Bill G taas vauhdissa

 

Eivät ole laineet vielä edes kunnolla laskeutuneet Bill Gatesin aiemman TED- puheen jälkeen – ja taas tulee lähes profeetallinen setti häneltä – ”Nostradamus 2.0:lta” (?) - samaisessa TED’issa, neljän vuoden takaa. 

 

Tuon Youtube- videon saatesanat: “Vuonna 2014, maailma säästyi Ebolan kauhistuttavalta globaalilta hyökkäykseltä, kiitos tuhansien epäitsekkäiden terveystyöntekijöiden — sekä, suoraan sanoen, kiitos tosi hyvän onnen. Jälkiviisaina tiedämme, mitä meidän olisi tullut tehdä paremmin. Niinpä nyt onkin aika, esittää Bill Gates, laittaa kaikki meidän hyvät ideat käyttöön: skenaarioiden suunnittelusta rokotetutkimukseen ja siitä terveystyöläisten harjoittamiseen. Kuten hän sanoo, "Ei ole tarvetta panikoida ... mutta meidän täytyy alkaa hommiin."

 

TED’in sloganhan kuuluu: ”Ideas worth spreading”. … kuten koronavirus …

 

Kerrataanpa vielä se tärkein edellisestä puheesta, neljä vuotta aiemmin – sanasta sanaan: ”Maailmassa on tänään 6,8 miljardia ihmistä. Se on menossa kohti 9 miljardia. Nyt, jos me teemme oikein hyvää työtä uusien rokotteiden kanssa, terveydenhuollossa, lisääntymisterveyspalveluissa, me saattaisimme pienentää sitä lukua, ehkä, 10-15%”. 

 

Ja reilut neljä vuotta sitten, oltiin siis jo suunni... valmistautumisen seuraavassa stepissä.

 

… problem – reaction – solution …, kuten Hegel aikoinaan ideoi.

 

Ollaanpa mekin jälkiviisaita: Gateshan antaa tässä meille “head’s up”- herätyksen, suorastaan esi-ilmoituksen .... aivan kuten se Comedy Central’in piirrettykin, joka esi-ilmoitti Kobe Bryant’in kuolemisen helikopterin putoamisessa.

 

Bill julistaa: "We need to be ready!". Ja kun Kiinassa joulukuussa 2019 kahdeksan tohtoria sitten varoitti koronaviruksesta Wuhanissa, tuo valmistautuminen oli yhtäkuin noiden tohtorien pidättäminen "huhujen levittämisestä".

 

Ja yllättäen Gates käsittelee myös bioterrorismia: germ games, not war games. Bill sanoo: "Tarvitsemme valmistautumista, kuten sotaan valmistautumista. Koska edellisessä Germ Game - taudinaiheuttajapelissä USA:ssa vuonna 2001 emme olleet kovin hyviä. "TOISTAISEKSI, pelitilanne on: Taudinaiheuttajat 1 - Ihmiset 0". ?!?

 

Nyt seis!: kohdassa 6:48 Bill siis lietsoo, että pitää pelata taudinaiheutuspeliä, koska edellisen kerran vuonna 2001 failattiin. Mistä simuloinnista hän tässä oikein puhuu?

 

Kyseessä on Operation Dark Winter. Se oli koodinimi senioritason bio-terroristi-iskun simuloinnille, mikä tehtiin kesäkuun 22–23, 2001. Sen suunnitelmana oli läpikäydä testausprojekti: peitelty ja laajalle levinnyt isorokkohyökkäys USA:an. 

 

No ilmankos Bill taas patistaa: "Meidän täytyy tehdä simulointeja" – mikä sitten ilmeni mm. Event201:n muodossa. Ja aivan samalla tavoin kuin powerpointin kartalla epidemiat leviää, voidaan tänään seurata sinunkin ”henkilökohtaista kehitystä”: Bill toteaa kohdassa 5:17: “Meillä on satelliittikartat, joissa me voimme NÄHDÄ missä ihmiset ovat ja missä he liikkuvat”. Kivaa(ko)?

 

Juupa juu. Bill puhuu siinä markkinoista leviämispaikkoina ja kuinka lentokoneisiin mennään virus kropassa – ja kas kun esityksen lentokenttäihmiset ovat kiinalaisia ... ja powerpointin kuvassa tietysti koronavirusta muistuttava pallero. Eli sanasta sanaan, kohta 4:20: "Niinpä ensi kerralla meillä ei välttämättä käy sama tuuri. Saattaa olla sellainen virus, jolloin ihmiset vielä voivat riittävän hyvin ollessaan tartuttavina, että he nousevat lentokoneeseen tai menevät torille. Viruksen lähde saattaa olla luonnollinen epidemia, kuten Ebola, tai se saattaa olla bioterrorismia".

 

Ebolasta puheenollen, vieläkö joku muistaa, kuinka silloin uutisoitiin erään yrityksen olevan lähellä löytää lääke Ebolaan. Ja yllättäen: alkaakin kauhea Ebolaepidemia. Oikeutettu kysymys kuuluu: päästettiinkö itse virus ensin liikkeelle, jotta voitaisiin maksimoida tuon lääkkeen myyntivoitot? Vastaavaa tuntuu tapahtuvan tietokonemaailmassa: aina kun joku uusi virusohjelma iskee, on yllättäen torjuntafirmoilla vastakoodit ja -ohjelmat jo olemassa ...

 

Tästäpä seuraavana aasinsiltana: DNA- tutkimus on päivän sana ja muoti-ilmiö – ja lehdet uutisoivat ihmeellisiä tarinoita löydetyistä sukulaisista jne. Ajatellaanpa sinun DNA’tasi tietokonekoodina: jos joku ilkeä taho saa sen haltuunsa, “koodistasi” voidaan etsiä heikkouksia, ja sitten tehdä toista koodia hakkeroimaan sinua. Mitäs jos jokin virus spesialisoituu tietyn ihmisrodun geeniheikkouksiin, ja kykenee iskemään juuri heihin tappavasti – koska ko. geenillä ei ole vastustuskykyä? Juuri tätä teki Jeffery Taubenberger – parantaen palkinnon arvoisesti espanjantaudin ”heikkouksia”. Jos kuulostaa hullulta, niin amerikkalaislasten DNA’n ko. väärinkäytöksistä sotilastarkoituksiin on jo käyty oikeuttakin

 

Eli: 8 vuotta sitten Bill puhui ylikansoituksesta ilmastoa pilaamassa. Siihen hänellä oli ratkaisuna rokotteet ja terveydenhoidon ja lisääntymiskasvatuksen kehitys. Neljän vuoden päästä hän on taas ”auttamassa” ihmisiä rokotepuhein. Saatat ajatella: minkä takia tämä ökyrikas hautoo vuodesta toiseen – nykyäänkin - samoja ”malthusilaisia” väestönvähenemishaaveita?

 

Vastaus on hyvin yksinkertainen: hänen isänsä johti Planned Parenthoodia – ja Billin sanojen mukaan näistä kontroversiaaleista touhuista puhuttiin perheen päivällispöydässä lasten kuullen, kuten aikuisille. Jaa mistäkö? Aborteista, väestönkontrollista ja muista keskeisistä päivällisaiheista.

 

Lyhyesti kaiken tämän voisi paketoida niin, että Bill Gates ennusti koronaviruksen, ennenkuin se edes oli uhka. Ja mitäpä kaikkea se ”paketti” sitten sisältääkään: ainakin Billille rakasta rokottamista. Mutta tuskin hän on unohtanut toista hänelle rakasta aluetta: tietotekniikkaa – joka myös on varsin viruspitoista temmellyskenttää ... ja tuo videohan on käytännössä rokotemainos.

 

Eli jäädäänpä odottamaan, josko vaikka 5G on sitten tuon jäljemmän mukaantuontia, ihmisten elämää helpottamaan. Elämän lyhentäminenkin saattaa näet olla toisille helpotusta – tämän ihmisen luoman mielettömyyden keskellä. Tullaanko tämä kaikki jonain päivänä nimeämään – Watergaten tavoin – termillä: ”Billygates”.

 

Ja ”projektivankkurit” ne vaan jatkavat pysähtymättä matkaa kohti USA:a, kuten kirjoitin: USA:n armeija pystyttää 11 koronaviruksen karanteenileiriä suurimpien lentokenttien yhteyteen. 

 

P.S. Tämän artikkelin olisi voinut aivan hyvin nimetä: ”Ovatko suomalaiset keskellä massiivista ihmiskoetta 2.0?”. Ja tuon Billin videon voisi uudelleennimetä: ”Kaikki mitä haluat tietää koronaviruksesta, 8 minuutissa” ...

 

P.P.S. Kaiken kaikkiaan, tämähän on vain jatkoa aiemmille: olen jo kirjoittanutkin näistä suunnitelluista, ”hiljaisista tappajista”. Vanha kaksituntinen AIDS- paljastusvideo, joka on omistettu kaikille AIDS:iin menehtyneille, on myös omistettu kaikille muillekin, jotka tulevat menettämään henkensä näissä vastuuttomissa ihmiskokeissa. Ja kuten kirjoitin, AIDSkin siis tehtiin (vrt. ed. video) – ja tänään on sitten jo uudet, tykimmät kotitekoiset virukset: korona, jossa myös AIDS’in osia... 

 

Mikä avuksi, mihin turvautua?

 

“Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu