Deagel.com kertoo tulevaisuutemme

 

Erikoinen, sota-ase- markkinapaikalta vaikuttava nettisaitti yllättää – uusin forecast’insa eli ennuste vuoteen 2025 mennessä on sävähdyttävä, koko maailmaa silmällä pitäen:

 

”Vuonna 2014 julkaisimme vastuuvapauslausekkeen ennusteesta. Kuuden vuoden aikana skenaario on muuttunut dramaattisesti. Tämän uuden vastuuvapauslausekkeen on tarkoitus erottaa tilanne vuodesta 2020 eteenpäin. Puhuminen Yhdysvalloista ja Euroopan unionista erillisinä kokonaisuuksina ei ole enää järkevää. Molemmat ovat länsimaiden blokkia, jatkavat rahojen painamista ja jakavat saman kohtalon.

 

COVIDin jälkeen voimme tehdä kaksi suurta johtopäätöstä:

 

1.      Länsimaisen maailman menestysmalli on rakennettu sellaisten yhteiskuntien päälle, joilla ei ole kestokykyä kestää vaikeuksia, edes matalan intensiteetin. Se oli vain oletus, mutta saimme täydellisen vahvistuksen.

2.      COVID-kriisiä käytetään tämän kuolevan talousjärjestelmän pidentämiseen niin sanotun suuren palautuksen (Great Reset) avulla.

 

Suuri nollaus - kuten ilmastonmuutos, sukupuuttoon liittyvä kapina, planeettakriisi, vihreä vallankumous, liuskekiviöljyn (…) huijaukset, joita järjestelmä edistää - on toinen yritys hidastaa dramaattisesti luonnonvarojen kulutusta ja pidentää siten nykyisen järjestelmän käyttöikää. Se voi olla tehokas jonkin aikaa, mutta ei lopulta ratkaise viimeisintä ongelmaa ja viivästyttää vain väistämätöntä. Keskushallinnon eliitti vain toivoo pysyvänsä vallassa, mikä on tosiasiassa ainoa asia, joka todella huolestuttaa heitä.

 

Länsimaisen finanssijärjestelmän - ja viime kädessä länsimaisen sivilisaation - romahtaminen on ollut ennusteen tärkein ajuri yhdessä tuhoisan kriisin yhtymän kanssa. Koska COVID on osoittanut, että länsimainen yhteiskunta, joka omaksuu monikulttuurisuuden ja äärimmäisen liberalismin, ei pysty käsittelemään todellisia vaikeuksia. Vuosisata sitten espanjalainen influenssa merkitsi 40-50 miljoonan ihmisen kuolemaa. Nykyään maailman väkiluku on neljä kertaa suurempi, kun lentomatkat ovat täydessä vauhdissa, mikä on määritelmän mukaan super- taudinlevittäjä. Kuolemantapaukset nykymaailmassa edustaisivat suhteessa 160–200 miljoonaa, mutta todennäköisemmin 300–400 miljoonaa, kun otetaan huomioon lentomatkatekijä, jota ei ollut vuosisata sitten. Toistaiseksi COVID-kuolonuhrien määrä on noin miljoona ihmistä. On melko todennäköistä, että lockdownien aiheuttama talouskriisi aiheuttaa enemmän kuolemia kuin virus maailmanlaajuisesti...”

 

Kun eri maailmanvaltojen omat hankkeet on käsitelty, Deagel päättelee: ”Ellei dramaattista muutosta tapahdu, maailma on todistamassa ensimmäistä ydinsotaa. Läntisen lohkon romahdus voi tapahtua ennen sotaa, sodan aikana tai sen jälkeen. Ei se mitään. Ydinsota on peli, jossa on miljardeja uhreja ja romahdus satoja miljoonia.”

 

Ja Deagel ”tietää” jo prosentin tarkkuudella, mitä se kullekin maalle tarkoittaa: kun vie vaikkapa USA:n ensimmäisen, populaatioluvun (99) päälle hiiren, se sanoo: "Previously 332 million down -70%". Eli, porukasta yli kaksi kolmasosaa pois! Ja todellinen bruttokansantuote 91% pienempi kuin se oli 2019.

 

Muita kertomiaan väestönvähenemisiä:

 

Suomi -5%

Japani -18%

Italia -31%

Ranska -42%

Saksa -65%

Ruotsi -28%

Norja -31%

Israel -54%

 

Pimeyttä? Aivan varmasti. Miettikääpä vaikka Israelia, jossa on jo nyt hirvittävä määrä porukkaa koronarokotettu. Ja samaan aikaan Suomessa itketään, kuinka piikkejä ei saada riittävää tahtia!

 

On se ”keino” toteutukselle sitten mikä hyvänsä, ymmärrämme että kulisseissa vaikuttaa porukka (alkaen kohdasta 2:57), joka ekonomistien tavoin laskee todennäköisiä numeroita - mutta kun nuo numerot ovat ihmisiä.

 

“Nykyiseen valtavaan, maailman kantavuuskyvyn ylittävään väestökasvuun ei voida vastata tulevan syntyvyyden vähentämisellä ehkäisyn, steriloinnin ja abortin keinoin, vaan siihen on vastattava tässä hetkessä vähentämällä nykyisiä, jo olemassa olevia lukumääriä. Tämä on välttämättä tehtävä - millä tahansa tavalla” (YK:n ECO92 Earth Charter).

 

”Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.” (Sak. 11:17)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu