AIDS:ia rokottamalla, osa 2

 

Ossi Tiihonen linkitti huolestuttavan studyn Briteistä: korona- täysrokotettujen immuunisysteemi heikkenee viiden prosentin viikkovauhtia.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että jostain syystä juuri koronarokotetut ”sairastavat” samaa tautia kuin AIDS- potilaat: heidän luontainen puolustuskoneistonsa eli immuunijärjestelmä vähitellen kuihtuu pois, jolloin henkilö on aste asteelta yhä puolustuskyvyttömämpi vaikkapa perusviruksille. Eli sellainen normiflunssa, jonka henkilö aiemmin helposti vain sairasti pois, koituukin pian hänen kohtalokseen.

 

Nyt kun tiedämme, että käynnissä oleva koronarokotusprogrammi on virallisestikin tunnustettu TESTIKSI, herää väkisin kysymys: mitä tällaisista ”testituloksista” jo edeltä tiedettiin ja osattiin odottaakin?

 

Ja tämähän ei ole ollenkaan ensimmäinen kerta, kun rokottamisen kautta asennetaan AIDS: vanhoista verinäytetutkimuksista on havaittu, että Yhdysvalloissa ei ollut olemassa AIDS-virusta ennen vuotta 1978. AIDS:in äkillinen leviäminen on osoitettu olevan selvästi yhteydessä homoseksuaaleille annetun hepatiitti B-rokotusohjelman kanssa. Jostain selittämättömästä syystä Puolassa syntynyt, Venäjällä opiskellut, tri W. Szmuness pääsi New Yorkin veripankin päälliköksi, muutettuaan maahan vasta vuonna 1969. Hän määräsi säännöt hepatiittirokotetutkimukselle, johon hyväksyttiin 20-40 vuotiaat mieshenkilöt, jotka EIVÄT olleet yksiavioisia! Voitko keksiä tällaiselle vaatimukselle mitään muuta syytä, kuin taudin levittäminen? Tri Szmuness kuoli myöhemmin vieden salaisuuden mukanaan. 

 

Eli, puolalainen tutkija päätti jenkkihomojen ja seksuaalisesti vapaampien puolesta, että heillä voi tuosta vain kokeilla hitaasti tappavaa piikkiä. Nyt vähän isompi lauma tutkijoita ympäri maailman on päättänyt kokeilla samaa koko maailman väestöllä.

 

”Ja hän antoi heille, mitä he pyysivät, mutta lähetti heihin hivuttavan taudin” (Ps. 106:15).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu