Israelin koronadystopia

 

Seuraava teksti tulee Jordanin laakson Hanakar seurakunnassa pastorina toimineelta Aviel Gersh’ilta ja vaimoltaan Nirit’ilta, joka on raamattukääntäjä Kalervo Syvännön tytär:

 

”Rakkaat Ystävät,

 

Te joille Israelin ja Juutalaisen kansan pelastus on vahvasti sydämellä, Teille jotka siunaatte Israelia ja jaksatte kantaa sitä rukouksissanne yhä eteenpäin. On tarkeää että tiedätte mikä on oikea tilanne Israelissa ja minkä puolesta rukoilla, yleisissä tiedotus välineissä kun ei kerrota totuutta niinkuin ei tähänkään asti olla tehty.

 

Lähestymme jälleen vaaleja, neljännen kerran viimeisten kahden vuoden aikana. Kahteen vuoteen hallitus ei enää ole vienyt läpi vuosibudjettia koska erimielisyydet ovat hyvin vakavia ja syviä. tästä johtuen kunnat, koulut, sairaalat ym. kärsivät kovasti rahoituksen puutteesta. Tämä ei silti ole haitannut pääministeriä tekemästä hyvin monia salaisia pikasopimuksia erinnäisten tahojen kuten Arabimaiden ja lääkefirmojen kanssa.

 

Kukaan muu, ei edes puolustusministeri tai terveysministeri ole tietoinen mitä sopimukset sisältävät... Tilanne Iranin ja Israelin välillä myös kärjistyy ja avoimesti puhutaan mahdollisesta Israelin toimenpiteestä Iranilaista atomipommi hanketta vastaan joka tietenkin takaa kovan vastaiskun. Viimeisen vuoden myötä hallitus on laatinut koronan nimissä peräti 8kk. yleis sulkuja ja hyvin radikaaleja toimenpiteitä niin että jo 90,000 yritystä on mennyt konkurssiin. Moni perhe joutuu pois vuokra asunnoistaan ja etsii turvaa sukulaisilta sikäli kun heitä on ja heille voi mennä, yksikin mies kertoi asuvansa junissa ...

 

Joulukuun lopussa Israel alkoi massiivisen rokotus projektin mutta kun niin sanottua rokotusta ei olla vielä hyväksytty FDA:n eli Amerikkalaisen Elintarvike ja Lääkeviraston taholta, kävikin ilmi että Netanyahu teki Pfizer Biontech firman kanssa salaisen kolmeksikymmeneksi vuodeksi sinetöidyn sopimuksen josta vuotaneiden tietojen mukaan hän lupaa rokottaa vähintäin 6 miljoonaa Israelin kansalaista tietämättään ja suostumattaan koekaniineiksi. Kun nyt Israelissa on noin 9 miljoonaa kansalaista niin kyseessä on kaksikolmasosaa kansasta. Eivätkö nämä numerot muistuta meille mitään? Sakaria 13:8-9.

 

Erinäisiä huhuja kulkee Suomessakin koskien kolmeakymmentä vuotta jolle sopimukset ovat sinetöidyt, esim. että Israelin valtio antaa 30v. takuun rokotteen turvallisuudesta, tämä EI OLE TOTTA! Päinvastoin, kukaan ei takaa mitään vahinkoja joita rokotteet aiheuttavat! Vuonna 2020 oli Israelissa vähän enemmän kuolleita kun vuona 2019 mutta paljon vähemmän kuin vuosina 2008, 2012, 2015.   

 

Tammikuun alusta alkoi kuolleiden määrä nousta jyrkästi: kun ensimmäisellä rokotteella oli rokotettu 2,4 miljoona henkeä nousi kuolleiden määrä kolmessa viikossa 4,800 ! Tämä tieto oli jonkin aikaa Israelin terveysministeriön virallisilla sivuilla mutta sitten pyyhittiin pois... Pääministeri Netanyahun onkin vaikea saavuttaa vaadittu määrää rokotettuja joten hän käyttää kaikkia laillisia ja laittomia tapoja painostaakseen kansalaisia rokottautumaan. Ensiksi antamalla lisäoikeuksia ja myöhemmin rajoittamalla rokottamattomia kansalaisia ja viemällä heidän perusoikeutensa vapauteen, niin että voi jopa menettää työpaikkansa. Tämä jakaa kansalaiset kahteen leiriin ja yllyttää rokotettuja puhumaan "haitallista ja tauteja levittävää" leiriä vastaan.

 

Eräät vanhat Holokaustista selvinneet, jotka ovat vielä elossa, vertaavat näitä tapahtumia Holokaustia edeltäviin tapahtumiin. Lisäävät vain, että tällä kertaa ei ole pakopaikkaa, koko maailma on mukana tässä valheessa. Netanjahu ei ole tämän uuden järjestyksen keksijä, hän on Klaus Schwabin käskyjen koordinaattori ja toteuttaja. Klaus Schwab on Kansainvälisen Talousfoorumin johtaja Davosissa Sveitsissä. Hän on Saksan Juutalainen ja naimisissa Rotschildin perheen tyttären kanssa.

 

No kuinka Juutalainen tekisi tälläista veljilleen ? Jokaisen juutalaisen pääministerinhän oletettaisiin seisovan kansansa rinnalla ja taistelevan heidän puolestaan? On muistettava, että jo Holokaustin aikana oli olemassa "Judenraht": ryhmä juutalaisia, jotka tekivät yhteistyötä natsien kanssa ja myivät veljensä, asemasta ja rahasta. Tiedotusvälineet eivät enää kritisoi mitään hallituksen toimenpiteitä ja eliminoivat kaiken vastustuksen: esim. rokotuksia ja rajoituksia vastustavan puolueen kaikki mainokset joka virallisesti kuitenkin osallistuu tuleviin vaaleihin. Muistuttaa entisen neuvostoliiton Pravda lehteä…

 

Demokratia on todella vaarassa! Kuten muuallakin maailmassa, niin myös Israelissa jokainen lääkäri, asianajaja, toimittaja tai muu rokotteiden valheen paljastava henkilö joutuu eliminoiduksi, kiusatuksi ja jopa uhatuksi. Kaikki sosiaalisen median alustat suljetaan heiltä. Israelin Armeijan päällikkö painostaa poikiamme ja tyttäriämme, jotka menivät palvelemaan maataan, ottamaan rokotteen vastoin tahtoaan. Hän kielsi sotilaita palaamasta kotiin viikonloppulomille, ellei 80 prosenttia heidän pataljoonastaan ole rokotettu, mikä nostaa vihaa rokotetuissa rokottamattomia kavereitaan vastaan.

 

Rokotetut merkattiin vihreällä merkillä. Israelin laivastossa mentiin jopa niin pitkälle että rokotetut työntekijät joutuvat laittamaan kaulaansa vihreän merkin kun taas rokottamattomat joutuvat kulkemaan keltainen merkki kaulassaan... eikö tämä muistuta meitä keltaisesta Daavidin tähdestä jossa luki aikoinaan  "Jude"?            

 

Raskaana olevat naiset ilmoittivat, että he eivät saa ottaa kasvomaskia pois koko synnytyksen aikana ja äidit jotka tulivat neuvottelemaan lääkärin kanssa, koska heidän lapsilleen tuli hengitysvaikeuksia jouduttuaan olemaan maskin kanssa koko päivän koulussa, ohjattiin psykiatriseen lääkitykseen. Äitiä jonka kuusivuotiaalle pojalle tehtiin aivoleikkaus, ei päästetty sairaalaan poikaansa katsomaan, kun hänen syntinsä oli se, että hän ei halunnut ottaa rokotetta...

 

Tottahan tämä kaikki vaikuttaa myös Messiaanisissa seurakunnissa: laki säätää että rukouspaikkoihin saa kokoontua vain rokotetut jotka omaavat niin sanotun "Vihreän passin" A, jollaisen saa kun on ottanut kaksi rokotetta, sillä sitten on sisäänpääsy paikkoihin joihin muilla ei ole pääsyä, mutta se pätee vain 6 kk. Ja sitten taas on otettava yksi tai kaksi rokotetta että saa passin B. Ja niin edespäin...

 

No niin tässä vain pieni osa kaikesta siitä mitä Israelissa tapahtuu joka päivä. Tiedämme että Israel on ajan kello: kun katsotte mitä Israelissa tapahtuu voitte huomata kuinka lähellä ylösottoa ja suurta ahdistusta olemme. On aika jokaisen varmistaa että lamppu palaa ja että öljyä on astiassa! Israelin kansa tarvitsee rukouksianne enemmän kuin koskaan ennen; herätystä on paljon, monet tavalliset kansalaiset näkevät tulevan pahuuden ja pelkäävät. Tämä on se aika antaa heille ainoa oikea toivo Jeesuksessa! Ottakaamme vakavasti tämä haaste ja rukoilkaamme paastoten varsinkin 23.3. tiistaina Vaalipäivänä että tätä aikaa varten oikea Jumalan valitsema henkilö nousee, joka vie Jumalan suunnitelman eteenpäin oman tahtonsa mukaan ja antaa armonsa ahdistuksen keskellä !!

 

Siunaavin Terveisin, pastori Aviel & Nirit Gersh”

 

Raamattu sanoo Israelista: ”Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua. Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa.” (1. Moos. 27:29)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu