Genevan koekaniinit: kokemuksia 5G:stä

 

Ranskankielinen sveitsiläislehti ”L’illustre” otsikoi: ”With 5G, We are Guinea Pigs”. Eli jotakuinkin, ”5G:n myötä meistä tuli marsuja”, mikä on suomalaisittain – koekaniineja.

 

Elidan Arzoni, 50v, asuu Rue de Coutance’lla Genevassa. Hän sanoo: “Kun ne asensivat 5G:n, alkoi päivittäinen paha olo. Korvissani alkoi kuulua erittäin voimakkaita ääniä – ja siihen mennessä en edes tiennyt mitä tinnitus tarkoitti”.

 

Samaan aikaan Elidan tunsi kipuja kallonsa vasemmalla puolella ja takaosassa – ja niin voimakasta huonovointisuutta sydämessään että hän hakeutui sairaalaan, vaikka urheilijan kunnossa onkin. Nyt myös hänen vaimonsa ja lapsensa, 9, 16 ja 21v ovat alkaneet kärsiä unettomuudesta.

 

Ratkaisuksi Elidanille tarjottiin: muuta pois. Ensinnäkin, mies on ollut kelpo kansalainen ja tunnollinen veronmaksaja – miksi hänen ja perheensä olisi nyt hakeuduttava muualle, kun tuohon elinympäristöön on tuotu jotain sellaista uutta jonka kanssa ei voi elää? Jos kyseessä olisi vain ja ainoastaan Elidanin perhe, tuollainen ratkaisu olisi jopa jotenkin perusteltavissa. Mutta ...

 

Useat muutkin kyseisestä naapurustosta Genevan keskustassa ihmettelevät toisilleen, kuinka heillä onkin yhtäkkiä paljon yhteistä: unettomuus, tinnitus ja päänsäryt – ja paljon vastausta vailla olevia kysymyksiä. Heistä nuorin, Johan Perruchoud, 29v, on asunut siellä 11 vuotta eikä hän millään tavoin kuulu niihin jotka olisivat tekniikan kehittymistä vastaan. Päinvastoin: tämä terve nuori, aktiivinen ja positiivinen mies, palasi juuri neljän vuoden New York’in reissultaan, tekee työkseen somevideoita ym – yleensä kotoa käsin PC:llä.

 

Hänelle, kuten muillekin paikallaolijoille, painajainen alkoi huhtikuussa. Johan kertoo: ”Minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaisia ongelmia Wi- Fi’stä tai vastaavista – eikä koskaan uniongelmia – ja nyt en enää pysty nukahtamaan. Erityisesti juuri kotona minusta tuntui – kuinka sen nyt sanoiksi pukisin – niinkuin olisin ollut mikroaaltouunissa. Kotonaolo ei tuntunut enää ollenkaan hyvältä – aivan kuin olisin ollut aaveiden ympäröimä.”

 

Facebook’issa ystävät niillä alueilla, joilla kolme 5G- antennia otettiin käyttöön, valittivat samoja oireita, sekä erilaisia pääkipuja ja väsymystä.

 

“Ettäkö psykologista, tiedä häntä. Mutta nyt ensimmäistä kertaa elämässäni – vaikkei korviani ole koskaan särkenyt musiikkia tehdessäni – korvani alkoivat viheltämään. Se herätti minut öisinkin, mikä on täysin uutta.” Nyt myös Johanin poskiontelot ovat olleet tukossa viimeiset kaksi kuukautta, mikä myös on aivan uusi kokemus hänelle.

 

Tohtorismies syyttää: ”Tässä on katastrofin vaara”. Klinikkaa pitävä lääkäri Bertrand Buchs on yksi niistä joka ajaa 5G- käytön pysäyttämistä Genevassa. Hän soittaa hälytyskelloja: ”Näitä keissejä tulee vastaan yhä enemmän. Ja koska selkeitä tutkimustuloksia ei ole, emme voi sanoa näille ihmisille että he vain kuvittelevat nuo vaivansa”.

 

“Näiden 5G- lyhytaaltojen osalta kukaan ei pysty sanomaan mitä saattaa tapahtua – erityisesti kun otetaan huomioon niiden kumuloituminen. Toisin sanoen, se säteilyn sekamelska jossa on lisäksi 3G, 4G ja Wi-Fi, eri laitteissa”. (Huom: vertaa vaikka massatapahtumaan, jossa kymmenillä tuhansilla kännytkät jne)

 

“Meitä kohdellaan kuin idiootteja, ja terve järki puuttuu toiminnasta kokonaan. Mitä tahansa uutta lääkettäkin testataan vuosia. Ja tavan kansalaiselle 5G on käytännössä turha. Miksei tehty niinkuin Saksassa, missä 5G on rajoitettu vain tiettyihin bisneksiin – ja raskaasti mittaroitu”.

 

“Nyt kun mitään ei nähdä – vaikka tunnetaankin – osa kansasta on saatu uskomaan ettei riskiä ole, vähän niinkuin ydinvoiman kanssa. Kuitenkin on riski että muutaman vuoden päästä kohtaamme katastrofin, syöpäkasvainten muodossa. Valtio on vastuussa”.

 

… ihan tutulta kuulostaa. Sillä useaan otteeseen olen jo kirjoittanut, kuinka ne tahot jotka ovat 5G:tä vastaavien laitteistojen kanssa jo vuosia toimineet, olisivat helposti voineet lyödä pöytään tutkimusfaktoja vaarattomuudesta jne. Ei lyödä. Koska ei ole – vaan päinvastaista dataa. Katsotaanpas:

 

Kännykät aiheuttavat syöpää, toteaa NIH, joka on tutkinut vaikutteita jo 1999 lähtien. Syövän lisäksi aiheuttamiset Alzheimerin ja Parkinsonin tauteihin ym ovat selkeät. Joka tapauksessa, kännykkäsäteily luokitellaan nyt karsinogeeniksi. Ja jotta saadaan ”rötösherrat kiikkiin”, on selvät näytöt siitä, että suurten puhelinvalmistajien laitteet säteilevät paljon enemmän kuin väitetään – ja mikä ylipäänsä olisi terveellistäkään.

 

Jos vielä lisää faktaa haluaa, niin CIA:n johto ylpeänä esittää, että ko. langattomilla laitteilla sitten vakoilemme sinua – jopa astianpesukoneella ... 

 

Dodii. Mitäpä Jeppe sitten muuta kuin juomaan(ko)?

 

Ei – vaan viimeinkin herätään siitä ruususen unesta, jossa kaikella on hyvä tarkoitus eikä mikään tee pahaa. Näyttää siltä, että sitä hyvää saa paremminkin etsimällä etsiä.

 

”Minä sanon Herralle: "Sinä olet minun Herrani, paitsi sinua ei ole minulla mitään hyvää"” (Psalmi 16:2).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu