Israelin toinen holokausti

 

Nyt kun yli puolet israelilaisista on koronarokotettu, kiinnostaa kovasti ”miten siellä menee”:

 

Viranomaisten julkaisemien tietojen ja päivän todellisuuden välillä on ristiriita. Tutkijoilla oli kolme tietolähdettä - Internetin kautta saamiensa sähköpostiviestien ja haittatapahtumaraporttien lisäksi. Nämä kolme lähdettä ovat Israelin uutissivusto Ynet, Israelin terveysministeriön tietokanta ja Yhdysvaltojen liittovaltion rokotteiden haittatapahtumien ilmoittamisjärjestelmän (VAERS) tietokanta.

 

Tammikuussa 2021 rokotteen haittatapahtumista oli 3000 kirjausta, joista 2900 koski koronan mRNA-rokotetta.

 

Muihin vuosiin verrattuna kuolleisuus on nyt 40 kertaa suurempi.

 

Ynet-artikkeli esitti 11. helmikuuta rokotuksiin liittyviä tietoja. Mutta Nakim-artikkelin kirjoittajat väittävät kumoavansa tämän analyysin Ynetin itse julkaisemien tietojen perusteella: ”Otimme tiedot tarkastelemalla kuolleisuutta rokotusjaksolla, joka kestää viisi viikkoa. Analysoimalla näitä tietoja saimme hämmästyttäviä lukuja, jotka osoittavat rokotteen aiheuttaman merkittävän kuolleisuuden."

 

Kirjoittajien mukaan "rokotukset ovat aiheuttaneet enemmän kuolemia kuin koronavirus olisi aiheuttanut samana aikana".

 

Haim Yativ ja tohtori Seligmann julistavat, että heidän mielestään "tämä on uusi holokausti", kun Israelin viranomaiset painostavat kansalaisiaan ​​rokottamaan itsensä.

 

Niin, Israelissa on tällä hetkellä maailman kattavin väestön rokotusprosentti 53%; hyvänä (?) kakkosena  tulee Ison-Britannian 26,9% - ja hoivakotikuolleisuus siellä peräti kolminkertaistunut kahdessa viikossa (8.–22. tammikuuta 2021).

 

Ei Deagel.com siis kovin kauas erehtyne, kun povaa vuoteen 2025 mennessä Israelin väestöä 54% nykyistä pienemmäksi. Ja Briteissä vastaavasti vähennys olisi 78% ...

 

”Et sinä saa yhtyä heidän kanssaan haudassa, sillä sinä olet maasi hävittänyt, kansasi tappanut. Ei ikinä enää mainita pahantekijäin sukua.” (Jes. 14:20)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu