Bill Gatesin ”Merkkaa ja Jäljitä”- järjestelmä

 

Olemme varmaan kaikki jo tietoiset siitä, että pian juurikin Bill Gates tuo meille ratkaisun koronaongelmaan, rokotteen muodossa. Setä- Bill oli vahvasti sitä mieltä, ettei meillä ole asiaa yhteiskuntaan ennen sitä: karanteenin tulee jatkua kunnes kaikki ihmiset ”varmistettu” ...

 

Mutta mitäs nyt: Bill Gates on investoinut 21 miljoonaa dollaria ”Tag and Track”- tekniikkaan, joka upottaa ihon alle ”rokotusrekisterin”, jonka avulla hallituksen virkamiehet voivat ”skannata Yhdysvaltain kansalaiset” älypuhelimilla havaitakseen rokotusten noudattamisen, kertoo Robert F. Kennedy Jr. 

 

Aiheesta löytyvän tutkimuslaitos MIT:n lausunto on nimeltään ”Bioyhteensopivat lähi-infrapuna-kvanttipisteet, jotka toimitetaan iholle mikroneulaleikkauksilla rokotuksen kirjaamiseksi”, ja siihen pääsee käsiksi täällä jos haluaa maksaa.

 

MedicalXpress.com kertoi, että MIT: n tutkijat “kehittivät uuden tavan tallentaa potilaan rokotushistoria: tiedot tallennetaan paljaalle silmälle näkymättömään väriaineeseen, joka toimitetaan ihon alle samaan aikaan kuin rokote. ”

 

Tässähän ei varsinaisesti ole mitään uutta: Pirkka-lehden artikkelissa “Katoamattomat” kerrotaan, että ihmisen, auton tai arvoesineen liikkumista tullaan seuraamaan elektroniselta digitaalikartalta kuin junia rautateiden valvontakeskuksissa. Ja tarvittaessa otetaan pakenija kiinni. Teletrack-järjestelmästä ennustetaan Suomelle myös viennin jättipottia. Teletrack Oy:n toimitusjohtajan Seppo Luoteen mukaan järjestelmä on osaksi nykypäivää, osaksi parin vuoden sisällä tapahtuvaa prosessia. Uutuuksina ovat mm. VW- ja Audi-malleissa olevat avainten elektronisirut. Yhtiöllä on noin 100 työntekijää Muuramessa ja Äänekoskella rakentamassa päätteitä. Saksalaiset poliisit olivat sanoneet Luoteelle, että pääpaino ei ole autoissa vaan henkilösuojauksessa suurkaupunkien ryöstö- ja kaappauspaineissa. Artikkelin kirjoittaja Mikko Haljoki on ajan tasalla sanoessaan: “Teletrack-järjestelmän kohdalla tuskin koskaan tullaan hövelisti kertomaan kansalle, mitä kaikkea osataan, missä kaikkialla laitteita on ja mitä kaikkea niillä saadaan aikaan” (Pirkka 5/95, s.36). 

 

Johnin veljenpoika-Kennedy on myös kyseenalaistanut, kuka ja mikä taho oikeutti ja valtuutti juuri Bill Gatesin jonkinlaiseksi universaaliksi terveyskuninkaaksi – ja määräilemään siitä, mitä muut ihmiset voivat tehdä ja mitä eivät. Onkohan hänellä sitten myös jo olemassa valtuutus pakottaakin.

 

Onneksi muutama muukin valveutunut on jo liikkeellä: vetoomus Bill Gatesin tutkimiseksi "ihmisyyttä vastaan kohdistuvista rikoksista" ja "lääketieteellisestä väärinkäytöksestä" on saanut hätkähdyttävät 289 000 allekirjoitusta asianomaisilta kansalaisilta, mikä on lähes kolminkertainen vaadittavaan määrään verrattuna, Valkoisen talon vastauksen saamiseksi. 

 

No hyvä – ihan kaikkea ei tässä maailmassa sentään vielä voi tehdä, etteikö löytyisi myös jokunen ei-lammas, jotka eivät suostu vapautensa – ja terveytensä – riistoon. Saas nähdä, minkä tempun keksivät sitten seuraavaksi, koska voit olla varma siitä, että touhuhan jatkuu.

 

”Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä” (1 Moos. 11:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu