”Älä koskaan jätä hyödyntämättä vakavaa kriisiä”

 

Nyt kun ensimmäinen koronakuolema on tapahtunut USA:ssa, ja Lontoossa suunnitellaan jopa Hyde Parkin muuttamista valtaisaksi ruumishuoneeksi, aletaan olla globaalissa muutoksessa. Ovat jopa uutisoineet – myös Suomessa - ettei aivan heikoimpia voitaisi auttaa ollenkaan, mikäli karkaa pandemiaksi.

 

Ja sehän taas kuulostaa lähes eugenistin ”paratiisilta” – meitä kun on kuulemma liikaa jo nyt. Tässä artikkelissa käyn läpi vastaavia asioita, joista koronan ympärillä ei ole liikaa puhuttu – mutta joiden vaikutukset ovat maailmanlaajuiset.

 

Tein Iljalle (R.I.P.) käännöksen hyvästä jenkkiartikkelista. Siinä kerrottiin kuinka eliitti ei koskaan jätä hyvää tilaisuutta käyttämättä. Artikkeli mm. esiintoi, kuinka Accenturen kanssa YK käyttää länteen matkaavien pakolaisten hallinnassa ”Biometric Identity Management System”(BIMS) –järjestelmää keräämään kasvo- , iiris- ja sormenjälkidataa sekä tarjoamaan pakolaisille viralliset henkilötunnisteet. Kaikki tuo informaatio kerätään Sveitsissä sijaitsevaan tietokantaan.

 

Pakolaiskriisillä saadaan siis ”porukka kirjoihin ja kansiin” keskuskeittiössä. 2015 loppuvuodesta, cnet.com’in Eric Mack kertoi Transhumanist Party’n johtajakandidaatin Zoltan Istvanin ehdottaneen, että pieniä mikrosiruja voitaisiin asettaa syyrialaispakolaisten ihon alle, osana prosessia sallia heille pääsy USA:an tai muihin maihin. ... ja tuohan taas on yksi steppi lähemmäs Pedon Merkkiä (Ilm. 13:16-18).

 

Nyt – koronavirushärdelliäkään ei todellakaan jätetä hyödyntämättä. Brandon Smith on kirjoittanut jykeviä koosteita aiemminkin, ja tämä seuraava satsi kuuluu samaan kategoriaan. Tiivistän tärkeimmät näistä kauaskantoisista havainnoista:

 

Eli: globalistit hakevat keinoja käyttää koronavirusta hyväkseen maailmanhallituksen toteuttamisessa.

 

Heti kun ymmärrät globalistin mielenmaailman, niin lähes kaikki mitä he tekevät muuttuu paremminkin robotinomaiseksi ja ennustettavaksi. Sen ei tulisi yllättää, että World Health Organization (WHO), eli YK:n jaos, on ollut suorastaan aggressiivinen cheerleadatessaan Kiinan hallitusta ja sen toimenpiteitä koronavirusepidemian ympärillä.

 

Loppujen lopuksi, Kiinan kommunistinen isoveliyhteiskuntamall on se kenraaliharjoitus sen tyyppiselle keskity(sleirity)kselle jota YK haluaa koko Maan väestölle. Eivätkä ne tule painottamaan sitä millään tavoin, että juurikin Kiinan totalitaarinen systeemi oli se, mikä salli tämän viruspuhkeamisen levitä niin kuin se alun perin teki.

 

Ja yhä Xi Jinping yrittää uudelleenkirjoittaa historiaa, väittäen että hän oli jämäkkä toimissaan epidemiaa vastaan, enemmän kuin kuukausi aiemmin kuin hän tosiasiallisesti teki. Sitä valhetta, että koronavirus mutatoitui luonnollisesti ruoka- ja eläinmarkkinoilla Wuhanissa, edelleen kaupitellaan valtamedioissa, vaikka siitä ei ole mitään varsinaista todistetta. 

 

Ja edelleen Kiina julkaisee peukaloituja kuolin- ja tartuntalukuja samalla kun heillä on yli 600 miljoonaa ihmistä poikkeustilan (martial law) alla ”leiritettyinä”, ja heidän krematorionsa työntävät kuolleiden savuja piipuista 24/7.

 

Sankarilliset terveystyöntekijät kuten Li Wenliang, jota hallinto rankaisi joulukuussa viruksesta varoittamisesta, ovat kuolleet siinä prosessissa yrittäessään taistella tuota ”keskitettyä hirviötä” vastaan, vain koettaessaan tiedottaa elintärkeää informaatiota muulle maailmalle. Mutta se olikin presidentti Xi – ja CPC – jotka varastivat ko. ilmoituskunnian.

 

Eli, tuttu juttu: lokaalit viranomaiset (muka) vain haidasivat kaiken pahan – ja sitten päähallinto tuli ja korjasi mokat kovalla kädellä => Hubein provinssi on nyt kuin keskitysleiri. Totuushan on, että juuri keskuskeittiö vangitsi kaikki viestintuojat, mikä viivytti asianmukaista reagointia koronavirukseen.

 

Äläkä vaan hiiskukaan, että pandemian ”alkualue” oli ihan kyljessä suurinta, tason 4 bio- tartuntalaboratoriota Aasiassa, koska sehän tekisi sinusta "salaliittoteoreetikon".

 

Message on selvä: "Turpa tukkoon ja hyväksy se että keskity(sleirity)s auttaa kriisissä". Vaikka se feilaisi täydellisesti, se on silti vastaus ihan kaikkiin meidän ongelmiimme. Meidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin "adaptoitua" siihen historian faktaan, että joka kerta kun jotain ”sattuu”, saamme taas nauttia pikkuisen LISÄÄ globaalia keskittymistä ratkaisuksi. Toisin sanoen, jos jokin – jo ainakin osin keskitetyistä - maailmanmalleista joutuu kriisiin, syy on se että sitä ei siis oltu keskitetty TARPEEKSI PALJON.

 

Tässäpä sinulle kaikkien ketjujen äiti: keskuspankkien ja korporaattien oligarkkinen talousfasistijärjestelmä johtaa sosialistiseen hyvinvointivaltioon, ja sosialistinen hyvinvointivaltio johtaa isovelivaltioon, isovelivaltio johtaa poikkeustila/martial law -valtioon, ja poikkeustilavaltio johtaa täysimittaiseen maailmanhallitukseen: päättymättömään eliitti-imperiumiin.

 

Keskittämisten epäonnistumiset ovat aiheuttaneet lukuisia ongelmia jo kauan ennenkuin ne johtivat potentiaaliseen pandemiaan. Pandemia yksinkertaisesti vain alleviivaa tuon tosiasian. Esimerkiksi, globaalin toimitusketjun (ruoka jne) hajoaminen on muuttunut joka päivä kasvavaksi uhkaksi. Baltic Dry Index, joka mittaa toimituskuluja kuten myös globaalia kysyntää, on tosiasiallisesti romahtanut jo. 

 

Edellämainitun olisi pitänyt olla se ensimmäinen hälytysmerkki siitä että toimitusketju on ongelmissa, mutta valtamedia ei korvaansa lotkauta näille fundamenteille – ainoa mikä kiinnostaa on osakekurssit.  Katsopas vaikka Apple’a, joka on yksi maailman suurimmista yrityksistä, joka on juuri hyljännyt vuoden 2020 suunnitelmalaskelmansa ja lopulta myöntänyt, että Kiinan tehtaiden sulkeminen on iso ongelma.

 

Turha pilkata Apple- riippuvaisia tms. – sillä on paljon isompi ongelma “koko kuvassa”: jos Applen tuotanto menee alas toimitusongelmien takia, niin se on samalla viesti siitä että useat yritykset ja suurin osa taloudestakin menee alas samasta syystä. Kaikkihan on samaa verkkoa: ei meillä ole (enää) mitään kotivarastoja – vaan olemme riippuvaiset ”kaukaa tulevasta”, monesti ruoankin osalta.

 

Jos Kiina menee kiinni, Amerikan talous menettää melkein 20% toimitusketjustaan. Kun Japani, Singapore, Taiwan, Hong Kong ja Vietnam menevät kiinni viruksen takia, voit lisätä toisen 10% - 15% siihen päälle. USA:ssa jälleenmyyjät edustavat noin 70%:ia bruttokansantuotteesta. Leikkaa Aasian toimitusketju pois pelistä, niin jälleenmyyjät menettävät suuren osan myyntiartikkeleistaan. Se taas johtaa siihen, että myös USA:n talous lopulta menee alas, vaikkei virus koskaan leviäisikään sinne (!).

 

Jotkut sanovat ettemme tarvi kaikkea sitä halpaa muovikamaa Aasiasta muutenkaan, eli tilanne olisi nyt ihan OK. Sori siitä, mutta Amerikan talous on rakennettu halvan muovikaman myynnin päälle (ja dollari vieläpä maailman varantovaluuttana...).

 

Walmart (“Chinamart”, jollet ota mukaan heidän maataloustuotteitaan) on USA:n ja koko maailman suurin työnantaja, joka tapauksessa. Oikein tai väärin – USA:n talousjärjestelmä on niin globalisoitunut, että kiinalaisten “dominoiden” kaatuminen lopulta myös kaataa jenkkien sellaiset.

 

Mutta kun tuo onnettomuus tapahtuu ja lukemattomat kansalliset taloudet joutuvat sitten kärsimään pakotetusta globalistisesta integraatiosta, arvaapas mitä seuraavaksi tapahtuu? Globalistit ratsastavat “pelastamaan” meidät – keskittämällä vielä lisää. Tämähän heidän agendansa koko ajan olikin.

 

Monet jotka kuuluvat tähän toisin ajattelevaan “vapautetaan maailma tyranneista” -liikkeeseen ovat nyt tietoisia Event 201:n simulaatiosta: sotapeli, jota pyörittivät globalistit Bill ja Melinda Gates’in säätiössä sekä World Economic Forum’issa - "teoreettinen" koronavirus -pandemia mikä tappaisi 65 miljoonaa ihmistä.

 

Tuo simulointi tehtiin vain muutamia kuukausia ennen kuin varsinainen virushässäkkä räjähti Kiinassa joulukuussa. Mutta hei, ehkä se kaikki on vain uskomatonta sattumaa ...

 

Mikä Brandonia huoletti vielä enemmän on se ratkaisu, joka viruskriisiin annettiin Event 201:n lopussa – keskitetyn globaalin talouselimen luominen – joka sitten johtaisi kansainvälistä responssia tuohon kriisiin.

 

Eikö olekin ihmeellistä, kuinka jokainen isompi katastrofi minkä globalismi on synnyttänyt, näyttää johtavan suurempaan globalismiin? Joku saattaisi alkaa ihmetellä, josko jotkut näistä tapahtumista olisivat syntyneet osaamattomuuden vuoksi, vai ovatko ne tarkoituksellisesti järjestetty.

 

Ainakin WHO:n kaltaiset organisaatiot ovat antaneet kriisitapahtumien raivota ilman valvontaa, kun ne jatkavat koronaviruksen kirjaamista ”ei-aiheena”, joka Kiinan hallituksella muka on "hyvin hallinnassa" - joka aiheutti sen leviämisen alun perinkin.

 

Siksipä seuraavaksi tulee tapahtumaan näin:

 

Parhaassa tapauksessa länsimaissa virus ei enimmäkseen aiheuta tuhoa, mutta taloudellinen toimitusketju kärsii suurista takaiskuista. Globaali talous, joka oli jo pudonnut viime vuoden aikana yritys- ja kulutusvelkojen historiallisen tason takia, puhumattakaan viennin ja rahdin hidastumisesta, suistuu lopulta reunan yli.

 

Massiivinen ”kaiken kupla”, jota kiihdytti vuosikymmenen inflatorinen keskuspankin elvytys, räjähtää. Hallitukset reagoivat totalitaarisilla toimenpiteillä "kansalaistensa suojelemiseksi".

 

Globalistiset instituutiot, kuten IMF, astuvat sisään ja ehdottavat, että heikot kansalliset rahajärjestelmät tulisivat kuulumaan erityisen nosto-oikeuksien korin (SDR, eräänlainen yhteisraha) hallintaan velkakriisin lieventämiseksi. Pohjimmiltaan tämä on ensimmäinen askel kohti globaalia hallintaa.

 

Pahimmassa tapauksessa virus leviää läpi USA:n ja Euroopan ja hallitukset reagoivat samalla tavalla kuin Kiina: poikkeustila ja täysimittainen keskitysleirikulttuuri. USA:ssa se johtaisi varmasti sisällissotaan, koska jenkit ovat aseistautuneet, ja kaikki leirittämistä yrittävät ammuttaisiin. Eurooppa on tältä osin jo ”hoidettu”.

 

Sitten hallinnot ehdottavat käteisrahan poistamista kokonaan, koska siinähän tauti leviää kädestä toiseen. Kiinassa tämä ratkaisu on jo toiminnassa, kuten aiemmin kirjoitin. Taianomaisesti, havaitsemme itsemme yhteiskunnassa ilman käteisrahaa, parissa vuodessa – ja tätähän globalistit ovat vaatineet jo vuosia. Kaikki muuttuu digitaaliseksi, ja näin jopa paikalliset taloudet muuttuvat täysin keskitetyiksi, kun yksityinen kaupankäynti kuolee.

 

Ja taas, tämä saattaa olla suunniteltu juttu, tai sitten globalistit yksinkertaisesti hyödyntävät luonnollista epidemiaa. Oli niin tai näin, he eivät aio jättää hyvää kriisiä hyödyntämättä. Onnistuvat tai eivät, se riippuu useista tekijöistä, mutta eniten – se riippuu meistä.

 

Kuinka moni ostaa sen(kin) valheen, että keskittäminen on vastaus näihin ongelmiin? Kuinka moni ihminen käsittää, että keskittäminen on kaikkien näiden ongelmien SYY? Ja kuinka moni ihminen on valmis taistelemaan – tavalla ja toisella – estääkseen ultimaattisen keskityksen, psykopaattisen globalistikultin alle?

 

Viraali epidemia on merkittävä vaara meille kaikille, mutta vielä suurempi uhka on tämä esitetty ”lääke”. Taloudellisen ja sosiaalisen vapautemme poisantaminen koronaviruksen pysäyttämisen vuoksi? Olkoon tuo tauti sitten miten tappava tahansa, se vain ei ole sen arvoista.

 

Tässä kohtaa joku ehkä jo huokaa – ”onhan näitä nykyään kaikenlaisia ...”. No, otapas tästä sellainen, joka hiljentää paatuneimmankin: väsyttävän pitkä dokumentti todistaa, kuinka uuden maailmanjärjestyksen kätyrit ovat käyttäneet pahaa aavistamattomia ihmisiä ympäri maailman koekaniineinaan havaitakseen, kuinka tappavia eri virukset ja bakteerit ovat, voidakseen haluamanaan hetkenä depopuloida väestön tehokkaasti.


Noina kertoina, jo vuosikymmeniä sitten, ruiskuttivat tietoisesti vaarallisia viruksia. Vaikka ihmisiä kuoli, jotenkin saivat oikeudessa synninpäästön. Ja kun ”se jo kertaalleen onnistui”, mikä tässä nykypäivässä sitten olisi ”erilaista” – estämässä ruiskuttamasta yhä lisää? Kemikaalivanat/chemtrailit ne jo myönsivätkin. Lymen punkkiprojektin taas paljastivat aktiiviset tutkijat

 

Tähän loppuun vielä pari uutta tietoa koskien sitä todellista ongelmanaiheuttajaa, joka ei siis olekaan tuo virus – jota käytetään vain ”savuverhona”: kirjoitin aiemmin että osa niiden karanteenissa olevien laivojen matkustajista kokee olevansa vankilassa. Miksi eivät vapaudu? Koska juurikin merellä nämä cruiserit ovat 5G network’kien koteja.  Kyseinen ”rajoitettu ihmiskoe” siis lienee vielä kesken ... Ja Ruotsissa kun Royal Institute of Technology Tukholmassa sai 5G:n, työntekijöillä on ollut siitä asti hengitysvaikeuksia. Se käytännössä alkoi heti ko. starttipäivänä. Sairaspoissaolot kasvoivat 20%.

 

Siksi ne ihmiset Wuhanissa kaatuilivat suorilta jaloilta: happikadon aiheuttaessa tajuttomuustilan. Mutta siitä 5G- ominaisuudesta sitten toisella kertaa ... ”I can kill an army of millions with chemicals/ heavy metals and a communications tower” (Nikolai Tesla)

 

P.S. Viikin normaalikoulu Helsingissä ajoi karanteeniin 130 ihmistä. Seuraavat massakaranteenit tullevat sitten Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään. ... koska todellinen ”pahis” ei siis ole tuo virus - vaan 5G.

 

”Pahuutensa tähden tänään vaikeroi Maa, koko luomakunta kaipaa Armahtajaa. Jeesus Kristus kuoli jotta eläisimme – meidän tehtävämme nyt on kertoa se” (Pekka Simojoki).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu