”Äärirajoilla”- scifi toteutumassa, nyt!

 

Ympäri käydään, yhteen tullaan, sanoo vanha sananlasku.

 

Kuten tiedetään, sotateollisuus ja armeijat ovat jo pitkään tutkineet ja testailleet samanlaisia teknologioita, joita nyt kaupallisesti testaillaan 5G:nä siviileihin myös Suomessa. ”Pitkään” siinä mielessä, että vastaavien, lyhyiden tutka-aaltojen kanssa toisessa maailmansodassa touhunnut Percy Spencer – joka innostui langattomista tekniikoista kuultuaan että sellaisia oli Titanicin kannella kun se upposi (!) - sittemmin keksi mikroaaltouunin: tutkamagnetronin edessä kun suklaat näet suli taskuun ja kananmunat räjähtelivät... Joten tänään voisi jo olettaa myös löytyvän julkisesti kaikenlaista kivaa tutkimusraporttia mikroaaltojen terveydellisyysvaikutuksistakin jne. turvallisuudesta myös (?).

 

Mutta ei. Joskin onneksi patentit ovat julkisia. Artikkelissani, ”Kuka sinua ohjailee?” kerroin, kuinka olet todennäköisesti tullut manipuloiduksi katselulaitteittesi kautta. USA:n virallinen patentti n:o 6506148B2 vuodelta 2003 kertoo laitteistosta, jolla sinut voidaan ohjelmoida: hermostojärjestelmän manipulointi monitoreiden kautta tulevilla elektromagneettisilla (EMF) kentillä. Ja tämä siis jo vuosia ennen 5G’tä, joka tänään vetää EMF- mahdollisuudet aivan uusiin sfääreihin – ja kaikkialle. Isoveli voi siis tehdä sinulle manipulaatiotemput etänä – etkä edes huomaa tulleesi hyväksikäytetyksi. Sinulle voidaan aikaansaada vaikkapa seksuaalinen kiihottuminen – ja kaikki riippuu käytetystä taajuudesta (esim. 0,5 Hertziä) ja aallon kohdealueesta. Ja mediat joilla osaavat nuo temput tehdä ovat mm. tietokoneohjelmat, TV- lähetykset, videot sekä DVD’t.

 

Tuostahan ei enää puutu muuta kuin ”laitealustariippumaton” ihanneteknologia: jotain jota vain ”heitettäisiin ilmoille”, jolloin kyseiset aallot manipuloivat hermojärjestelmän – ja aivot - haluttuun tilaan. Ikäänkuin joku ”jumala” puhuisi pääsi sisällä.

 

Juuri tällaisiahan paljasti myös toimittaja Serge Monast: NASA:n Blue Beam projektin kolmas askel on telepaattinen elektroninen, kaksisuuntainen kommunikaatio käyttäen ELF, VLF ja LF -aaltoja. Vastaavan kaltaisia teknologioita on tehty jo 1970-, 1980- ja and 1990- luvuilla (vrt. tri. Jose Delgado), jossa ihmisaivot ovat kytketty tietokoneeseen ja erilaisilla ärsykkeillä on saatu aikaan haluttuja toimintoja.

 

Ja ”jumalan” puhetta haikailee myös ex-Google- miljonääri Anthony Levandowski. Hänen uuden uskontonsa, tekoälyn kirkon, opetuslapset ‘voivat puhua jumalalle, kirjaimellisesti, ja tietää että se kuuntelee.’ Levandowski uskoo että tekoäly tulee muuttamaan ihmisen olemista ja jopa sanelemaan, tuleeko meidän rotumme jäämään eloon vai ei. Eipä ihme että yrittää jo jumaloida tekelettään edeltä ...

 

Mutta mitä näillä on tekemistä arkitodellisuuden kanssa? Star Trek- stara William Shatnerilta kysyttiin, kuinka hän pystyy kiireessään erottamaan milloin päivärutiininsa on faktaa ja milloin fiktiota. Hän vastasi jännästi: ne ovat sama asia.

 

Välillä näitä maailman tapahtumia katsellessa tuntuu kyllä ihan samalta: kun katsoo vaikkapa tuota 9/11- ennustusten ”wikipediaa”, herää kysymys: miksi ne haluavat ”tiedottaa etukäteen”? Vai onko kyseessä piilokauhistuttaminen tms alitajuntalannistaminen? Mietipä seuraavaa:

 

"The Grid" on amerikkalaisen The Outer Limits -televisiosarjan (”Äärirajoilla”) jakso. Se ensiesitettiin 14. heinäkuuta 2000, kuudennella kaudella. Siinä veljensä murhaa tutkiva mies paljastaa mind control/mielenhallintaprojektin, jota kontrolloi superälykäs tietokone.

 

Jakson avaussanat: “Teknologia on suunniteltu palvelemaan meitä, keventämään taakkojamme. Mutta tuleeko koneistamme niin kehittyneitä, että ne ovatkin me jotka tulemme palvelemaan?”

 

Juoni menee seuraavasti: Scott Bowman saa oudon viestin veljeltään Peteriltä, ja päättää ajaa heidän kotikaupunkiinsa Halfordiin, Washingtoniin, nähdäkseen mikä on vialla. Mutta kun hän pääsee perille, hän löytää Peterin kuolleena, ja tämän vaimoa Eileenia syytetään hänen murhastaan.

 

Mutta se ei ole ainoa shokki mikä Scottia odottaa. Se kaupunki jossa hän kasvoi on muuttunut aivan toisenlaiseksi. Antennitornit hallitsevat seutukuntaa ja ihmiset käyttäytyvät oudosti, aivan kuin olisivat jonkin satunnaisen mielenhallinnan vaikutuksessa. Scott menee vankilaan tapaamaan Eileenia, jossa tämä varoittaa häntä torneista — juuri vähän ennenkuin riistää sheriffin aseen ja tappaa itsensä. Tämä käänne saa Scottin vakuuttuneeksi, että hänen täytyy tutkia asiaa lisää. Hän tapaa Peterin aiemman kaverin, tohtori Jim Holbrookin, joka vaikuttaa ystävälliseltä, muttei anna Scottille mitään tietoja.

 

Scott ei tiedä mitä seuraavaksi tekisi, kun yllättäen yksi Peterin aiemmista oppilaista ilmestyy. Tämä kertoo Scottille kirjasta joka paljastaa salaisuuden – hankkeen joka tunnetaan nimellä Project Halford. Scott löytää kirjan ja videonauhan joka paljastaa armeijan suunnitelman rakentaa hermo-tietokoneverkko, mikä tulisi kommunikoimaan suoraan ihmisaivojen kanssa. Se myös paljastaa, että kyseinen projekti riistäytyi hallinnasta ja että Peter varasti keskeiset koodit yrityksessään pysäyttää tietokoneen kovalevy, jotta se ei valtaisi kaupunkilaisten mieliä.

 

Surullista kylläkin, Scott oli liian myöhässä ja tornit on jo pystytetty ympäri maan, mukaanlukien hänen kotinsa lähistö. Scottin vaimo on jo heidän kontrollinsa alla - ja ampuu Scottin.

 

Jakso päättyy loppusanoihin: “Kun kehittynyt teknologia poistaa ihmismielet käytöstä, ei mene kauaa kun sieluille käy samoin.”

 

No niin. Tämähän on vain fiktiota. Mutta jostain syystä muistuu mieleen taannoinen uutisointi: yhtenä yönä kuusi ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui, kun Uber-kuski Jason Brian Dalton ampui heidät kyyditystensä yhteydessä. Videolla hän kertoo, kuinka Uberin taksitilausohjelma otti hänen mielensä haltuunsa – ja sen vaikuttamana hän teki nuo teot. Kaverin aiempi historia on ihan puhtoinen – joululounaskin meni normaalisti jne. Mutta jotain tapahtui.

 

Ai niin. Kukapa johtikaan mm. Uberin itseajavien autojen kehitystä?

 

Se oli Anthony Levandowski.

 

”Ja pahat ovat petollisen aseet, hän miettii ilkitöitä ...” (Jes. 32:7).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu