Intia väittää Bill Gatesin syyllistyneen rokoterikoksiin

 

Christina England on kirjoittanut (jo vuonna 2014) kattavan koosteen useista eri tapahtumista ympäri maailmaa, joissa on tehty rikokseen luokiteltavia rokotetekoja, usein täysin terveille ja asiasta mitään tietämättömille, pääasiassa lapsille – jopa pakottamalla.

 

”Nyt kun Bill Gatesille on nostettu oikeusjuttu heimolasten laittomasta testaamisesta Intiassa, näyttää siltä, ​​että hänen rikoksensa ihmisyyttä vastaan ​​ovat vihdoinkin tulleet ilmi.

 

Vuoden 2014 Health Impact News -julkaisussa on todettu, että Gates-säätiö on joutunut vireillä olevan oikeusjutun eteen, Intian korkeimpien tuomioistuinten suorittaman tutkinnan vuoksi.

 

Terveysvaikutusuutisissa todettiin:

 

”Vaikka petos ja korruptio paljastuu nykyään melkein päivittäin rokoteteollisuudessa, Yhdysvaltain valtavirran tiedotusvälineet jättävät edelleen suurelta osin huomiotta tällaiset tarinat. Yhdysvaltojen ulkopuolella rokoteimperiumit kuitenkin alkavat murentua, ja yleisimpien tiedotusvälineiden uutisten englanninkieliset versiot ovat saatavilla Internetin kautta. (ja nyt siis niitäkin deletoidaan, kirj. huomio)

 

Yksi tällainen maa on Intia, jossa Bill & Melinda Gates -säätiö ja heidän rokoteimperiuminsa ovat pulassa:  mukaan lukien vireillä oleva oikeusjuttu, jota Intian korkein oikeus tutkii parhaillaan. 

 

Health Impact News -artikkeli keskittyi pääosin neljän sivun raporttiin, jonka Economic Times of India julkaisi.

 

Halusin tietää enemmän, ja tutkin heidän tarinansa ja huomasin, että Maailman terveysjärjestö, Gates-säätiö ja kaksi niiden rahoittamaa organisaatiota, PATH (terveydenhuollon asianmukaisen tekniikan ohjelma) ja GAVI (rokotteiden ja immunisoinnin maailmanlaajuinen liitto), ovat löytäneet itsensä pinteessä, kun Kalpana Mehta, Nalini Bhanot ja tohtori Rukmini Rao vuonna 2012 alun perin toimittivat vetoomuksen Intian korkeimmalle oikeudelle - tuomioistuimet kuulivat vihdoin asiasta.

 

Vetoomuksen esittäjät totesivat:

 

”BMGF, PATH ja WHO olivat rikollisen huolimattomia kokeilemalla rokotteita haavoittuvassa asemassa oleville, kouluttamattomille ja syrjäisemmille väestökoulujen hallintovirkamiehille, opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen, joilta ei kysytty tietoista suostumusta tai annettu neuvoja mahdollisista haittavaikutuksista tai joita olisi vaadittu seuraamaan rokotuksen jälkeen. ” (linkin sisältö hävitetty, https://vactruth.com/2014/10/05/bill-gates-vaccine-crimes/%20http:/holyhormones.com/womens-health/cancer-womens-health/cervical-cancer/india-women-activists/ )

 

Nuoret heimotytöt, joita testattiin HPV-rokotteilla

 

The Economic Times India julkaisi raporttinsa elokuussa 2014. He totesivat, että vuonna 2009 Intiassa Andhra Pradeshin osavaltiossa 16 000 heimokoululaiselle tehtiin testejä ihmisen papilloomaviruksen (HPV) osalta Gardasil-rokotteella.

 

KP Narayana Kumarin kirjoittaman raportin mukaan monet lapsista sairastuivat kuukauden kuluessa rokotteen vastaanottamisesta ja vuoteen 2010 mennessä heistä viisi oli kuollut. Kahden muun lapsen ilmoitettiin kuolleen Vadodarassa, Gujaratissa, missä arviolta 14 000 heimolasta rokotettiin toisella tuotemerkillä - HPV-rokotteella nimeltä Cervarix, jota valmistaa GlaxoSmitheKline (GSK).

 

Yllättäen raportti totesi, että monet tyttöjen rokottamiseen käytetyistä suostumuslomakkeista oli allekirjoitettu laittomasti: joko niiden hostellien vartijoiden toimesta, joissa monet tytöt asuivat, tai käyttämällä lukutaidottomien vanhempien sormenjälkiä.

 

Tätä toimintaa ei havaittu ennen kuin naisten terveyteen erikoistuneen kansalaisjärjestön SAMA:n terveysaktivistien ryhmä päätti tutkia, mitä oli tapahtunut.

 

Raportin mukaan he olivat järkyttyneitä huomatessaan, että yhteensä 120 tyttöä oli sairastunut ja kärsinyt monista oireista, mukaan lukien ”epilepsiakohtaukset, vakavat vatsakivut, päänsärky ja mielialan vaihtelut”.

 

The Economic Times totesi:

 

”Sama-raportissa todettiin myös, että monilla opiskelijoilla oli ollut varhaisia ​​kuukautisten alkamisia rokotuksen jälkeen, raskaita verenvuotoja ja vakavia kuukautiskramppeja. Istuva komitea veti asianomaiset osavaltioiden hallitukset tilille näiden kuolemien huonon tutkimuksen vuoksi.

 

Sen mukaan oli huolestuttavaa huomata, että "kaikki seitsemän kuolemaa hylättiin tiukasti riippumattomina rokotuksista, ilman perusteellisia tutkimuksia ... "spekulatiiviset syyt olivat: itsemurhat, vahingossa tapahtunut hukkuminen (miksi ei itsemurha?), malaria, virusinfektiot, subaraknoidinen verenvuoto (ilman ruumiinavausta) jne.”

 

Nämä tiedot ovat vieläkin järkyttävämpiä, kun huomaat, että tutkimusta rahoittanut organisaatio oli Bill ja Melinda Gates -säätiö, joka julisti projektin täydelliseksi menestykseksi.

 

Kumar kirjoitti:

 

”BMGF: n mukaan WHO, Kansainvälinen gynekologian ja synnytyslääketieteen liitto sekä Intian synnytys- ja gynekologisten yhdistysten liitto ovat kaikki suositelleet rokotuksia ”todistettuna ja erittäin tehokkaana, ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä kohdunkaulan syöpään”. Hankkeessa käytettiin rokotteita, jotka ovat lisensoituja Intiassa, ja niitä on annettu turvallisesti ympäri maailmaa kymmeniä miljoonia kertoja, mikä estää lukemattomia kohdunkaulansyöpätapauksia ja kuolemantapauksia, julisti BMGF:n tiedottaja sähköpostiviestissä (katso GAVI & PHFI luo kannustimia ...' ')”

 

Hän jatkoi:

 

”BMGF:n rooli kiistanalaisten tutkimusten rahoittamisessa on kuitenkin johtanut siihen, että Intiassa monet terveydenhuollon aktivistit ilmaisevat pelkoaan. 'BMGF: n on otettava täysi vastuu, koska he rahoittavat PATH:ia. On myös epäeettistä, kun rokotteiden syyn puolustajat ovat samoja, jotka myös investoivat rokotteiden kehittämiseen”, sanoi V Rukmini Rao, yksi niistä aktivisteista, jotka ovat jättäneet korkeimpaan oikeuteen kirjallisen vetoomuksen HPV-rokotetutkimuksista. " (linkin sisältö hävitetty, http://articles.economictimes.indiatimes.com/2014-08-31/news/53413161_1_hpv-vaccine-cervarix-human-papilloma-virus )

 

Ehdottomasti, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun nämä järjestöt ovat saaneet laittomasti testata rokotteita kehitysmaissa.

 

Gates Foundation, WHO, PATH, GAVI, UNICEF Tšadin rokotekatastrofin takana

 

Joulukuussa 2012 pienessä Gouron kylässä, Tšadissa, Afrikassa, Saharan autiomaan reunalla, viisisataa lasta lukittiin kouluunsa. Heitä uhattiin, että jos he eivät suostu pakkorokotukseen meningiitti A -rokotteella, he eivät saisi enää koulutusta.

 

Nämä lapset rokotettiin vanhempiensa tietämättä. Tämä rokote oli lisensoimaton tuote, joka oli testiensä kolmannessa-neljännessä vaiheessa.

 

Tuntien sisällä rokotuksesta, satakuusi lasta alkoi kärsiä päänsärystä, oksentamisesta, vakavista hallitsemattomista kouristuksista ja halvauksesta. Lääkäri hälytettiin paikalle. Heidän oli kuitenkin odotettava täysi viikko lääkärin saapumista, samalla kun rokottajaryhmä jatkoi rokottaen muita kylässä.

 

Kun lääkäri vihdoin tuli, hän ei voinut tehdä mitään lasten hyväksi. Rokottajaryhmä, nähtyään tapahtuneen, pakeni peläten kylästä.

 

Alkuperäisessä kertomuksessa, joka on kirjoitettu pienessä paikallisessa sanomalehdessä, nimeltään La Voix - joka on ainoa julkaistu alkuperäistarina - todettiin, että neljäkymmentä lasta siirrettiin lopulta Fayan sairaalaan josta myöhemmin lentokoneella kahteen pääkaupunki N'Djamenan sairaalaan Tšad’issa.

 

Sen jälkeen kun heidät kuljetettiin karjan tavoin, monet näistä sairaista, heikoista lapsista vietiin lopulta takaisin kyläänsä ilman diagnoosia, ja hallitus antoi jokaiselle perheelle varmentamattoman 1000 punnan summan. Mitään lomakkeita ei allekirjoitettu eikä asiakirjoja nähty. Heille yksinkertaisesti ilmoitettiin, että heidän lapsilleen ei ollut sattunut mitään rokotevaurioita.

 

Kuitenkin, jos tämä olisi totta, miksi maan hallitus myöntäisi jokaiselle perheelle 1000 Englannin puntaa ns. hys-hys- rahaa?

 

Ainoa yleinen uutiskanava, joka korosti näiden köyhien lasten ahdinkoa, oli paikallinen kanava nimeltään Tchad, joka filmasi Tsadin silloisen pääministerin vierailun lapsien sairaalassa.

 

VacTruthilla on kopioita molemmista raporteista sekä lääketieteellisiä ja valtion asiakirjoja.

 

Näistä todisteista ja VacTruthin yksityiskohtaisesta ja laajasta selvityksestä - mukaan lukien korostetut televisiokuvaukset - ilmeni, että rokotusohjelmaa pidettiin menestyksenä.

 

Projektiin osallistuivat PATH, WHO, UNICEF ja Gates-säätiö. Tutkimuksissa havaittiin, että Bill ja Melinda Gates -säätiö vastasi koko hankkeesta.

 

Gates-säätiö totesi lehdistötiedotteessa:

 

”MenAfriVac on valtava menestystarina globaalille terveysyhteisölle. Se on ensimmäinen erityisesti Afrikalle kehitetty rokote, ja se osoittaa, että globaalit kumppanuudet voivat kehittää ja toimittaa korkealaatuisia ja edullisia rokotteita.

 

Kymmenen vuotta sitten investoimme Meningitis-rokoteprojektiin, innovatiiviseen malliin, joka yhdisti nyt PATH:n, Maailman terveysjärjestön, Afrikan terveysministerit ja Intian seerumi-instituutin. Juhlimme tulosta: moderni rokote, joka maksaa alle 50 Yhdysvaltain senttiä annosta kohti, joka voi lopettaa Afrikan tappavan meningiitti-epidemian.

 

Uskomme, että rokotteet ovat yksi parhaimmista hankinnoista globaalissa terveydessä. Tammikuussa Bill ja Melinda Gates kehottivat maailmanlaajuista yhteisöä tekemään tästä rokotteiden vuosikymmenen. Ei ole parempaa tapaa käynnistää tämä vuosikymmen kuin uuden rokotteen avulla, joka parantaa ja säästää ihmishenkiä." 

 

VacTruth voi todistaa että totuus on toinen.

 

Hallituksen tutkimuksen mukaan GAVI on vastuussa useista kuolemista

 

Huolimatta siitä, että Gates-säätiö kutsuu rokotteita "yhdeksi maailman parhaimmista hankinnoista", Pakistanin hallituksen tutkimuksessa todettiin täysin päinvastaista.

 

Vuonna 2011 Express Tribune julkaisi tarinan, jonka mukaan:

 

”ISLAMABAD: Hallituksen tutkimus on todennut, että Globaalin rokotus- ja immunisointiliiton rahoittamat vauvojen poliorokotteet aiheuttavat kuolemia ja vammaisuuksia alueen maissa, myös Pakistanissa.

 

Hämmästyttävä ilmoitus on osa pääministerin tarkastuskomission (PMIC) laatimaa tutkimusraporttia, laajennetun immunisointiohjelman (EPI) toiminnasta. PMIC, jota johtaa Malik Amjad Noon, on suositellut, että pääministeri Yousaf Raza Gilani keskeyttäisi välittömästi kaikkien GAVI:n rahoittamien rokotteiden antamisen."

 

Express Tribune -lehden mukaan kyseessä olevat päärokotukset olivat poliorokote sekä viisiosainen rokote, joiden sanottiin olevan vastuussa kuolemista ja vammaisuudesta joukolle lapsia Pakistanissa, Intiassa, Sri Lankassa, Bhutanissa ja Japanissa.

 

Rokotteita rahoitti globaali rokotus- ja immunisointiallianssi (GAVI); organisaatiota rahoittivat Bill ja Melinda Gates -lastenrokotusohjelma, lääkkeiden valmistajien kansainvälinen liitto, Rockefeller-säätiö, Yhdistyneiden kansakuntien lastenrahasto (UNICEF), Maailman terveysjärjestö (WHO) ja Maailmanpankki.

 

Sanomalehden yksinoikeudellisessa, virallisessa raportissa Express Tribune totesi:

 

”Raportissa todetaan, että hankittuja rokotteita ei testata laboratorioissa niiden tehokkuuden ja aitouden varmistamiseksi. Tämä jättää mahdollisuuden väärille ja väärennetyille rokotteille” 

 

Jos tämä on totta, Gates-säätiö on jälleen liitetty joukkorokotuksiin, joissa käytetään testaamattomia, vaarallisia rokotuksia.

 

Gates-säätiö ja WHO: n lääketieteellisten asiantuntijoiden epäeettiset merkinnät

 

Vuonna 2012 Pharmabiz-verkkosivustolle kirjoittanut Ramesh Shankar Mumbai kertoi, että kaksi intialaista lääketieteellistä asiantuntijaa oli syyttänyt Gates-säätiötä ja WHO:ta epäeettiseksi.

 

Mumbai totesi raportissaan, että tri Neetu Vashisht ja tohtori Jacob Puliyel Delhin St. Stephens -sairaalan lastenosastolta kirjoittivat seuraavat tiedot raporttiinsa Indian Journal of Medical Ethicsin huhtikuun numerossa.

 

”Oli epäeettistä, että WHO ja Bill Gates huijaisivat tämän ohjelman toimeenpanon, kun tiesivät kymmenen vuotta aiemmin, ettei se koskaan onnistuisi. Oli epäeettistä puskea köyhiä maita käyttämään niukkoja resurssejaan mahdottomaan unelmaan kuluneen 10 vuoden aikana. ”

 

Pharmabiz.com kertoi, että tohtori Vashisht ja tohtori Puliyel olivat jatkaneet raporttiaan ilmoittamalla:

 

”Toinen tärkeä kampanjassa esiin nostettu eettinen kysymys on se, että ei-polio-akuutin flaccid- halvauksen (NPAFP) esiintyvyyden lisääntymistä ei tutkittu perusteellisesti alueilla, joilla käytettiin monia rokoteannoksia. NPAFP on kliinisesti erottamaton poliohalvauksesta, mutta kaksinkertaisesti tappavampi. "

 

Pharmabiz.com jatkoi:

 

Kirjoittajat huomauttivat, että vaikka Intiassa ei ollut poliota vuonna 2011 (!), samana vuonna NPAFP-tapauksia oli 47500. Vaikka Intian kansallisen polionvalvontaprojektin tiedot osoittivat, että NPAFP-määrät nousivat suhteessa otettujen poliorokotteiden määrään, riippumattomat tutkimukset osoittivat, että NPAFP:llä, tunnistettujen lasten kuolemien riski oli yli kaksinkertainen verrattuna normaalin polion aiheuttaman tartunnan saaneisiin." 

 

Näiden järjestöjen korruptio ja petos eivät lopu tähän.

 

Gates-säätiötä syytettiin 10 000 rokotteisiin liittyvästä kuolemasta

 

Vuonna 2013, toisessa raportissa Gates-säätiö ja GAVI olivat vastuussa monista kuolemista, joita tuli testaamattomilla rokotteilla kehitysmaiden lapsille.

 

Susanne Poselin verkkosivustolla ”Occupy Corporatism” julkaistu raportti totesi:

 

”Tutkimuksessa saatiin selville, että GAVI käytti testaamattomia rokotteita; tämän vaarallisen rokotteen antaminen pakistanilaisille lapsille osoittaa näiden organisaatioiden empatian puutteen.

 

GAVI:a syytettiin Pakistanissa 10 000 lapsen kuolemasta, kun he tulivat maahan ja antoivat poliorokotteita, jotka johtivat näihin uhreihin." 

 

Kuten tiedämme, Gates-säätiö rahoittaa voimakkaasti GAVI:a. 

 

Joten, mikä oli organisaation nimi, joka tutki GAVI:a ja löysi heidät käyttämässä Pakistanissa testaamattomia poliorokotuksia?

 

Express Tribune -artikkelin mukaan, johon viittasin aiemmin tässä artikkelissa, se olikin Intian hallitus joka havaittuaan järkyttävän totuuden, painotti kaikentyyppisten GAVI:n rahoittamien rokottamisten välitöntä keskeyttämistä. 

 

Sallie O. Elkordyn järjestämässä radio-ohjelmassa Susanne Posel antoi rehelliset ja suorat näkemyksensä tästä nykyisestä valitettavasta sotkusta.

 

Varoitus: Tämä raportti ei ole heikkohermoisille 

 

Johtopäätös

 

On vaikea uskoa, että Gates-säätiön, GAVI:n, UNICEF’in ja PATH:in moniin ihmisyyttä vastaan ​​tehtyihin rikoksiin liittyvistä todisteista huolimatta, Bill Gatesia monet pitävät sankarina.

 

Oxford Dictionary:ssa, sankarin määritelmän mukaan sanalla ”sankari” tarkoitetaan kuitenkin:

 

"Henkilö, tyypillisesti mies, jota ihaillaan tai idealisoidaan rohkeudesta, erinomaisista saavutuksista tai jaloista ominaisuuksista." 

 

Minun käyttämäni sanakirja ei kertonut mitään viattomien, haavoittuvien lasten rokottamisesta testaamattomilla ja vaarallisilla rokotteilla, aiheuttaen heille tuskallisen ja ennenaikaisen kuoleman.”

 

Ja juuri sitähän netti on nyt täynnä: kaikenlaista selkeiden todisteiden debunkkausta ja Billin kehuskelua ... vaikea tietysti olisi kohta työntää uutta myrkkyä (Pedon Merkillä varustettuna) markkinoille, jos vapaa media saisi kertoa vapaasti ja häiritsemättä aiemmista toilailuista.

 

Ja jos tuo kaikki – henkilöt, tapahtumat ja raportit - olisivat hatusta vedettyä, niiden pitäisi olla vieläpä telepaattisesti siis vaikutettua kaikkiin ko. tahoihin, jotka alkuperäisesti asioista kertoivat.

 

Mutta kuten siis muutamista ylläolevista linkeistäkin havaitsemme, nyt niitäkin linkkejä hävitellään: tuskin niitä(kään) error 404:nä sinne linkitettiin ...

 

Eipä tosiaan olekaan ihan pikkujutusta – eikä pikkurahoista – kysymys ... eli jaskan jauhanta kyllä jatkuu samalla kun totuus kätketään tai hävitetään. Ja yhä uudet maksavat siitä hengellään.

 

”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus” (Matt. 24:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu