AIDSia rokottamalla

 

Muistatkos kun viime vuoden loppupuolella Australian oli pakko peruuttaa 51 miljoonan Covid-19- rokotteen erä, kun yllättäen niillä piikitetyt alkoivat kehittää positiivisia AIDS/HIV- testituloksia.

 

LifeScience teki parhaansa löytääkseen syyt. Jännää että ne nopeasti todettiin väärästi positiivisiksi tuloksiksi. 

 

Katsotaanpas ensin Brittien virallista dokumentaatiota: ”Regulation for the Fourth Industrial Revolution”.  


Tämä neljännen teollisen vallankumouksen virallinen säädös kertoo: ”Neljäs teollinen vallankumous on ennennäkemätön mittakaavassaan, nopeudessaan ja monimutkaisuudeltaan. Sille on ominaista tekniikoiden fuusio - kuten tekoäly, geenien muokkaus ja edistynyt robotiikka - joka hämärtää linjat fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman välillä.”

 

Nyt, Covid- piikeissä jaettava Messenger RNA -rokote on itse asiassa geenitekniikkaa. Kehoosi tuodaan soluja, jotka tuottavat proteiinia, jolle immuunijärjestelmäsi antaa immuunivasteen, jota kutsutaan autoimmuunisairaudeksi. Mahdollisuus sille että jotain menee kauheasti pieleen on valtava.

 

Aiemmin tällainen autoimmuunisairaus tunnettiin nimellä AIDS. Ja rokottamalla sitä viimeksikin levitettiin: WHO joutui myöntämään että isorokkorokotteellaan ehkä ratkaisivat yhden taudin ongelman – mutta samalla aikaansaivat toisen. 

 

Eli, alun perin asiantuntijat olettivat, että HIV-tartunta on peräisin vihreästä apinasta Afrikassa. AIDS alkoi kuitenkin samanaikaisesti Yhdysvalloissa, Haitissa, Brasiliassa ja Keski-Afrikassa, joten tuon vihreän apinan olisi täytynyt olla suihkukonelentäjä! Vihreän apinan solujen geenirakenteen tutkimus on kuitenkin osoittanut, ettei ole geneettisesti mahdollista siirtää AIDS-virusta luonnollisella tavalla apinoista ihmiseen.

 

Joten, olehan tarkkana niiden piikkien kanssa. Sillä lienet jo kuullut sen uskottelun, että se hyöty mikä tällä kaikella saavutetaan, on kuitenkin tärkeämpi kuin ne ruumiit jotka syntyvät.

 

”Sentähden ymmärtäväinen vaikenee tänä aikana, sillä se on paha aika.” (Aamos 5:13)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu