Ilmastovouhotus

 

”Surkeaa, Suomi, surkeaa” – voisi Leijonien kannustushuutoa modifioiden todeta.

 

Sillä pääministeri Antti Rinne (sd) esitteli juuri eduskunnassa Suomen puheenjohtajuusohjelman heinäkuussa alkavaa EU-puheenjohtajuuskautta varten. Ohjelma määrittelee asiat, joita Suomi vie eteenpäin kolmannella EU-puheenjohtajuuskaudellaan heinäkuun alusta vuoden loppuun.

 

Ohjelmassa Suomen keskeinen painopiste on panostaa EU:n globaaliin ilmastojohtajuuteen. Keskeisenä tavoitteena on ilmastoneutraalius vuoteen 2050 mennessä. Rinne toivoo, että keskeiset suuntaviivat suunnitelmalle saataisi Euroopan komissiossa sovittua vuoden 2019 loppuun mennessä.

 

Niinpä niin. Kun edellinen pääministeri – faktojen edessä – ratkaisi 5G- hullutuksen niin, ettei puuttunut asiaan julkisesti mitenkään, niin nykyinen ilmeisesti hoitaa ilmastovouhotus- kritiikin aivan samalla sapluunalla. Ja meille tavan tallaajille se pääasiassa merkitsee vain ja taas lisää uusia veroja ...

 

Kuten 5G:n osalla, myös kasvihuonekaasujen ym. global warmingin pelottelijoita vastaan on noustu asiantuntijavoimin: noin 32 000 tiedemiestä joista yli 9000:llä on PhD, ovat vedonneet, että mm. hiilidioksidin lisäyksellä olisi Maalle paremminkin positiivisia vaikutuksia jne.

 

Ja näinhän totesi myös Greenpeacen perustaja Patrick Moore: ”CO2 is the food for life! It’s not pollution”. Eli hiilidioksidi on ravintoa elämälle Maassa, eikä saastuttamista. Hän jatkaa tiukalla linjalla: “Ne aivopesevät näitä lapsia ajattelemaan, että maailma on tulossa loppuunsa 10 vuodessa. Siellä täytyy olla miljardöörejä tämän kaiken takana. Haluan tietää keitä ne ovat. Mielestäni heidät täytyy napata ja nujertaa.”

 

Miksi noin kovaa tekstiä? Tässäpä ihan raskaan sarjan perusteita: Harvardin tutkijat alkavat työskennellä Bill Gates’in rahoittamassa projektissa jotta aurinko valoineen blokattaisiin geoengineering’illä eli ilmastomuokkauksella. Täh!

 

Eli: kun 5G:llä leikkivät ihmisten terveydellä kuin koekaniineilla, niin nyt sitten jo leikitään ihan Jumalaa! Ja siinähän käy kylmät.

 

Ja kylmää onkin jo saatu aikaiseksi: Maan keskilämpötilat eivät olekaan nousseet mihinkään, vaan laskeneet. Ja mikäli kiinnostaa millaisin tempuin se on mahdollista, niin australialaisen TOTT News’in saitilta löytyy hyvin kuvaavat esitykset touhusta. Siellä päin ehkä on jopa perusteltua, että sadetta voitaisiin välillä tehdä – mutta rajansa kaikella.

 

Ja jos joltakin on sattunut pääsemään ohi, niin todellakin löytyy 100 amerikkalaispatenttia, joilla ilmasto muutetaan.

 

Se mikä tässä kaikessa alkaa huolestuttaa, on projektin perusteellinen dissausosastonsa: nyt jo aletaan ”ostaa hiljaiseksi” sellaisetkin yksityiset, jotka aiemmin paljastivat tällaisia huijauksia Youtubessa ym. Eräs sellainen on tubettaja MrMBB333: kuten monasti ennenkin, hän nytkin käsitteli outoja, uusia ilmiöitä taivaalla: oudot halo- ilmiöt ovat aiheuttaneet paljon postauksia ja pelkoakin. Nyt tämä herra ei tehnytkään ”työtään”, vaan totesi videonsa uusista chemtraileista, ettei niistä tiedetä mitä ne ovat ... Kyllä hänkin varmasti tietää, että ne vanat sisältävät alumiinia, bariumia ja strontiumia; aineita jotka eivät ainakaan paranna esim Alzheimeria. Ja ovat muuten juurikin se syy numero yksi ilmastonmuutokselle!

 

Mielestäni juuri tämän poliittisen ilmastovouhotuksen osalta koko “peli” pitäisi puhaltaa poikki – ja oli oma poliittinen tms väri sitten mitä tahansa, tulisi kuunnella niitä, jotka puhuvat asiassa koko maailman eduksi. Eräs tällaisista johtajista syytti Maan ympäristön geo-manipuloijia maailman ilmaston muuttamisesta sekä sen asukkaiden myrkyttämisestä juurikin näiden kemikaalivanojen ruiskuttamisen kautta. Hän varoitti voimakkaasti, että kyseiset hallinnot ovat tuhoamassa Maata näillä chemtraileillaan, saadakseen rahallista etua sekä voidakseen kontrolloida populaatiota.

 

Tällä kertaa tämä aiheellisesti varoittanut johtaja oli Vladimir Putin.

 

Sillä on hulluutta kajota siihen mikä toimii jumalisesti: ”Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö” (1 Moos. 8:22)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu