottu meille näppärästi edeltä

 

”Vaikka sotajoukko asettuisi minua vastaan, ei minun sydämeni pelkäisi; vaikka sota nousisi minua vastaan, siinäkin minä olisin turvassa.” (Psalmi 27:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu