Covid—19:n tunnistava injektoitava biosiru lähellä hyväksymistä

 

Onko ”kello jo näin paljon”: injektoitava biosiru SARS-CoV-2-havaitsemiseen on lähellä USA:n FDA:n hyväksyntää. 

 

Eli rokotettava mikrosiru - injektoitava biosensori, joka pystyy havaitsemaan infektion läsnäolon kehossasi, ja viestimään siitä. Juurikin kuten Microsoftin/Gatesin omistama 060606- patentti kuvassa esitti.

 

Eipä ihme, että asiantuntijat nyt kyseenalaistavat: tuleeko Covid- rokotetusta samalla transhumaani?!

 

Koronavilkkukin lienee vain mukautusta ”ennen parempaa” – sillä nyt riemuitaan: ”Tämän anturin pistäminen ihon alle voi estää tulevia pandemioita ...”   

 

Raamattu sanoo (3. Moos. 19:28): ”Älkää viileskelkö ihoanne vainajan tähden älkääkä koristelko itseänne ihopiirroksilla” ... nyt viileskellään ihon alle - ja jotakin sellaista joka muuttaa Jumalan luoman genetiikkaa. Kuten transhumanistit tavoittelevat, "teknologisten implanttien lisääminen ja DNA:n lisääminen ihmisiin parantaa heidän kuntoaan; ihminen jättäisi biologisen evoluution ja aloittaisi tekniikkaan perustuvan evoluution, ihmisen jälkeiset lajit syntyisivät".

 

Mooses teki tomusta hyttysiä, mutta faaraon tietäjät joutuivat nöyrtymään; nyt sielunvihollinen viimeinkin "luo" jotain uutta. Ihmisestä.

 

Oletko varma siitä, että kannattaa antaa niiden ”viiltää ihoasi”?

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa” (Ilm. 13:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu