Bryssel pysäytti 5G:n käyttöönoton terveyssyistä!

 

Bryssel on keskeyttänyt 5G- teknologian käyttöönoton koko maassa, kasaantuneiden “terveyshuolien” vuoksi, jotka nousevat mahdollisen vaarallisista säteilytasoista joita antennit tuottavat.

 

“En voi toivottaa tervetulleeksi sellaista teknologiaa, jos säteilystandardeja, joiden täytyy suojella kansalaisia, ei kunnioiteta – oli sitten kyseessä 5G tai ei”, kertoi ympäristöministeri Céline Fremault (CDH- puolue) Bruzz’ille. “Brysselin ihmiset eivät ole marsuja, joiden terveyden voin myydä voitolla. Me emme voi jättää mitään arvailujen varaan”, hän lisäsi.

 

Hyvät MEPit: politiikkaa ja paikallisuutisia herkeämättä seuraavina ette varmastikaan välttyneet kyseiseltä maanantain 1.4.2019 -uutisoinnilta ilmaisessa, EU:n käytävillä löytyvässä The Brussels Times -diplomaattilehdessä.

 

Tiedätte että Suomessa 5G on jo käytössä ainakin kolmessa suurkaupungissa. Mitä aiotte osaltanne tehdä asian eteen – ja ketä ja mitä tahoja ja milloin olette jo lähestyneet, ja millaisin terveisin/muutosehdotuksin?

 

 

Hyvä herra pääministeri: viimeistään tätä lukiessanne olette tietoinen tuosta Brysselin päätöksestä. Te saitte avoimen kirjeen 5G:n säteilyvaarasta 24.8.2018, jonka olivat allekirjoittaneet Rainer Nyberg (psykologi, VTM, professori emeritus; Vaasa) ja Lennart Hardell (LT, PhD. dosentti, syöpäkirurgi, professori; Örebro).

 

Tiedätte että Suomessa 5G on jo käytössä ainakin kolmessa suurkaupungissa. Mitä aiotte osaltanne tehdä asian eteen – ja ketä ja mitä tahoja ja milloin olette jo lähestyneet, ja millaisin terveisin/muutosehdotuksin?

 

Tiedoksi, että 5G:n käyttöönotolla on jo ollut seurauksia: viime vuonna Englannissa 5G:tä vastustava oikeuskanne voitettiin, mutta vasta kun 5G oli jo ehtinyt toimia katulamppuihin sijoitettuna. Asukkaat sairastuivat ja osalle raskaana olleista naisista syntyi kuolleita lapsia. Myöskin viime vuonna, 5G otettiin käyttöön New York City:ssä ja asukkaat raportoivat sairastuneensa – kuten lemmikkieläimensä.  Osa laittoi jopa asuntonsa myyntiin.

 

Kun nyt siis Euroopan johdon toimi- ja asuinalueet suojataan 5G:ltä – kuten aiemmin USA:n presidentin pääasiallinen vapaa-ajan viettoalue, sekä 5G:n syntymämaa kokonaisuudessaan, mitä TE teette, herra pääministeri ja MEPit - ja muutkin Suomen kansan etua tavoittelevat tahot??

 

”Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.” (Sananlaskut 14:34)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

http://www.brusselstimes.com/brussels/14753/radiation-concerns-halt-brussels-5g-for-now

https://www.ilkka.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-avoin-kirje-paaministerille-5g-sateilyvaarasta-1.2716231

https://newspunch.com/brussels-suspends-5g-health-concerns/

https://www.activistpost.com/2018/11/anarchy-for-the-uk-residents-win-court-case-against-5g-street-lamps-that-made-them-sick.html

https://www.activistpost.com/2018/06/dr-naomi-wolf-posts-on-social-media-about-5g-small-cell-towers-in-nyc-others-also-report-health-effects-on-themselves-and-their-pets.html

https://mvlehti.net/2019/02/09/lukija-ovatko-suomalaiset-keskella-massiivista-ihmiskoetta/

https://mvlehti.net/2019/03/14/koulun-wi-fi-torni-syovan-aiheuttajana/

 

 

Julkaistu modifioituna MV- Lehdessä 22.04.2019 22:23