Globaali veronkeruu jo ovella

 

Raamattu kertoo, kuinka eräänä päivänä uusi Rooma tulisi hallitsemaan, rautaisella kädellä. Nykyisen ajanlaskun alussa yli 2000 vuotta sitten hallinnut maailmanvalta ei koskaan varsinaisesti tuhoutunut – vaikka mädäntyikin lähes olemattomiin. Mutta Rooma on sinnitellyt kulisseissa, tähän päivään saakka – ja kohta sen uusi aika koittaa.

 

Viikko sitten vanha konna Henkka Kissinger julisti, että Covid-19 muuttaa maailmanjärjestyksen pysyvästi. Myös viime viikolla, brittien aiempi pääministeri Gordon Brown kutsui maailman johtajia muodostamaan “väliaikaisen” globaalin hallinnon taklaamaan koronavirus- pandemiaa. Tarvitsisimme sellaisen iskujoukon maailmanjohtajia, terveysasiantuntijoita ja myös kansainvälisten organisaatioiden johtajia, joilla olisi sitten mandaatti toimia tarvitusti. G20 ja YK:n turvallisuusneuvosto liidaisivat; IMF ja Maailmanpankki rahastaisivat ...

 

Tällä viikolla YK:n pääsihteeri António Guterres pyysi kansoja antamaan ainakin 10% koko maailman vuosituloista, joilla rahoitettaisiin "stimuluspaketti", kansainvälisesti vallittuna. Jos menisi ”läpi”, YK tai joku muu sopiva rosvo saisi siis noin 8.7 biljoonaa US dollaria – vaatimattomat 2900 kertaa suurempi summa kuin YK:n vuosibudjetti 3 miljardia US dollaria. Eli, ainakin koronaviruksen ajan tuo ”elin” nappaisi 10 pinnaa globaaleista tuloista.

 

Tässähän tulee väistämättä mieleen aiemman ”elimen”, Rooman vastaava, Jeesuksen syntymän aikoihin: ... keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava... (Luuk. 2:1). Ei se ehkä tänään mene läpi – mutta tavoite, suorastaan päämäärä, on nyt siis esille asetettu: jonain päivänä ...

 

Tähän mennessä koronaa on jo paljon muuttunut: yhtäkkiä perustuslait ja perusoikeudet ohitettiin tuosta vaan – ja antauduttiin yleiselle yrityslahtauksellekin. Ja samalla menee viimeinenkin itsemääräämisoikeus yksittäisiltä valtioilta – eivät saa enää olla ”vapaita, riskinä muille”.

 

Raamattu siis kertoo, että tällainen maailmannäyttämö rakennetaan, ja pian globaaliin pääosaan astuu henkilö jota Pyhä  Kirja kutsuu Antikristukseksi. Valtansa sinetti on jokaisessa alamaisessaan: merkki jota ilman et voi ostaa etkä myydä. Nuo ovat sen merkin selkeät, raamatulliset tunnuspiirteet – voi hyvinkin olla että siinä on myös ”terveyskomponentti”: jollei (sirun) rokotehistoria ole kunnossa, laitetaan kiinni koko tili ...

 

Niin, rokotteet tulevat; toisiin kouluihin ei enää ole asiaa jollei piikitykset hoidettu. Ja kuten kerroin, Bill Gatesin mielestä muuallekaan yhteiskuntaan ei ole asiaa ennenkuin korona(sika)piikki otettu. Gates on myös keskeinen puuhamies ID2020 Alliance’ssa: joka jampalle digitaali- ID, ja rokotusten yhteydessä koekaniinien biometrinen datakin talteen. Voi Bangladesh- parkaa, jossa minulla on hyviä ystäviä: maasta tuli edellisen testijänis.

 

Raamatun tulkintaa on monenlaista, mutta yhden asian täytyy olla päivänselvä jopa kaikesta jänkääjille: tuon Antikristuksen merkin, pedon merkin, ottaminen on sellainen synti Kaikkivaltiaan Jumalan edessä, että sitä ei saa anteeksi. Ei koskaan, ikinä. Jos otat merkin, et voi enää pelastua (Ilm. 14:9-11).

 

Otetaanpa lopuksi todella paljonpuhuva vastaus Bill Gatesilta koskien Covid-19 maailmanjärjestystä. Häneltä kysyttiin: “Mitä muutoksia meidän on tehtävä siinä miten bisnekset toimivat ylläpitäessään talouttamme ja samalla säilyttävät sosiaalisen etäisyyden?”. Gates vastasi: “Kysymys siitä minkä bisneksien tulisi pysyä käynnissä on vaikea. Varmasti ruoan toimitus ja terveysjärjestelmä. Tarvitsemme edelleen vettä, sähköä ja internetin. Kriittisten asioiden toimitusketjut täytyy ylläpitää. Maat ovat edelleen pähkäilemässä mitä pitää käynnissä. Lopulta meillä tulee olemaan jonkinlaiset digitaaliset sertifikaatit osoittamaan ketkä ovat toipuneet tai on testattu hiljattain tai kun meillä on rokote kuka on sen saanut.” 

 

Niinpä, tässä on monessa mielessä kiinnostavat ajat meneillään. Mihin iankaikkisuuteen sinä menet näiden aikojen jälkeen?

 

”Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.” (Ilm. 14:9-11).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=3965