Facebook bannaa rikollisryhmiä

 

Yhteisö jossa toimin pyysi apuani: koska vastuuhenkilöillä jo ikä painaa – ja muutamien harteilla jo liikaakin – niin luonnollisesti olin kaiken kiireeni keskellä valmis venymään.

 

Halusivat perustuttaa yhteisöllemme Facebook- sivun, jotta voisivat tiedottaa kokouksista ym asioista. Mitään poliittista tms hyvän tavan vastaista sivulla ei tultaisi julkaisemaan.

 

Koska minulla oli jo aiemmin O-P Tuikkala -Facesivu, pääsin luomaan uuden sivun, joka sitten onnistuikin – mutten kuitenkaan, ainoana ylläpitäjänä, päässyt sitä jostain syystä editoimaan. Ei auttaneet nettiselainten vaihdot, ei toiset koneet tai tabletit – eikä tietoliikennetekniikan tohtorin lisäapukaan. Jonkin ajan päästä Face ilmoitti, että oletkohan se oikeasti ”sinä” siellä, ja kaikki stopattiin ja pyydettiin kuva kirjoittajasta.

 

Lähetin tukeen useamman emailin. Sieltä kerrottiin että kiitos viest(e)istä – tämä auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Minun osalta kehitystä ei kuitenkaan tapahtunut mihinkään suuntaan.

 

Koska aiemmat musiikki-infoasiani eivät enää Facea tarvinneet, poistin O-P Tuikkala -sivun tarpeettomana, ja aloitin aivan kaiken alusta uudelleen. Uudelle sivulle tuli sitten heti kaveripyyntökin, jonka hyväksyin. Sitten loin tuon yhteisön sivun, joka jonkin aikaa toimi moitteetta, näkyi muillakin ja rekisteröidyin lähiseudun muille ilmoitussivuille. Kohta taas Facesta kaikki stopattiin ja pyydettiin jälleen kuvani.

 

Ja nyt minulta näemmä poistetaan kaikki, kuten Facen ystavällinen ilmoitus kertoikin.


Nyt, miksi olemassa ollut käyttäjä ylipäänsä pääsi luomaan yhteisösivun – ja toisella kertaa jopa aktiivisesti toimimaan sellaisella toisella sivulla - jos kahden tai useamman sivun käyttö on kokonaisuudessaan väärin? Sillä jos vain yksi sallitaan, sille yhdelle ei pitäisi olla enää tarjolla uuden luomista. Ja jos joku tietää miten voi perustaa PELKÄN yhteisön, ilman henkilökäyttäjän luomista, niin pliis kertokaa. En löytänyt miten – eikä Face lukuisista pyynnöistä huolimatta kertonut.

 

Tässä tusaamisessa meni aikaa seuraavasti: kaksi kertaa yhteisösivu syntyi muutamassa minuutissa, ja niillä toimiminen oli vaivatonta. Mutta tähän kaikkeen muuhun räpläykseen on nyt mennyt jo päiväkausia – muidenkin neuvoja – enkä edelleenkään pääse edes Faceen sisään. Se tarjoaa sitä poistettua O-P Tuikkalaa uudelleen avattavaksi. Mutta siitähän seuraisi sitten taas se päättymätön kehä, josta tämä kirjoitus alkoi ...

 

No niin: tässä tulee systemaattis-analyyttinen läpikäynti, mistä tämä jatkuva deletointi johtuu:

 

Poistamisten syy ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA voi olla se, että nimeni pyörii näkyvästi julkaisussa nimeltä MVlehti. Yksikään kirjoituksistani ei sisällä sellaista, jota sananvapaassa maassa ei saisi julkaista. Jos MV olisi blokkaukseni syy, eläisimme jossain dystopiassa emmekä vapaassa Suomessa – ja olosuhteet huomioon ottaen, tuo deletoimistoiminta olisi suorastaan räikeän hävytöntä maamme vaalilakien varpaillakin tanssimista – sanalla sanoen rikollisuuteen rinnastettavaa syrjimistä ja alistamista. MV ei voi olla se syy, eihän?

 

No entä sitten henkilöminä: netistä löytyy kaikki oleellinen – eikä edes yhtä kaduttavaa somehuutelua tms ole minulla taakkana, maailman tappiin. Raamatullisia materiaalejani löytyy eri saiteilta yli 70 kielellä; sekulaarityökseni johdan kansainvälisen suuryrityksen globaalia dataorganisaatiota, jonka edustajana mm olin kutsuttuna puhujana Finlandia- talolla luennoimassa aiheesta Internet of Things. Joskin olen eräässä artikkelissani kylläkin kertonut, että Facebook on CIA:n luomus (https://dailyreckoning.com/revealed-facebooks-cia-connections/ ), mutta koska nämä ovat molemmat arvostettuja kansainvälisiä vaikuttajia, niin tämähän on suorastaan hyvää mainosta. Ja sen kirjoituksen teki O-P Tuikkala – jonka Face-sivun voisi siis uudelleen avata (!?)

 

Joten uskaltaisin esittää, etten ainakaan kovasti olisi laskemassa Facebookin käyttäjien tasoa alaspäin – ettei tarvitsisi hävetä.

 

Koska blokkaamiseni ei siis ollut vahinko – vaikka sellaiseen raporttivaihtoehtoonkin Facelle annoin palautetta, tuloksetta – ja poisto tapahtui kaksi kertaa, kaikille sivuille, ilman käyttäjän tekemää virhettä, sääntöjenvastaisuutta tms käyttörikosta, hyvä kysymys kuuluukin: MIKÄ ON SE SYY?

 

Se on tuo yhteisö. Pahamaineinen rikollisjärjestö nimeltä Hankasalmen Vapaaseurakunta. Jokainen sen jäsen on kauhea syntinen, mutta kukin jo kertaalleen kaikkein korkeimman oikeuden ylimmän Tuomarin armahtama. Tätä nasaretilaisten lahkoa jopa demonit peljästyvät.

 

Kuuntele itse kuinka tuon piskuisen, mutta voittoisan, lauman paatunut paimen julistaa väkevää vallankumoustaan: https://www.youtube.com/watch?v=C5l7DZXu8m0&t=

 

Facebook siis koettaa tehdä kaikkensa ettei tuo kaiken mullistava sanoma leviäisi yhtään mihinkään enempää. Luoja Facebookia auttakoon.

 

”mutta jos kädessäsi on vääryys, heitä se kauas äläkä anna petoksen asua majoissasi” (Job 11:14)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

JJulkaistu MV- Lehdessä 26.03.2019 16:55