Globalistit myöntävät väestön vähennyshankkeensa nyt jo avoimesti

 

Olemme saaneet Economist- lehden uuden ”vuosikannen”. Kuten aiemminkin, uusi kansikin antaa viitteitä tulevasta. Tälläkään kertaa vihjeet eivät ole kovin valoisia – jos/kun puhutaan ihmiskunnan yleisestä hyvinvoinnista: on sotaa, lamaa, ilmastonmuutosta – ja globaalia hallintoa jne.

 

Miksikö taas näin? No siksi, että eugeniikka ja väestön kontrolli on jo pitkään ollut rahaeliitin harrastuksina. 1900- luvun alussa Rockefeller Foundation ja Carnegie Institute promotoivat voimakkaasti eugeniikkalakeja USA:ssa. Nämä lait johtivat yli 60 000 amerikkalaisen pakkosterilisaatioon sekä tuhansien avioliittojen estämiseen.

 

USA:sta Rockefellerit veivät ohjelmansa Hitlerille Saksaan 1930- luvulla, missä eugeniikkaan pohjautuva väestön kontrolli ajettiin isosti: etniset puhdistukset, köyhien hävitys - mutta myös ”älylliset tekijät” vaikuttivat, kuka oli ”yhteiskuntakelpoinen”.

 

Toisen maailmansodan jälkeen eugeniikasta tuli ruma sana – joskaan hanke ei hävinnyt. 1960- 1970, lähinnä globalistien riveistä alkoi taas nousta eugenismin retoriikkaa: YK:ssa ja liittyvissä tieteellisissä ryhmittymissä syntyi Rooman Klubi, jonka pysyvä agendakohta oli väestön vähentäminen.

 

Vuonna 1972 joukko YK:n ohjaamia “tiedemiehiä” julkaisi tutkimuksen nimeltä 'The Limits to Growth', joka itse asiassa peräänkuulutti Maan väestön suurta vähentämistä "ympäristön pelastamisen" nimissä. Ja sitä toteuttamaan piti tehdä toinen agenda: globaali hallitus.

 

Ja sitten eugeniikka sai aivan uuden boostin: ilmastotieteen. 1990 alussa, Rooman Klubi julkaisi kirjan nimeltä The First Global Revolution. Siinä sanotaan:

 

”Etsiessämme yhteistä vihollista jota vastaan voimme yhdistyä, löysimme idean että saastuminen, ilmaston lämpenemisen pelko, vesipula, nälänhätä ja sellaiset, voisivat täyttää odotukset. Näiden asioiden totaalisuus ja vaikutukset aiheuttavat yhteisen uhkan, joka meidän kaikkien pitää kohdata yhdessä. Mutta määritellessämme nämä vaarat itse viholliseksi, lankeamme ansaan, josta olemme jo varoittaneet lukijoitamme: näemme oireet syyllisinä. Kaikki nämä vaarat ovat syntyneet ihmisen puuttumisesta luonnollisiin prosesseihin; ne voidaan voittaa vain muuttamalla mielipiteitä ja asenteita. Sillä todellinen vihollinen on ihmiskunta itse”.

 

Tämä julistus on luvussa 5 – ”Tyhjiö”, joka juurikin peräänkuuluttaa globaalin hallituksen välttämättömyyttä. Lainaus on tyhjentävä: yhdistytään saman lipun alle yhteistä vihollista vastaan – ja eliitin mielestä ympäristökatastrofi, jonka ihmiskunta on itse aiheuttanut, on se paras mahdollinen motivoija. Ja näin löytyi täydellinen peruste väestön kontrollille: ihmislaji on pidettävä tiukassa valvonnassa ja sen nopea lisääntyminen pitää rajoittaa.

 

Rooman Klubi ja YK:n agenda ovat aina käyneet käsi kädessä. Samoin 1990 alussa, YK:n apulaispääsihteeri Robert Muller julkaisi myös manifestinsa, joka löytyy saitilta 'Good Morning World'. Muller vaatii globaalia hallintoa - "Maan suojelemisen" ja ympäristövarjelun nimissä: pelotellaan ympäristö-apokalypsilla, jolloin rahvas hyväksyy globaalin hallituksen – ettei yhteiskunta tuhoa itseään ...

 

Kirjoituksessaan, 'Proper Earth Government: A Framework And Ways To Create It', Robert Muller juurikin linjaa, kuinka ilmastomuutosta voidaan käyttää mörkönä globaalin hallituksen saamiseksi. Sen olennaisina palasina olisivat uusi “globaali uskonto” (vrt. Ruotsin Greta T.) ja tietenkin väestön kontrolli.

 

Eipä siis yllätys, että YK näki tarpeelliseksi perustaa järjestön nimeltä Intergovernmental Panel On Climate Change (IPCC) – ja tämän paneelin yksi tavoitekohdista on väestön vähentäminen. Nyt kun YK:n 2030 Agendan loppuvaihe jo häämöttää – agendan, joka peräänkuuluttaa radikaalia siirtymistä pois öljystä ja muista laajan mittakaavan energialähteistä, kohti pienen mittakaavan "uusiutuvia energioita" – niin globalisteilla on enää vain 10 vuotta aikaa saavuttaa tavoitteensa, mikäli he toivovat pysyvänsä ilmoitetussa aikataulussaan. Tämä vaatisi suorastaan massiivista muutosta ihmiskunnassa ja erityisesti teollistuneissa maissa.

 

Väestön määrää pitäisi vähentää dramaattisesti, jotta voitaisiin selvitä sillä niukalla energiamäärällä, mitä pelkästään uusiutuvat lähteet tuottavat. Eeppisen skaalan tuhon täytyisi tapahtua pian, jotta globalistit voisivat sitten käyttää seuraavan vuosikymmenen – hyödyntäen syntynyttä pelkoa – jäljellejääneiden vakuuttamiseen siitä, että globaalia hallintoa tarvitaan. Ilman aggressiivista kriisiä ja muutosta nykyolosuhteisiin, suurin osa ihmisistä ei koskaan suostu YK:n agendaan, yksinkertaisesti itsesuojelu- ja mukavuussyistä. Jopa monelle vasemmistosta saattaa tulla toiset ajatukset, kun he huomaavat hiilikontrollin ja väestönvähennyksen todellisen luonteen – nehän saattavat ”osua kohdalle”. Hehän automaattisesti luulevat olevansa niitä jäljelle jääviä jotka perivät Maan – tuskin kukaan heistä edes kuvittelee päätään mestauspölkyllä. Johan tässä nähtiin Ocasio-Cortezin puhetapahtumassa eräs nainen huutamassa: syödään vauvat. Tuskin oli kuitenkaan omastaan aloittamassa ...

 

Vuonna 2019, väestöagenda kaahasi vitosvaihteelle ja väestöä mukautettiin huolellisesti hyväksymään väite, että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on totta ja väestö sen aiheuttaja. Hiljattain eri tiedemiesten ryhmät osittain rahoittivat "Worthy Garden Club’ia", jolla on 11000 allekirjoitusta julistuksessa joka penää väestön vähennystä, jotta voidaan pelastaa Maa global warming’ilta.

 

Ja taas vedotaan samoihin, kauan sitten jo debunkattuun IPCC:n ja YK:n ilmastomuutospropagandaan, jotka ovat muka syylliset siihen että Maa on perikadon partaalla. Totuus on, että kyseiset tahot ovat useasti jääneet kiinni manipuloimasta data haluamakseen. Ne jopa sorkkivat 20 vuotta vanhoja mittaustuloksia alemmiksi lämpötiloiksi, jotta kaikki mätsäisi tämän päivän peukaloituun dataansa. 

 

Väestönkontrollia on rummutettu säännöllisesti myös USA:n v. 2020 presidentinvaaleissa. Bernie Sanders peräänkuulutti syntyvyyden säännöstelyä köyhiin maihin. Elizabeth Warren promotoi aborttia yhtä turvallisena kuin nielurisojen poisto. Hän on johdonmukaisesti kaupannut YK:n hiilikontrolliagendaa ja oli, yllätys, jäsenenä Teksasin Yliopiston väestöntutkimuskeskuksessa 1980- luvulla. Ja kappas, Green New Deal- poliitikot heittävät kannatustaan Worthy Garden Club’in julistuksille koskien väestön vähentämistä.

 

Kyseisen aihepiirin pitkäaikainen tutkija Brandon Smith kertoo, että tämä on ensimmäinen kerta kun hän näkee väestön vähentämisen vaatimuksia käytettynä niin täysin peittelemättä ja laajasti valtamediassa, ja hän näkee jo trendin syntymässä. Jo vuosia Smith on varoittanut kuulijoitaan, että siitä he tulevat huomaamaan sen ajan, milloin globalistit aikovat syrjäyttää nykyisen systeemin, kun nämä alkavat puhua näistä rikoksistaan avoimesti. Kun he avoimesti tunnustavat agendansa, se tarkoittaa että globaali “resetointi” on lähellä, eivätkä he enää välitä pätkääkään kuka siitä tietää. Avoimuus maailman väestön vähentämisen suunnitelmalle on tulossa näkyväksi.

 

Mikä outoa, mediassa on ollut varsin vähän mainintoja siitä tosiasiasta että maailman väestö, erityisesti Lännessä, on tosiasiallisesti vähenemässä. Kaukana siitä että mitenkään räjähtäisi Maan kantokyvyn ylitse, ihmisillä on nippa nappa tarpeeksi lapsia pitämään nykyinen populaatio stabiilina (vrt. Suomessa jo ongelma). Mistä tiedämme vaikka tämä olisi jo globalistien toimenpiteiden tulosta. Itsetehdyn ekonomisen disintegraation avulla väestöä hiljalleen vähennetään. Mutta tämäkään ei välttämättä globalisteille riitä.

 

Kuinka paljon ihmisiä globalistit haluaisivat poistaa saavuttaakseen utopisen toiveensa? No, heikolla hetkellään globalisti Ted Turner myönsi We Are Change- aktivisteille, että väestö pitäisi vähentää 7 miljardista 2 miljardiin ...

 

Tässä kohtaa tätä eugeniikan kauhushow’ta, kysymys kuuluu: ketkä vähennetään? Ja erityisesti, kuka saa päättää siitä ketkä poistetaan? Kuka saa päättää saatko sinä saada lapsia vai et (vrt. ”Nallen” aiemmat synnyttämisoikeuspuheet)? Kuka saa päättää onko sinulla pääsy resursseihin tuottaaksesi jotain ja hankkia elanto, vai ei? Kuka määrittelee, kestääkö globaali ekonomia väestön vai ei? Ketkä ovat ne teurastajat, jotka vetävät liipaisinta?

 

Kuten historia on meille osoittanut, se on aina eliitti joka päätyy ratkaisemaan miljoonien – tai miljardien - kohtalon. Alkaen Rockefeller Foundation’in sterilisaatio-ohjelmista USA:ssa 1900- luvun alussa, päätyen YK:n hankkeisiin tänään, globalistit – jotka ovat todellinen kuoleman kultti – ovat epätoivoisia loihtimaan perusteita sille, miksi heidän tulisi olla ne, jotka saavat sallia tai kieltää ihmisen olemassaolon, perustuen valheille kuten ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos. He eivät usko ilmastonmuutosuhkaan – HE olivat se taho joka kyhäsi koko roskan. Niinpä, mikä on se varsinainen syy kaikelle sille?

 

Vähennetty väestö joka on täysin riippuvainen rajallisista energialähteistä, on todella paljon helpompi hallita. Brandon Smithillä on vielä karumpi teoria: nuo eliitti-ihmiset ovat psykopaatteja jotka etsivät sosiaalisesti oikeutettua tapaa tappaa niin monta ihmistä kuin mahdollista.

  

Tässä kohtaa tavan tallaaja saattaa jo hymyillä vinosti ja puuskahtaa: nämä nyt ovat taas vain niitä samoja salaliittoteorioita – kaikki jatkuu kyllä varmasti ennallaan.

 

Ei välttämättä. Tuore uutinen kertoi, että Ruotsin hallitus aikoo lopettaa fossiilisten polttoaineiden myynnin kokonaan. Ruotsissa päätettiin jo aiemmin, että maassa ei myydä enää ollenkaan bensa- tai dieselkäyttöisiä autoja vuodesta 2030 alkaen. Ministeri Bolundin mukaan maassa tarvitaan kovempia otteita, jotta tavoitteeksi asetettu kotimaisten liikennepäästöjen 70 prosentin vähennykset toteutuvat seuraavan kymmenen vuoden aikana

 

Ongelman ytimessä vain on, että suunniteltu autojen myyntikielto sekä fossiilisista polttoaineista luopumisen aikataulu vaatii Euroopan komission hyväksynnän. Tästä syystä Ruotsin hallituksen täytyy ajaa vastaavia kieltoja koko EU:n alueelle.

 

Ja ruotsalaisethan varmasti ajavat. Jopa hävyttömästi ”lapsityövoimaa” hyödyntäen. 

 

”Hän pelastaa köyhän heidän miekaltaan, kurjan hän pelastaa vahvan vallasta” (Job 5:15). Tule, Herra Jeesus!

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu