Bill Gates kaavailee 700 000 koronarokotusuhria

 

Yhdysvaltain miljardööri Bill Gates on merkittävä toimija koronakriisissä ja yleensä rokotusliiketoiminnassa, rahoittaa suuressa määrin WHO:n rokotusohjelmaa ja haluaa rokottaa Maan kaikki 7 miljardia ihmistä, mukaan lukien koronasta jo parantuneet (!). CNBC:n haastattelussa Gates kertoo, että yhdellä jokaista 10 000 ihmistä kohden ilmenisi pysyviä rokotusvahinkoja, ja hän odottaa 700 000 uhria.

 

Lyhyen CNBC-haastattelun loppupuolella Bill Gates sanoo

 

"Meillä on ... tiedätte ... yksi kymmenestä tuhannesta ... ah ... sivuvaikutuksia. Se on ... tiedät ... paljon enemmän. Seitsemänsataa tuhatta ... ah ... tiedät ... ihmisiä, jotka kärsivät siitä. Joten, todella ymmärrät turvallisuuden jättimäisessä mittakaavassa kaikilla ikäryhmillä - tiedät – raskaana olevat, miehet, naiset, aliravitut ja niitä joilla olemassa olevat sairaudet. Se on erittäin, erittäin vaikea, ja se todellinen päätös - OK, mennään ja annetaan tämä rokote koko maailmalle ...… ah ... hallitusten on oltava mukana, koska ennen sitä tarvitaan jonkin verran riskinottoa ja korvausasioita… ah ... voidaan päättää edetä."

 

Hän odottaa 700 000 uhria. Ja hän on se, joka mainostaa massiivisesti tätä rokotusta, jolloin "mainostaminen" on äärimmäisen eufemistista: kiertoilmaisuilla välttää todellisuuden. Joten voidaan spekuloida vielä useammista uhreista. Nämä luvut ovat paljon suurempia kuin koronaviruksen aiheuttamien uhrien todellinen määrä, olivatpa sitten koronan tai muiden uhrien kuolleita. Riippumatta siitä, otetaanko Saksan ”THL”:n eli RKI:n tilastojen lisääntyneet lukumäärät vai lukuisien asiantuntijoiden edustamat numerot. Gatesin mukaan tämä merkitsisi 8300 koronarokotuksen uhria Saksalle, jossa on 83 miljoonaa asukasta. Hän kutsuu tätä - kuolemaa tai pysyvää vammaisuutta - "sivuvaikutuksiksi".

 

Vastuu ja korvauskustannukset (ikään kuin korvaaminen olisi niin helppoa) rokotuskampanjoista tulisi kantaa valtioille. Bill Gates on ilmeisesti jo oppinut suojelemaan itseään paremmin. Tämän hintana on oletettujen uhrien lukumäärän esittäminen, mutta monimiljardööri Gates on todennäköisesti melko varma, etteivät media ja poliitikot tule syyttämään häntä. (Lähteet 4-8)

 

”Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.” (Luuk. 8:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

(4) https://www.aerzteblatt.de/archiv/134836/Schadensverdacht-nach-Schweinegrippe-Impfung-Ein-Piks-mit-finanziellen-Folgen

(5) https://www.rubikon.news/artikel/die-corona-korruption

(6) https://www.rubikon.news/artikel/krieg-gegen-einen-joker

(7) https://www.rubikon.news/artikel/die-neue-macht

(8) https://www.rubikon.news/artikel/auf-den-punkt