Covid- rokotevahinko on peruuttamaton ja korjaamaton

 

Viesti Robert F. Kennedy Jr.:lta:

 

”Haluan kiinnittää huomionne kiireellisesti kysymyksiin, jotka liittyvät seuraavaan Covid-19-rokotukseen. Ensimmäistä kertaa rokotushistoriassa ns. viimeisen sukupolven mRNA-rokotteet puuttuvat suoraan potilaan geneettiseen materiaaliin ja muuttavat siten yksilön geneettistä materiaalia, mikä on käytännössä geneettistä manipulaatiota, mikä oli jo kertaalleen kiellettyä ja tähän asti rikollista. Tätä interventiota voidaan verrata geneettisesti manipuloituun ruokaan, joka on myös erittäin kiistanalaista. Vaikka tiedotusvälineet ja poliitikot tällä hetkellä trivialisoivat ongelman ja vaativat jopa typerästi uuden tyyppistä rokotetta, jotta voitaisiin palata normaalielämään, rokotus on ongelmallinen terveyden, moraalin ja etiikan sekä geneettisten vahinkojen kannalta, jotka, toisin kuin aikaisempien rokotteiden aiheuttamat vahingot, ovat peruuttamattomia ja korjaamattomia.

 

Hyvät potilaat, ennennäkemättömän mRNA-rokotteen jälkeen et voi enää hoitaa rokotteen oireita täydentävällä tavalla. Rokotteen ottaneiden on elettävä seuraustensa kanssa, koska niitä ei voida enää parantaa vain poistamalla toksiineja ihmiskehosta, kuten vaikka henkilöltä, jolla on geneettinen vika, kuten Downin oireyhtymä, Klinefelterin oireyhtymä, Turnerin oireyhtymä, geneettinen sydämenpysähdys, hemofilia, kystinen fibroosi, Rettin oireyhtymä jne., koska tämä geneettinen vika on ikuinen!

 

Tämä tarkoittaa selvästi: jos rokotusoire kehittyy mRNA-rokotuksen jälkeen, minä tai kukaan muu terapeutti ei voi auttaa sinua, koska rokotuksen aiheuttamat vahingot ovat geneettisesti peruuttamattomia. Mielestäni nämä uudet rokotteet edustavat rikosta ihmiskuntaa vastaan, jota ei ole koskaan tehty niin suuressa mittakaavassa historiassa. Kuten kokenut lääkäri Wolfgang Wodarg sanoi: ”Itse asiassa tämä suurimmalle osalle ihmisiä aiottu "lupaava rokote" pitäisi KIELTÄÄ, koska se on geneettistä manipulointia!"

 

Anthony Faucin kehittämä ja hyväksymä ja Bill Gatesin rahoittama rokote käyttää kokeellista mRNA-tekniikkaa. Kolme koehenkilöä 15:stä (20%) koki "vakavan haittareaktion".

...

Huomautus: välittäjä-RNA tai mRNA on ribonukleiinihappo, joka siirtää solun ytimen DNA:n geneettisen koodin sytoplasman ribosomiin, ts. joka määrittää järjestyksen, jossa proteiinin aminohapot sitoutuvat ja toimivat muottina tai kuviona kyseisen proteiinin synteesiä varten.

 

Lähde:

Robert F. Kennedy, Jr.

https://www.facebook.com/AustraliansWantGMFreeFood/posts/robert-f-kennedy-jr-21st-century-wire-nov-21-2020i-would-like-to-draw-your-atten/3513253978757237/

 

“hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” (Sak. 14:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu