Beirutin pamaus: suunnitelma vuodelta 2005

 

Katselin Teemun blogista Beirutin pamauskuvia – ja jotenkin alkoi taas tuntumaan niin kovin tutulta ...

 

Maaliskuun 15. kirjoitin artikkelin ”Tappajavirus Kiinaan": suunnitelma vuodelta 2005”; lainaanpas itseäni ihan sanasta sanaan – sillä jo toteutuneiden lisäksi tuli siis uusi tapahtunut osio kerrottuun lisää:

 

”Mutta jotta näet, että kaikki on vain edeltäsuunniteltua agendaa, se tulee tässä:

 

Kesäkuussa 2005 noin kolmekymmentä ”veljeä” kokoontui Lontoossa. Nämä vaikutusvaltaiset henkilöt pahoittelivat, että Israelia ei oltukaan vielä saatu hyökkäämään Iraniin. Ja toinen ongelma oli Kiina: se olikin päässyt kasvamaan aivan liian lujaa.

 

Niinpä kokous näki välttämättömäksi kehittää sarjan tapahtumia, joilla saataisiin jompi kumpi noista valloista ”iskemään takaisin”. Se tarkoittaisi ydiniskua Lähi-idässä.

 

Kun maailma katsoo tuota käsikirjoitettua iskua kauhusta jäykkänä, ihmiset tulevat vaatimaan keskitettyä poliisivaltiomallia, matkustuksen rajoittamista, viestinnän blokkausta, tapaamisten rajoittamista, kaiken protestoinnin kieltoa jne kivaa. Eli, marshall law/poikkeustila Länsimaihin.

 

Tämän shakkipelin keskeinen siirto tulisi olemaan se, kun Kiinaan isketään biologisilla aseilla. He tulisivat laskemaan liikkeelle flunssan kaltaisen viruksen, joka on geneettisesti suunnattu kiinalaisiin. Se tulisi leviämään kuin kulovalkea, tiputtaen paljon väkeä. Nuo tyypit nauraen totesivat: ”China will catch a cold”.

 

Jälkimmäinenhän siis toteutui jo aiemmin – ja Kiinan ”takaisin iskemistä” on tässä välillä vauhditettu lisää sillä, että koko koronahässäkkää työnnetään vain ja ainoastaan Kiinan aikaansaamaksi – suorastaan heidän tahalliseksi teoksi. Ja Iran taas valvoo Libanonin etuja; saas nähdä mikä on responssi Beirutin pamaukseen sieltä suunnasta.

 

Ei tarvitse olla ennustaja ennustaessaan, että lähiviikkoina – jopa päivinä – tulemme näkemään monenlaista järkyttävän ihmeellistä: veljillä on näet isoja juttuja alkamassa – ja ne täytyy saada ”rauhassa” päälle. Tulee siis jos minkälaista ”savuverhoa”.

 

”Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa ja tuonelan kanssa sopimuksen; tulkoon vitsaus kuin tulva, ei se meitä saavuta, sillä me olemme tehneet valheen turvaksemme ja piiloutuneet petokseen" (Jes. 28:15).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu