Ei paluuta normaaliin ilman Pedon Merkkiä (?)

 

No niin, Li toteaa että ”syksy (?) voi sulkea koulut uudelleen”. 

 

Oletko huomannut, että poliitikoillamme on paha ja jatkuva ”ongelma”: varsinkin tällaisessa tilanteessa heidän täytyy tulla erittäin säännöllisesti ulos ja kertomaan ”jotain” – jotta kannatusluvut säilyisivät, tai mieluummin kasvavat ”kaverin” kustannuksella. Ja vaara on, että kun ei oikein ole kerrottavaa, sitten kerrotaan vähän liikaa eli ohi ”sovitun”: näinhän Li’llekin kävi opettajien tahto -pehmoilunsa kanssa.

 

Niin, NWO laittaa ostetut julkkiksensa  nyt ajamaan kokonaisagendansa muita palasia – samalla kun pitää pelastaa maailma Covidilta, on kuitenkin ”huolehdittava” liikakansoituksesta – eikä enää pelkästään ehkäisyllä ja abortoinnilla, vaan käymällä käsiksi jo syntyneisiin: ”Nykyiseen valtavaan, maailman kantavuuskyvyn ylittävään väestökasvuun ei voida vastata tulevan syntyvyyden vähentämisellä ehkäisyn, steriloinnin ja abortin keinoin, vaan siihen on vastattava tässä hetkessä vähentämällä nykyisiä, jo olemassa olevia lukumääriä. Tämä on välttämättä tehtävä - millä tahansa tavalla”, julistaa YK:n ECO92 Earth Charter. 

 

Sillä eihän Maan todellinen vihollinen – NWO:n mielestä – ole noiden starojen huutama ilmastonmuutos tms, vaan ”todellinen vihollinen on ihmiskunta itse”, kuten Rooman Klubi linjasi.

 

Sanonko, miten tämä ”paluu normaaliin” tulee menemään?

 

Ensinnäkin, yhdelläkään suomalaispoliitikolla tai -päättäjällä EI OLE MINKÄÄNLAISTA SANANSIJAA kyseisissä päätöksissä. Koko porukka on poltinmerkittyä sakkia: ostettuja "puhuvia päitä", joilla oikeastaan pitäisi kullakin olla ”sponsorinsa” pelipaita päällä.

 

Sillä se todellinen mutta kruunaamaton kuningas joukkoineen sanelee joka risahduksen, myös Suomessa. Olen jo usean valtiotason johtajan terveisiä asiassa kertonut – otetaanpa tähän jokunen lisää:

 

-         Antonio Fauci, USA:n johtava lääkäri aiheessa: ”Amerikan paluu normaaliin ja siihen missä oltiin ennen koronaviruskriisiä 'ei välttämättä koskaan tapahdu' ilman rokotetta” 

-         Ontarion premiääri Doug Ford: “Paluu entiseen, ilman rokotetta koronavirukseen, tarkoittaa ihmiselämien riskaamista” 

-         Ed Yong, tiedetoimittaja: “(paluusta normaaliin) Ajattelen sen vaativan, että suurin osa ihmisistä on immuuneja tuolle virukselle, jollain tavalla. Turvallisin ja parhain tapa tehdä se on rokottamisen kautta”. 

-         Neil Ferguson, brittiprofessori: ”Se ei mene niin että palaamme takaisin normaaliin. Meidän täytyy pitää yllä jonkin asteen sosiaalista etääntymistä, huomattavaa sosiaalista etäisyyttä, todennäköisesti loputtomiin asti, kunnes meillä on rokote käytettävissä” 

 

... lisää vastaavia vaikka kuinka paljon – mutta uskon että pointtini tuli jo selväksi. Haluatko tietää, mikä tuo maaginen rokote sitten on?

 

Varmaankin sen aivan finaali versio on parhaillaan muovautumassa jossain kirotussa laboratoriossa – josta koko rokottamisen syykin lähti. Tohtori Judy Mikovits kertoi sen olevan välillä Carolinan Yliopisto - USA:n armeijan Fort Dedrick – Wuhanin biolaboratorio; kaikki muuten samaisen Antonio Faucin komennon ja rahoituksen alla.

 

Mutta itse tuon ”merkkaa ja jäljitä” -rokotteen, luminoivine Luciferase -entsyymeineen, tuo meille 666- Bill Gates III, 666- patenttinsa nojalla (joka kiinni kryptovaluutassa), 666- rokotesysteemillä. Ja USA:n kongressin COVID- asetukseen nojaten – joka esitettiin virallisesti jo noin vuosi ennen (!?) koronaa. 

 

Rokotus saadaan pakottaa ja koska ”diiliin” kuuluu, ettei tällaista tehdä salassa, kaikki ennakoitiin edeltä TV:ssä. Kyllä: ”BILL GATES” saa ASCII- tietokonekoodilla gematria- numeroarvon 663 – ja koska hän on BILL GATES kolmas ... päättele itse se loppusumma. Aika ”sattumaa”. Ja "sattumalta" täydellinen, raamatullinen Pedon Merkki:

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu