I Pet Goat II ja muut oraakkelit

 

Maailma näyttää olevan pullollaan medioita, jotka ovat suorastaan meedioita: Simpsonit ennustavat tulevia, kuten myös erikoinen Illuminati Card Game. Ja yksi uusimmista tulokkaista on tämä animaatioelokuva I Pet Goat II.

 

Simpsoneissahan ennakoitiin 9/11:tä – kuten v. 1995 Illukorteissakin. Illuilta löytyy mm. myös tutut kasvot tutulla sloganilla – eli huutava Trump ”enough is enough”- heittoineen. Ja vaikka muu pimeys Trumpin ympärillä on suorastaan selittämätöntä, niin vähintään yhtä hiljaiseksi vetää tämä ”lemmikkivuohi”.

 

I, Pet Goat II on v. 2012 valmistunut kanadalainen animaatioelokuva. Se on eräänlainen kommentaari Amerikan yhteiskunnasta ja politiikasta, erityisesti presidenttien George W. Bush’in ja Barack Obaman agendoista, viitaten Raamatun teologiaan ja Egyptiläiseen kuvitukseen jälki-apokalyptisessa asetelmassa.

 

Tuo nimi viittaa kirjaan “The Pet Goat”, samaan jota lapset lukivat Emma Booker’in koulussa Sarasotassa, Floridassa, presidentti Bush’ille sillä hetkellä kun 9/11 hyökkäykset tapahtuivat. Nuo lapset hokivat kirjan sanoja, jotka käänteisessä järjestyksessä kuuluvat: ”plane must hit steel” – koneen täytyy osua teräkseen. Se kirja päättyy sanoihin, "more to come", lisää tulossa.

 

No, mitäpä oli tulossa? Ja nyt sitä hiljaiseksi vetävää osastoa: videolla kohdassa 1:00 nähdään lähes pilkuntarkasti, kuinka vuonna 2012 valmistuneen vuohi- animaation pätkä on kuin jälkeenpäin animoitu esitys vuonna 2019 tapahtuneesta Notre Damen tornin sortumisesta.

 

Sitten itse ”vuohi” – lieneekö Baphomet – nähdään (FEMA:n) keskitysleirillä, ja otsassaan viivakoodi. Bush Jr. taas nähdään tanssimassa ”rappareiden” musta-valkoruutuisella alustalla, ja valokeila on juurikin Baphometin tähden muotoinen; ja puppet master saatanallisine sormineen ”hypyttää” ukkoa. Tanssikuvan vasemmassa yläkulmassa näkyy pöllö (Bohemian Grove) mikä edustaa Moolokia. Kuvan liitutaulun yläpuolella näkyy ihmisen evoluution polku, mikä päättyy ”jumaliseen” valaistumiseen tms. kirkastumiseen. Löytyy myös viittaukset Raamatun Ilmestyskirjan lohikäärmeeseen sekä 666 aika ovelasti rakennettuna: "F=-F". F:hän on kuudes kirjain, ja ” =- ” taas on kuutonen sokeain kirjoituksessa ...

 

Ja mikä ehkä selkein todiste siitä, että mistään perusanimaatiosta ei ole kysymys, niin liitutaulun alapuolella on tuo äskeinen 666 sekä muutama muu symboli, joita Bush Jr. osoittaa pirunmerkein. Se on suora viittaus Luuk. 10:18:aan: ”Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman”. Heprean kielellä salama on muuten BARAQ.

 

Ja – kas kummaa – seuraavaksi Bush transformoituukin juuri Barack Obamaksi, jota ei enää hypytetäkään Saatanan naruilla, vaan hänellä on valmistuneen hattu päässä => Barackista on tullut heidän jumala itse, kaikkinäkevine silmineen. Mutta hänen on vielä käytävä sen kovimman läpi, jotta valaistuksensa tulee täydelliseksi. Tätä Raamattu ennustaa juurikin antikristukselle (Ilm. 13:14).

 

”Lemmikkivuohi” esittää Osama bin Ladenin CIA- logoisessa maastopuvussa, ennustaa mm. Mekan pommittamista – mistä tultaisiin syyttämään Irania. Tätähän muuten ”ennaltaohjelmoitiin” jo Angelina Jolien elokuvassa ”Salt”. Eräs ”vuohen” animaatiohenkilöistä esittää new world orderia, jonka silmistä näytetään suuren rauhan- sekä taloussopimuksen syntyä - ennen markkinaromahdusta ja sitä seuraavaa suursotaa, ja maailman kipeätä tarvetta kutsua esiin yksi johtaja eli antikristus ”pelastamaan pahimmalta”.

 

Animaatio myös ennakoi Jerusalemin kahtiajakamisen – mikä puolestaan käynnistää tuon new world orderin.

 

Seuraava saattaa sinua hieman naurattaakin, mutta ... En hämmästyisi yhtään, mikäli YK:n rauhan ja hyväntahdon lähettiläs Angelina Jolie – joka löytyy mm. kuuluisasta Economist 2019 -kannesta alhaalla, nimettynä Mona (Lisa) Angelinaksi – jossain vaiheessa istuisi jopa USA:n presidenttinä. Jolieta haastateltiin, olisiko hän valmis presidenttikandidaatiksi, eikä hän kieltänyt. Pet Goatissa nähdään kuinka rauhanlippua heiluttaa tyttö joka pysäyttää sotajoukkojen (maassa jin ja jang erkanemassa) tankit. Tytöllä on selässään tatuoitu bengalintiikeri. Niin Angelinallakin.

 

Pet Goatin lopussa Anubiksen vene tuo, paholaisen valvoessa, väärän kristuksen ikäänkuin kohdusta ulos, ja tämä transsissa ollut kristus avaa silmänsä. Juuri silloin kirkko takana sortuu, ja tuo kristus suuntaa katseensa auringonlaskuun:

 

”Heillä oli selät Herran temppeliin päin ja kasvot itään päin, ja päin itää he kumarsivat aurinkoa.” (Hes. 8:16). He? Horus- kristus, kuolleiden jumala Anubiksen veneessä, kumartamassa aurinkoa – eli Osirista eli Heliosta.

 

Ja milloin tuo edelläkuvatun ”Herran temppelin” palo/sortuminen tapahtui? Tänä vuonna.


Matt. 6:23 sanoo: "Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!" 

 

Tämä "lemmikkivuohi" on täydellistä pimeyttä. Ja kertoo siitä pahuudesta, joka on jo käynnistynyt - ja jatkuu pysähtymättä.


Kunnes Kristus puuttuu peliin.


Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu