”Houston... eh ... NASA – we have a problem!”

 

Nyt alkaa jo loppua venymiskyky kaiken sen osalta, mitä tämä organisaatio nimeltä NASA yrittää meille tuputtaa virallisena totuutena – ikäänkuin aivan oikeasti olisivat joku universaali hyväntekeväisyyskomissio, joka tuottaa sidosryhmilleen pelkkää hyvää ja kaunista.

 

Johan se tiedettiinkin, että NASA:n ensimmäinen johtaja Wernher von Braun oli aiempi natsi, jonka operaatio Paperclip toi USA:an töihin.

 

... mutta että mies oli WWII- sotarikollinen, jonka V2- rakettitehtaassa kuoli kymmeniä tuhansia vankeja ... (alkaen kohdasta 5:00). 

 

Kuolema sitten korjasi tuon SS- miehen pois v. 1977 – ennenkuin kaikki ehti tulla päivänvaloon; vasta v. 1979 perustettiin organisaatio tutkimaan sotarikollisia USA:ssa ...

 

Hedelmistään puu tunnetaan: ”omenat” eivät todellakaan ole pudonneet kauas, sillä sittemmin NASA on jäänyt kiinni lukemattomista manipuloinneista, joilla saatiin koko maailman ihmiset peloteltua uskomaan, että olemme omilla toimillamme lämmittäneet tämän Maan. Toki sitä, ikävä kyllä, tapahtuukin – varsinkin Kiinassa, jossa ei aina muisteta otsonikerrosta, kun päästetään tavaraa vapaasti taivaalle, laitonta vaahtomuovia valmistettaessa.

 

Mutta että piti peukaloida globaali mittausdatakin, varmuuden vuoksi. Ensin ne kuitenkin erehtyivät paljastamaan ihan totuuttakin: “NASA:n satelliittien instrumenttien data paljastaa, etteivät Maan polaariset jäätiköt ole vetäytyneet ollenkaan sitten vuoden 1979, jolloin satelliittimittaukset aloitettiin”, kertoi Forbes Magazine vuonna 2015. 

 

Mutta sitten jokin taho päätti, että ”asioihin on puututtava”: alkoivat sumeilematta vääristää mittaustuloksia. Tuossa useamman mittausaseman peukaloinnit.

 

Yli 300 tiedemiestä onkin aiheesta lähestynyt USA:n viranomaisia, että NASA:n & NOAA:n täytyy myös noudattaa vallitsevia lakeja, tässä tapauksessa Law of the Data Quality Act’ia.

 

Noita tutkiessa herää täysin oikeutettu kysymys: kuinka paljon nykypäivän global warming -käppyröistä lopulta onkaan väärennetty NASA:n ja NOAA:n toimesta.

 

Sillä vastaavia löytöjähän riittää: mittausdatoja on peukaloitu globaalilla tasolla -  poistamalla 0.5ºC vuosien 1880 - 1950 vuosilämpötiloista, ja tämä on tapahtunut välillä 1987 – 2018. 

 

Esimerkkinä todellisuudesta vaikkapa Irlanti: sielläkin todellisuudessa global “warming” on suora vaakalinja

 

Jäivät myös kiinni viestienvaihdossaan: “Pojat, mitäs jos vähän peukaloitas”, eli keskustelivat josko esitettäisiin 1900- luvun alku olleen kylmempi: sen “korjaaminen” olisi “eduksi” hyvälle asialleen. 

 

Ja ei vain mittaustulokset, vaan mittaajat: jotta tietyt mittausasemat eivät tuottaisi “vääriä tuloksia”, poistettiin ne kuvasta kokonaan (= vuoden 1970 jälkeen 5500:stä deletoitiin noin 4500 asemaa!).

 

Vuodesta 2008 lähtien, NASA on lisännyt 0.24°C- astetta, aikavälin 1900-2000 lämpiämistrendiin.

 

Vuonna 2010, NASA päätti että heidän tulee “korjata” merien kylmenemistrendi data muuttamalla.

 

Ja vanhaa temppua myös käytettiin: jollei data tue teoriaa, “tuetaan” dataa. 

  

Yksi maailman merkittävimmistä merten pinnantaso- eksperteistä, professori Nils-Axel Mörner, rauhoittelee myös niitä kiivailijoita, joiden mielestä osa maailmaa kohta hukkuu, kun vedenpinta nousee: “Viimeisen 200 vuoden aikana, merten pinnantasot eivät ole paljoa muuttuneet. Viimeisen 50-70 vuoden aikana ne ovat olleet absoluuttisen vakaat”.


 

Pisteeksi ”i:n” päälle: vuodesta 1997 lähtien NASA on tehnyt lähes 100 000 muutosta lähtödataan.

 

Jälleen oikeutettu kysymys kuuluu: ylläkerrotun valossa, miten voimme siis luottaa mihinkään mitä totuutena esittävät?

 

Eikä se ole pelkkä ilmastomuutos, jonka osalta ei lähtökohtaisesti voi varmuudella luottaa oikein mihinkään (pl. Raamattu): samoin kuin 9/11- videoiden ja tutkimusten käy netissä, niin ne vaan jatkavat lisääntymistään – tuottaen yhä lisää vastavetoja. Mutta pääongelmat eivät kuitenkaan häviä mihinkään. 9/11- osalta vaikein selitettävä on tuo maailmanlaajuinen ”edeltäennustaminen”, joista kaikki (osa yli 25 vuoden takaa) eivät voi olla vahinkoja tms puhdasta sattumaa. 

 

Nyt, löytyy useita USA:n armeijan, NASA:n ja CIA:n virallisia tutkimuksia ja dokumentteja, jossa puhutaan Maasta – ei teoriana tai oletuksena, vaan mitattavan kohteen ominaisuuskuvauksina. Ja mitä Maasta sanotaan?

 

Että Maa on ”flatti” eikä pallo. Aivan kuten Raamattu sen kokonaisvaltaisesti esittääkin. Tässä noita dokumentteja:

 

CIA 2000, “Dissertations Defended in the Scientific Council of the Institute of Physics of the Earth” (sivut 19-20). 

-        sivulla 19 kerrotaan: “In the investigations two instruments, designed by V. G. Vesenkov were used … intended for measuring the brightness on the firmament…” Eli puhuu taivaanvahvuuden eli -kannen kirkkauden mittaamisesta. Sivulla 20 tuota mittaamista tarkennetaan ”flat earthiin”. Ja tuo tekstiosuus oli jo vuodelta 1957. 

 

NASA vuonna 1988, “Derivation and Definition of a Linear Aircraft Model” (Summary): 

-        heti aloituksessa kerrotaan: “This report documents the derivation and definition of a linear aircraft model for a rigid aircraft of constant mass flying over a FLAT, NONROTATING EARTH”. Eli, flätti, pyörimätön Maa.

 

US Army vuonna 2001, “Propagation of Electromagnetic Fields over Flat Earth” (sivut 17-18; 11-12). 

-        Joseph R. Miletta raportoi “homogenous flat earth’ista”

 

NASA v. 1988, “Flight Testing a V/STOL Aircraft to Identify a Full-Envelope Aerodynamic Model” (sivut 8-9; 4-5). 

-        sivuilla 4-5 sanotaan: “For aircraft problems, the state and measurement models together represent the kinematics of a rigid body for describing motion over a FLAT, NONROTATING EARTH”.

 

US Army v. 2000, “Path-Loss Measurements in a Forested Environment at VHF” (sivut 16-19; 10-13). 

-        Robert J. Tan ja Suzanne R. Stratton kertovat: ”The expected transmission loss in decibels over a FLAT earth is … {kaava}”, sekä, “The difference between the theory for propagation over FLAT earth given by equation (2) and the measurements is because the measurements were made on an irregular lossy ground with obstacles on both sides”.

 

Niinpä – heprean kielellähän NASA tarkoittaa, “pettää” …

 

Ja NASA:han pettää mennen, tullen ja palatessa:

-        hukkaa” kyvyn mennä Kuuhun – ja alkuperäiset footaget 

-        julkaisee studiovideoita, joissa astronautilta häviää välillä puoli päätäkin: kohdassa 3:50 – tai sitten tulee ”lisäpää” sukkulaan, 4:55 

-         räjähtäneen” Challengerin miehistö – yllättäen - elää 


Ehkä kaikkein naurettavin - oikeastaan säälittävin - kooste on tuo video, jossa astronautit itse kertovat missä kulloinkin, oikeasti, ovat; tuo raketti-pakotunneli oli kieltämättä yllätys ... 

 

No niin – aika vetää tämä kaikki huijaus nippuun.

 

Kuten saksalaiset tutkijat hämmästelivät löytöjensä ääressä – kun todennäkoisyys sille, että ”räjähtäneessä” Challengerissa neljällä piloteista on identtinen kaksonen, on vastaavaa kuin että saisit meteoriitin päähäsi seitsemän kertaa elämäsi aikana – että miksi ihmeessä tälläinen massiivinen petos? Eihän sellaisessa ole minkäänlaista järkeä, eikä mitään tarvettakaan?

 

On sille. NASA:n oma projekti nimeltä Blue Beam.

 

Miksikö näin iso, globaali huijaus?

 

Nos jos – eli kun – Maa onkin flatti, pyörimätön/liikkumaton ja suljettu systeemi, eikä vapaasti äärettömässä avaruudessa lentävä pallo, niin ainoat UFO’t ja alienit mitä kohta alkaa näkyä kaikkialla, eivät olekaan tulleet jostain toiselta planeetalta (=Raamattu ei kerro planeetoista, linnunradoista, galakseista eikä aurinkokunnista).

 

Ne eivät ole mitään sellaisia. Ne ovat langenneita enkeleitä, jotka Blue Beamin yhteydessä tuovat Maan päälle oman messiaansa, Antikristuksen. Ja niitä johtaa itse Saatana.


... ja tässäkö se "hyvä syy" suututtaa ne esiin, ja saada hanke "oikeutetusti" käyntiin?

 

”tuo, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä” (2. Tess. 2:9).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu