Globaali tunnistaminen jo oven takana

 

Maailma siirtyy syöksykierteessä kohti ultimaattista kurimusta.

 

Samalla kun Kiinassa lanseerattu social credit score system uhkaa ihmisen perusvapauksia jo muuallakin, Intian Aadhar kansallis-ID ohjelma saa sekä Bill Gatesin että Maailmanpankin täyden tuen, toimeenpantavaksi muissakin maissa. Gates sanoi CNBC:n haastattelussa, että on ikävää jos joku kokee Aadharin yksityisyydensuojaongelmaksi...

 

Gates Foundation hamuaakin Maailmanpankin tuella vievänsä tämän ID- ohjelman muihinkin maihin. Mutta oikeusjuttuja nousee jo: keississä Mathew Thomas vastaan Intia, käytetään perusteluina juurikin näiden kahden ohjelman (Kiina & Intia) uhkia yksityisyyttä vastaan. Ja epäluuloja nostaa se lisäseikka, että sama teknologiayritys joka pyörittää Aadharin tietojärjestelmää, hallinnoi myös autojen rekisterikilpiä USA:lle! Kas kun jo yksi intialaiskristitty näkee Aadharissa Raamatun pedon merkinkin. 

 

Kyseinen teknologiayritys Idemia (aiemmin Morpho) on miljarifirma, joka rakentaa merkittävän osan maailman biometrisistä seuranta- ja turvallisuussysteemeistä, toimien 70 maassa. Sen asiakkaita ovat mm. USA:n Department of Defense, Homeland Security ja FBI. Yrityksen webbisivu kertoo että Morpho on "... rakentanut ja hallinnoinut tietokantoja kokonaisille populaatioille..." jo vuosia.

 

Eipä siis ihme: Idemia ajaa nyt digitaalisia ajokortteja viiden osavaltion kokeilussa USA:ssa. Systeemi mahdollistaa viranomaisille lisenssin haltijoiden langattoman "pingauksen": voivat siis jatkossa lukea punaisia päin ajaneen auton rekisterin, ja vaikkapa kuolettaa heidän ajolupansa/korttinsa etänä ...

 

Ja nyt, Intia ottaa jo jatkoaskeleita: kasvotunnistus tullaan vaatimaan kaikkeen sosiaaliseen mediaan. Sen nimi on Advanced Application for Social Media Analytics. Eli, nämä valtavien populaatioiden maat toimivat ikäänkuin hiekkalaatikoina sille big brother -kehitykselle, joka sitten voidaan ottaa “valmiina” toimintakäyttöön ”niskuroivissa ja valveutuneissa” länsimaissakin - ja nopeasti.

 

Eikä tässä vielä kaikki: suuressa muslimimaassa jossa on hyvin pieni määrä kristittyjä, Anir Chowdhury - joka toimii neuvonantajana a2i:ssä, Bangladeshin hallituksen “Access to Information”- ohjelmassa - kertoo avoimesti, että tulevaisuudessa digitaaliset identiteettijärjestelmät ovat jokaiselle välttämättömiä, jotta ylipäänsä pääsee osalliseksi palveluista ja elintarvikkeista jne. Ja tottakai em. Billin Microsoft mukana talkoissa.

 

Tämä kaikki on osa maailmanlaajuista ”REAL ID”- kehitystä, jossa mm. kaikki matkustaminen tullaan kontrolloimaan ko. laittein. REAL ID:n yksi ilmentymä on ”The ID2020 Alliance”: digitaali identiteettiohjelma, jossa sairausten leviämistä ja rokotteita pyritään hallinnoimaan pistämällä pieniä mikrosiruja ihmisiin. Toisin sanoen, universaalit digitaalit identiteetit jokaiselle ihmiselle - mukana myös Microsoft ...

 

Eikä tämä touhuilu jää enää pelkästään kolmansiin maihin: ID2020- sirutusta on jo tehty pilottiprojekteissa nimeltä iRespond ja Everest. iRespond on auttanut yli 3000:tta länteen saapunutta pakolaista saamaan tarvitsemiaan lääkityksiä. Tarvetta tälle olisi esim. Ruotsissa, jossa on jo satoja tuhansia pakolaisia joita ei tunnisteta. Everest taas on korvannut Lännessä riippuvuuden matkapuhelin- identiteeteistä, antaen tilalle käyttäjäpohjaisen digitaali- identiteetin. Sillä ID:llä voit olla osa blockchainia, lohkoketjua, johon järjestelmään taas nojaavat kaikki sähköiset rahat kuten BitCoin ...

 

Jokainen voi havaita näissä olevat ”valtaisat mahdollisuudet” käyttää ko. järjestelmiä ja siruja - kantajiaan vastaankin. Sillä kuten vanha sanonta kertoo: ei ole ilmaista lounasta.

 

Esimerkiksi Austinissa, Teksasissa, kodittomia käytetään koekaniineina tässä ID2020:n mikrosirujen rokoteohjelmassa; kodittomat täten ”varustetaan”, antaen heille “hallinnan” omaan persoonalliseen identiteettidataan. Joskaan tilapäismajoitukseenkaan ei välttämättä ole enää asiaa ilman sirua.

 

Niinpä niin. Ehkä puhuttelevin aiheen haastatteluista oli erään kodittoman terveinen: no otetaan nyt sitten siru, kunhan vaan saan huumeeni jne. 

 

Tuo karu valinta on edessä myös sinä päivänä, kun eräs maailmandiktaattori tulee vaatimaan palvontaa ja oman merkkinsä ”rokottamista” (Ilm. 13). Moni valitsee silloin mieluummin ”huumeensa” – mahdollisuuden ostaa ja myydä – kuin jäämisen ”järjestelmän” ulkopuolelle, Kristuksen tähden.

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu