Bill Gatesin 666- mikrosiru joka toimii Luciferaasilla

 

Kaikki käy päivä päivältä yhä hullummaksi – ja samaan aikaan Raamatun Sana toteutuu, kirjaimellisesti.

 

Geoffrey Grider teki koosteen jonka viestiä ei kannata pahemmin muutella – ensin kuitenkin Wikinää: Lusiferaasi (engl. Luciferase) on geneerinen termi hapettavien entsyymien luokalle, joka tuottaa bioluminesenssia, ja se erotetaan yleensä valoproteiineista. Nimeä käytti ensimmäisenä Raphaël Dubois, joka keksi sanat lusiferiini ja lusiferaasi, vastaavasti substraatille sekä entsyymille. Molemmat sanat on johdettu latinalaisesta sanasta lucifer - tarkoittaen valontuojaa. 

 

Nyt, Bill Gates rakentaa (HUMAN) IMPLANTABLE QUANTUM DOT MICRONEEDLE VACCINATION DELIVERY SYSTEM -rokotusjärjestelmää, joka koostuu useista asioista. Kiinnitäpä huomio yhteen komponenttiin, kvanttipiste- mikroneuloihin, jotka toimittavat itse rokotteet, ja erittäin, erittäin ainutlaatuiseen biokemialliseen aineeseen, joka saa sen kaiken toimimaan.

 

Kannattaa ehkä istua alas ennenkuin jatkat lukemista. Toiminnalle kriittinen komponentti on kemikaali, joka tekee kvanttipisterokotuksesta luettavan, erityisen mobiililaitesovelluksen avulla. Aivan totta, entsyymi, joka ikäänkuin valaisee tuon rokotusjärjestelmän, on nimeltään Luciferase, mikä tekee rokotuksesta luettavan kauan sen jälkeen, kun ”uhri” on injektoitu. Luciferase. Artikkelin pääkuvassa tämä lusiferaasi sitten hohtaa ...

 

Ja otetaanpas sitten vanha kunnon gematria peliin – eli numeroarvot kirjaimille: A on 1, B on 2, C on 3 ja niin edelleen.

 

Pudotetaan tuosta Bill Gatesin ”tuotenimestä” pois sana ”HUMAN”, ja tarkastellaan loppuosaa nimestä, ”Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System”. Osaatko arvata, minkä numeroarvon tuo loppusumma saa: ... 666 ...

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu