”5G, mitä sulle kuuluu?”

 

”Kiitos kysymästä – eipä oikein hyvää”.

 

”Kuten tiedät, syntymämaani Israel ei huoli minua mihinkään, Trumppi veti lakisääteisesti lomapaikkansa yltä meidän vehkeet ja nyt Rysseli veti kans holdit. On kuulemma 100 milliwattia aivan likaa – pöh, nykäskylässä saa vähärahakaupan parkissa jo 163:a. Ja piti niiden kahdesti sinne senaattiin, EUseen ja YKhonkin valitella. Ja kaiken maaliman tutkijaa tuppaa koko ajan lisää - tuollekaan en mahda mitään".

 

”Ja ihan kuin siinä ei vielä olisi ollut tarpeeksi, Westminsterin kunkut torppas mut kans. Aika ovelasti heittivät että Huawei vakoilee – mutta itse asiassa eivät halua mua ollenkaan. Hävittiin yks oikeusjuttukin siellä briteissä – oli jotain kuolleita vauvoja saaneet. No, asehan minä olen - ja mielenosoituksetkin mulla kuule lakoo, nääs”.

 

”Entäs sitten tämä viimeinen: Sveitsissä lähti ihan hyvin lentoon, mutta sitten se kolmanneks suurin kanttoni -  Vaud’ivau tai jotain – heitti mut pihalle. Ja kun siellä oli kaikki se tutkimus ja pellepelottomat. On se kyllä kumma ettei tuo kiistatta yks maailman rikkaimmista mestoista tartte kunnon kamaa”.

 

”Just ku ehittiin toivoa, että siihen se jäis, niin mitä vielä: nyt Geneva myös tökkäs turpaan. Ja mää ku sille punaiselle ristille, yk:lle - ja mitä näitä eliittipäättäjiä siellä nyt olikaan - vakuuttelin, että eihän heille tulis kun murto-osa mättöä Suomeen verrattuna, ni ei niille nappaa. Etteivät vaan nekin käyneet elokuvissa. Ja pahus kun huomasivat että 6Gkin on vaan huijausta mun suojaksi”.

 

”Onneksi ehdittiin kuitenkin haidaan aika monta tolppaa pystöön ja teletappifirmat osti lisenssit liittovaltiolta, niin päästään tuuttaan vanhoilla vehkeillä täyttä höökiä viisgeetä”.

 

”Ja sitten nää tutkijat – pääsivät huomaamaan, että ukkelin iho toimii antennina – mää kuulemma imeydyn hikikanavissa ja syvälle. Itse asiassahan mä muuten vahvistun niiden avulla matkalla, hähää. Ja arvaa mitä, mehän sitte spekuloidaan kohta sillä mitä absorboituu ihmisen sisälle - sillä päästään väittelyyn joka ei lopu koskaan ... ja lisää kamaa niskaan vaan”.

 

”Miksei ne vaan vois olla ku se mertaranta - ”Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa. Ihanaa, 5G , ihanaa!””

 

”Ja mitä siitä jos on ympäri maailmaa kottaraiset kyljellään, mehiläiset maassa marjoina – ja muukin ekosysteemi täysin sekaisin... voi se valas elää siellä viidakossakin. Ja jos nyt muutamalla penskalla pukkaa syöpää (ja vähä vanhemmat joutuu jättään kotinsa), niin niitähän tulee lisää – on niitä muutenkin jo liikaa. Ja jos nyt palomiehen pää on vähä sekasin, niin tuleenhan ne juoksee muutenkin”.

 

”Ai että minulla halutaan minimoida maailman asukkaat murto-osaansa ja orjuuttaa pedon merkillä se loppukin ”karja” – no älä nyt ihan hölmö ole: mitäpä muutakaan minulla sitte tehtäisiin, ku 4G hoitaa jo kaiken muun.”

 


Joka talonsa rappiolle saattaa, perii tuulta, ja hullu joutuu viisaan orjaksi (Sananl. 11:29).

 

Olli-Pekka Tuikkala