Bill Gates rokottaa GMO'ta lapsiin

 

Bill Gatesin rahoittaman virusseurantaprojektin vetäjät sanovat, että heidän toimintansa on nyt hetkeksi seis, kun he käsittelevät USA:n elintarvike- ja lääkehallinnon esille tuomia huolenaiheita. 

 

Siellä on nyt mm. pientä ”epäselvyyttä”, ketä pitää, voi ja saa testata. Kaikkihan sitä eivät välttämättä edes halua, saati sitten salli itselleen tehtäväksi.

 

Tähän saattaa jo se perinteinen dissaaja heittää, että ”mitä pelättävää niillä jotka ovat rehellisiä, oikein toimivia ihmisiä” – kuten yleensä aina joku linkoaa, kun toinen erehtyy arvostelemaan esim. tavallisten ihmisten mikrosirutusta, nilkkapannoitettujen vankien tavoin ...

 

No, tähän voisi lainata venäläistä sananlaskua: luottamus hyvä, varmistus vielä parempi ... sillä Bill Gateshan sai taas muutamat leuat loksahtamaan, suorastaan lattiaan asti:   

 

Bill Gates kertoi juuri äskettäin ilmestyneessä shokkivideossa Brysselissä kuulijoilleen, kuinka he ottavat "geneettisesti muunneltuja organismeja" ja "rokottavat ne suoraan pienten lasten käsivarsiin".

 

"Otamme asioita, jotka ovat geneettisesti muunnettuja organismeja, ja ruiskutamme niitä pikkulasten käsivarsiin", sanoi Gates tammikuussa 2015 ja lisäsi, että "injektoimme ne suoraan lapsen laskimoon."

 

"Joten, niin luulen, että ehkä meillä pitäisi olla turvajärjestelmä, jossa teemme kokeita ja testaamme asiat", jatkoi Gates.

 

Viime viikolla Instagramissa videosta ”terveiset” jakaneen Robert F. Kennedy Jr.:n mukaan Bill Gatesilla ei ole pätevyyttä "sanella rokotepolitiikkaa 7 miljardille ihmiselle".

 

”Tärkein pointti: Bill Gates pitää itseään pätevänä sanelemaan rokotepolitiikkaa 7 miljardille ihmiselle, JA hän uskoo, että rokotteet ovat laskimonsisäisiä lääkkeitä. Lopuksi hän myöntää injektoivansa meitä geneettisesti muunnelluilla organismeilla. Niiden tutkimusten määrä, jotka osoittavat, että tämä touhu on turvallista? NOLLA!"

 

Bill Gates "päätti omin päin sanella maailman terveyspolitiikan - ilman vaaleja, nimeämättä, ilman valvontaa ja vastuuvelvollisuutta", sanoo Robert F. Kennedy Jr., joka vaatii selitystä, kuinka ja miksi näin tapahtui, lisäten: "Onko ketään muuta joka ajattelee tämän olevan kammottavaa?”

 

... no täältä nousee ainakin yksi käsi ...

 

”Sillä lihan sielu on veressä” (3. Moos. 17:11).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu