AIDSin, syövän ja sokeritaudin parantaja kuoli vankilassa

 

Eturivin räppäri 'Nipsey Hussle' murhattiin juuri, kun aikoi paljastaa tietojaan USA:n lääketeollisuudesta. Tämä rap- artisti ja yhteisönsä hyväntekijä ammuttiin Los Angeles’issa. Motiivista ei ole selkoa, mutta murha liitetään jengiväkivaltaan. Mutta puskaradiossa soi, että mies hiljennettiin, koska hän tuotti juuri dokumenttia herbalistiparantajasta, joka todisti New York Supreme Court’ille, että hän kykeni parantamaan AIDS:in, syövän ym. Mies todisti päätuomarille – mm. Raamatun neuvomien hoitokeinojen tavoilla – ja voitti kyseisen oikeuskeissinsä (!).

 

Vuonna 2016, tuo parantaja, tri Sebi pidätettiin ja kuoli vankeudessa. Hänen pidätysrekordeja ei ole julkaistu, joten epäselvää on miksi hänet alunperinkään pidätettiin. Ja nyt kuoli räppäri, joka yritti dokumentillaan valaista aihetta – räppäri joka somessa toivoi, ettei häntä tuon dokumenttinsa takia ammuttaisi...

 

Huh – uskaltaako kohta kukaan julkaista enää yhtään mitään? No, aiemmin kyllä uskallettiin: lehdessä, ”Health and Healing”, vol 7, nro 2 (v. 1988), kirjoittaa tutkija Joe Rappenport seuraavasti: ”Tänä vuonna, toukokuun 11., London Times julkaisi etusivun artikkelin otsikolla: "Isorokkorokote pani alulle AIDS-viruksen." HIV-tartunnat vastasivat täysin WHO:n rokotusohjelmaa Haitissa, Brasiliassa ja Afrikassa, jossa Zairessa eniten rokotuksia saaneena oli myös eniten HIV-tartuntoja. Artikkeli sai alkunsa siitä, kun WHO itse alkoi epäillä, oliko sen rokotusohjelmalla yhteyttä AIDS-epidemiaan. Se vuokrasi ulkopuolisen tutkijan ottamaan asiasta selvää. Tutkija löysi selvän yhteyden HIV-tartuntojen ja rokotusohjelman välillä. WHO kuitenkin salasi kyseisen tutkimusraportin, jolloin tuo tutkija kääntyi "London Times" -lehden puoleen. Paitsi Lontoossa, shokkiuutinen joutui täydelliseen uutispimentoon, eikä sitä julkaistu päätiedotusvälineissä missään muuallapäin maailmaa.

 

Robert Gallo, tuolloin Amerikan AIDS- tutkija nro 1, kertoi Pearce Wrightille (Times- artikkelin kirjoittaja): ”Olen jo useita vuosia sanonut, että elävien virusten käyttö – kuten isorokkorokotteissa – voi aktivoida uinuvan infektion kuten HIV”.

 

Tri Strecker taas kommentoi: ”Oikeastaan tässä ei enää triggeröidä uinuvia HIV infektioita. Nuo rokotteet saastutettiin karjaviruksilla, jotka suoraan kontributoivat AIDS:iin. Ne OVAT AIDS – tai ainakin kirotun lähellä sitä”. Jo kuusi viikkoa ennen Timesin artikkelia, Strecker oli kertonut Rappenportille, että WHO oli levittänyt AIDS:ia isorokkorokotteilla.

 

No eipä ihme, että eliitin täytyi jo edeltä kantaa kortensa kekoon: ”Kysymyksessä ei ole enää se, onko väkiluvun tasapainottaminen tarpeellista, vaan kuinka ja koska siihen ryhtytään... Väkiluvun ongelma on laajentunut niin, että vain hallitus voi käydä siihen käsiksi vaadittavassa mittakaavassa." (John D. Rockefeller III - Look 9.2.1965). Voila’: mitä vähemmän on ihmisiä, sitä helpompi heitä on kontrolloida.

 

Planned Parenthood - World Population on uutta maailmanjärjestystä ajaviin ryhmittymiin liittyvä järjestö. Sen "Family Planning Perspectives" -lehden liitteessä on käsitelty aihetta otsikon sanoin, "Esimerkkejä ehdotetuista keinoista vähentää USA:n hedelmällisyyttä".

 

Lehti ehdotti seuraavia keinoja: "perheen uudelleenrakentaminen, homoseksuaalisuuden lisäämisen rohkaisu, perheiden rajoittamisen opettaminen, hedelmällisyyttä estävien aineiden laittaminen juomaveteen, naisten rohkaiseminen työssäkäymiseen, pakollinen sterilisaatio kaikille, joilla on kaksi lasta lukuunottamatta muutamia, joille sallitaan kolme lasta, lasten synnyttämisen salliminen vain rajoitetulle määrälle aikuisia (vrt. ”Nallen” puheet Suomessa) ja maksu sterilisaation, abortin ja ehkäisyn rohkaisemiseksi."

 

Mikä avuksi? No WHO laukkaa taistoon, kirjoittaen tiedotuslehdessään "Bulletin of the World Health Organisation" numerossa 47 sivulla 259 vuonna 1972: "Tulisi tehdä yritys sen toteamiseksi, voivatko virukset itse asiassa panna liikkeelle valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Tulisi katsoa sitä mahdollisuutta, että voitaisiin heikentää vastustuskyvyn reaktiota virukselle, jos tarttuva virus vahingoittaa enemmän tai vähemmän valikoivasti virukselle reagoivan solun." Selvällä suomenkielellä sanottuna WHO kehoitti kehittämään juuri AIDS:in kaltaisen viruksen! WHO kertoi lisäksi, että jos uusi viruksen luomus toimisi, niin monista kauhistuttavista ja kuolettavista tarttuvista viruksista voitaisiin tehdä jopa vielä kauhistuttavampia ja pahanlaatuisempia. Eikös olekin omituista tekstiä terveysjärjestön kirjoittamaksi? Vrt. artikkelini, ”Italia kieltää koulunkäynnin rokottamattomilta”, jossa Espanjantauti ”rakennettiin” uudelleen.

 

Ja vihreän apinan solujen geenirakenteen tutkimus onkin osoittanut, ettei ole geneettisesti mahdollista siirtää AIDS-virusta luonnollisella tavalla apinoista ihmiseen.

 

Vaikka "London Times" -lehden artikkeli sanoikin, että isorokkorokotusohjelma laukaisi Afrikassa piilevän taipumuksen saada AIDS, on myöhemmin todettu, ettei ole minkäänlaista tieteellistä todistetta siitä, että AIDS-virus olisi ollut Afrikassa ennen WHO:n rokotusohjelmaa. Totuuden tuojina AIDS:sta ovat olleet etummaisina amerikkalaiset lääkärit William Douglass ja Theodore Strecker. Tri Streckerin perinpohjaiset tutkimukset osoittivat, että Kansallinen syöpäinstituutti ja WHO loivat yhteistyössä AIDS-viruksen laboratorioissaan Fort Detrickissä. AIDS-virus syntyi yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta eli lehmissä esiintyvän leukemiaviruksen (BLV) ja lampaissa esiintyvän visnaviruksen toisiinsa ja kasvattamalla niitä sitten ihmisen kudosviljelmässä. Tri Douglass väittää lisäksi, että HIV-virus ei ole huonosti tarttuva virus. Se voi elää jopa 10 päivää kuivalla lautasella.

 

Nyt kun juuri rummutetaan, miten lääkehoidolla voidaan poistaa mm homoseksuaalien HIV kokonaan (https://yle.fi/uutiset/3-10765114 ), hyvä kysymys kuuluukin: miksi AIDS on sitten pesiytynyt homoseksuaaleihin? Vanhoista verinäytetutkimuksista on havaittu, että Yhdysvalloissa ei ollut olemassa AIDS-virusta ennen vuotta 1978. AIDS:in äkillinen leviäminen on osoitettu olevan selvästi yhteydessä homoseksuaaleille annetun hepatiitti B-rokotusohjelman kanssa. Jostain selittämättömästä syystä Puolassa syntynyt, Venäjällä opiskellut, tri W. Szmuness pääsi New Yorkin veripankin päälliköksi muutettuaan maahan vasta vuonna 1969. Hän määräsi säännöt hepatiittirokotetutkimukselle, joissa hyväksyttiin 20-40 vuotiaat mieshenkilöt, jotka EIVÄT olleet yksiavioisia! Voitko keksiä tällaiselle vaatimukselle mitään muuta syytä, kuin taudin levittäminen? Tri Szmuness kuoli myöhemmin vieden salaisuuden mukanaan.

 

Tri Theodore Strecker lähetti kirjeitä muutamiin maailman arvostetuimmista lääketieteellisistä lehdistä, mutta yksikään ei julkaissut hänen kirjoitustaan. Esim. Lancet -lehti vastasi hänelle, että sen kirjeosasto on liian täynnä sinne saapuneita kirjoituksia.

 

Maailman lehdissä on kuitenkin ollut yksittäisiä kirjoituksia, joissa asiantuntijat ovat sanoneet, että AIDS on luotu laboratoriossa. AIDS:in alkuperästä on saatavana hyvin mielenkiintoinen video "The Strecker Memorandum", jota voi tilata osoitteesta: The Strecker Group, 1501 Colorado Blvd, Eagle Rock, CA 90041, USA. Aihetta valaisee hyvin myös kirja Dr Alan Cantwell: "AIDS And The Doctors of Death", Aries Rising Press, Los Angeles, USA.

 

No niin. Ja luonnollinen jatke ylläolevalle on se, ettei mitään parannuskeinoja AIDS:iin ole. Siis virallisesti ei ”saa olla”. Joskin löytyy vaiettu (=tukahdutettu) parannuskeino, otsonointi. Otsonilla on hyvin voimakas viruksia, bakteereita ja sieniä tappava ja myrkyllisiä aineita hapettava vaikutus (vrt Hesa putsaa vetensä otsonoiden). Sen sijaan että potilaan maksaa ja vastustuskykyä rasitetaan erilaisilla myrkyillä, otsoni yksinkertaisesti hapettaa AIDS-viruksen kuoren molekyylit tehden viruksen toimintakyvyttömäksi.

 

Suomessa on tänäänkin tällaisia otsonointipalveluita. He eivät tiettävästi (?) ole kuitenkaan hoitaneet AIDS-potilaita. Saksalainen lääkäri on kuitenkin parantanut useita AIDS-potilaita: Prof. Dr. Siegfried Rilling, Medical Society for Ozone Therapy, Klagenfurterstrasse 4, D-7000 Stuttgart 30, Germany.

 

Mutta mutta – nämä biologiatouhut ovat siis niin vaarallisia asioita, että niitä tutkimalla voi kuolla väkivaltaisesti: ehkäpä tuo rappari joutui randomin jengiväkivallan uhriksi, mutta mikä selittää nämä yli 100 mikrobiologia, joiden kuolemat – usein lähimpiensä kera – olivat kaikkea muuta kuin luonnollisia: https://robinwestenra.blogspot.com/2016/07/the-mystery-of-dead-microbilogists.html   

 

Syyhän ei tietysti missään tapauksessa voi olla se tunnettu tosiseikka, että kaikki nämä tutkijat työskentelivät erittäin salassapidettävissä tai hallituksen rahoittamissa tutkimusprojekteissa, jotka koskivat bioaseita ja viraaleja pandemioita. Jengiväkivaltaahan se vain, kaikki tyynni.

 

”Ja hän antoi heille, mitä he pyysivät, mutta lähetti heihin hivuttavan taudin.” (Psalmit 106:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.youtube.com/watch?v=bJWbVCIO6p4

https://www.infowars.com/a-list-rap-artist-murdered-after-plans-to-expose-big-pharma/

Sebi & Nipsey: http://thesource.com/2019/04/01/dr-sebi-nipsey-hussle/

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/pekka_lahtinen_--_maailman_yhdentyminen.html