Hulluus huipentuu

 

No niin, saatiin siis tietoomme lavastettujen Covid-19:een liittyvien ruumispussien ja väärennettyjen kuolemien kokoelma, joita valtamedia tuottaa väestön pelon lisäämiseksi. Ensimmäistä kertaa näen pussitetun ruumiin vetävän sätkää ... 

 

No, Torontossa ei feikata: YK:n aseistetut ajoneuvot jonossa. Ja hyviä selityksiä riittää – varsinkin kun ovat entisen lääketehtaan tontilla ... 

 

Mutta, vastauksena hallituksen ilmoitukseen, jonka mukaan rokotepassit ovat pakollisia yökerhoihin ja tapahtumapaikkoihin pääsemiseksi syyskuun loppuun mennessä, Eric Clapton sanoi, ettei hän esiinny missään tilaisuudessa, joka vaatii yleisön jäseniä rokottamaan Covid-19:ää vastaan. 

 

”No nythän mä sen hokasin”, tuumii ilmeisesti tri (?) Anthony Fauci: ”... well, did you test it enough?… I wanna wait and see… Well, hundreds of millions of people got the vaccine now. So, we’ve passed the time of “let’s wait and see”” …

 

Todellakin, tähän mennessä rokotetut ovat siis yhtäkuin nämä tehdyt testit. Ja jokainen joka ottaa k-piikin toukokuun 2., 2023 mennessä, on osa tätä ”suoraan tuotannossa testaamista”. 

 

Alabaman kuvernööri Kay Ivey taas ilmoitti torstaina, että on aika nimetä ja häpäistä rokottamattomia ihmisiä aiheuttamistaan uusista COVID-infektioista ja kuolemista. 

 

Briteistä ei sen fiksumpaa: niitä ihmisiä, jotka osallistuivat rokotekokeisiin ja saivat vain lumelääkettä, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus pitää "täysin rokotettuina". Yhdistyneen kuningaskunnan rokoteministeri Nadhim Zahawi sanoi: "Isossa-Britanniassa heidän katsotaan olevan täysin rokotettuja riippumatta siitä, onko heillä ollut lumelääke tai rokote". 

 

... ja seuraavaksi Israelin pääministeri latoo tiskiin meidän rokottamattomien syyllisyyden ”kaikkeen”. 

 

Toivoisin että jokainen lockdowneja pystytellyt poliitikkomme katsoisi tuon videon ja miettisi mielessään, kuinka monta vastaavaa murhenäytelmää ovat itse aiheuttaneet. 

 

Englannin jalkapallomaajoukkueen valmentaja Gareth Southgate kehottaa nuoria ihmisiä ottamaan rokotteen. Hän sanoi, että hänen kaltaisensa "vanhat" voivat nyt "tarpoa" elämäänsä eteenpäin, jos heidät on rokotettu täydellisesti, ja lisäsi, että nuoremmille "se on mahdollisuus kaiken avautumiselle, saada takaisin vapautesi". 

 

Ranskan Montélimarin kaupungin sairaalan henkilökunta on aloittanut määrittelemättömän lakon protestoidakseen uusia sääntöjä, joissa vaaditaan, että hoitajat rokotetaan Covid-19:ää vastaan syyskuun puoliväliin mennessä tai he voivat menettää työpaikkansa. 

 

Parlamentin jäsen Andrew Murrison pyytää Ison-Britannian hallituksen rokoteministeriä harkitsemaan influenssarokotteen (!) antamista, ennen kuin sallitaan nuorten pääsy joukkotapahtumiin. 

 

CNN vaatii nyt rokottamattomien ankaraa rankaisemista ja fyysistä erottamista muusta yhteiskunnasta sen rikoksen (?) vuoksi, että kieltäytyivät menemästä joukon mukana. 

 

”Kun jumalattomat lisääntyvät, lisääntyy rikos, mutta vanhurskaat saavat nähdä, kuinka he kukistuvat” (Sananl. 29:16)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu