Arvaapa mitä parhaillaan asennellaan?

 

Joku tämän lukijoista saattaa muistaa, kuinka kirjoitin Huawei’n jalomielisestä kädenojennuksesta koronakriisissä: pikapikaa rakennettuun kiinalaissairaalaan toimittivat uudenkarheat datasysteemit potilaiden ”hoitamiseksi” = 5G tuli taloon ...

 

On muuten jännä tosiasia, että maailmanhistorian suurimpien pandemioiden yhteydessä on myös tapahtunut massiivinen muutos Maan elektromagneettisissa kentissä; jopa vuoden 1918 kriisiä edelsi valtavat muutokset radioaalloin. Maailmansodan aikaan ihminen opetteli elämään uuden, maailmanlaajuisen tutkaverkoston kanssa. Ystävämme tuntee muuten miehen, jonka usea kävelyreissu menee niin, että ensin lähtee jalat alta ja tulee alle, sitten kuuluu päkätys ja seuraavaksi näkyy itse helikopteri. Tutka siis tulee edeltä...

 

Ja kun taas nykypäivään tullaan, Wuhan oli ”viimeisimmän” lisäyksen koekaupunki. Videon läpikäynti aiheesta on niin hyvä ja yksiselitteinen, etten lähde pilaamaan sen viestiä mitenkään.

 

No mitäs nyt? Samoin kuin Suomessa, kun jopa ihmisten liikkumista estellään sanktiopelottein, niin tapahtuu myös USA:ssa. Ja sielläkin on pantu paikoin kaikki ”kiinni”. Nyt, netissä leviää terveisiä, että suljetut koulut eivät olekaan ihan hiljaisia. Käytävillä hiippaileville haalariveijareille on ohjeistettu, että mikäli joku kyselee että mitäs – niin heidät on neuvottu vastaamaan että siivotaan vain virusjuttuja.

 

Itse asiassa ne asentavat virusjuttuja – eli 5G’tä. Kun nuoret palaavat opinahjoihinsa, he saavat opetuksen lisäksi nauttia 60 gigahertsin ”paisteesta”. Englanniksi sen seurausta nimitetään genocideksi.

 

Joten, kun sitten joskus ilmoittavat, että tervetuloa taas kouluun, vastuullinen vanhempi käy siellä ensin tarkistamassa tilanteen, oman tai lainatun mittarin kanssa. Väitän, että punainen asteikko ei silloin riitä osoittamaan edes kymmenesosaakaan todellisen säteilyn määrästä.

 

Tämän on niiden kätyreiden ”elämänsä tilaisuus”, kun kukaan ei ole näkemässä - sillä meitähän on YK:nkin mielestä jo aivan liikaa, ”Maan resurssien kannettavaksi”.

 

”Kirottu olkoon se, joka salaa murhaa lähimmäisensä” (5 Moos. 27:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu