5G ei kelpaa kotimaalleen

 

Kuten artikkelissani, ”Koulun Wi-Fi- torni syövän aiheuttajana?”, totesin, 5G’tä ei ole jostain syystä otettu käyttöön kotimaassaan Israelissa. Ja samaan aikaan maa häviää koko ajan tuntuvasti businesta, kun nettinopeudet ovat maailman keskitasoonkin verrattuna suorastaan surkeat.

 

Viime kuussa julkaistun raportin mukaan (M-Lab) nettinopeudet välillä kesäkuu 2017 – toukokuu 2018 osoittivat, että Israel on vasta 70. tutkittujen 200:n maan joukossa – ja häviää kisaa koko ajan lisää. Bosnia-Hertsegovinakin puhaltaa jo niskaan. 

 

Kun Singaporessa lataat HD- elokuvan noin kymmenessä minuutissa, niin Israelissa se ottaa puolitoista tuntia. Etteikö nuorisoa jne kiinnostaisi siellä ”vähän nopeammat systeemit”? Ja nyt muka valtio alkaisi maksaa kannustimia, kun ei muuten ”kannata” tehdä 5G:tä sinne. 

 

Joten on faktaa, että maan bisnes todella kärsii langattomillaan. Ja jos 5G on jo NYT Jyväskylässä tuotantokäytössä, miten eivät olisi ”onnistuneet” asentamaan sitä kotimaahansa? Suorastaan potaskaa. Eivät vaan halua siellä sitä samaa kuraa niskaansa, jota meille Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä nyt työnnetään lupaa kysymättä.

 

Nyt, Israelissa on noin 9 miljoonaa ihmistä, ja mikäli sama kasvu- ja muuttovauhti jatkuu, siellä on kohta tuplasti enemmän väkeä kuin Suomessa. Ja kooltaan maa vastaa vanhaa Uudenmaan lääniämme. 

 

Mutta jossain haisee väkevästi palaneen käry – ja tähän odotan mielenkiinnolla palautetta kaikenmaailman 5G- lobbareilta tms langattomista leipänsä saavilta. Nyt onkin sitten paha rasti väännettäväksi: taas kerran selittää ”musta valkoiseksi”.

 

Kiistatonta on, että kuuluisa kauppamaa ja -kansa Israelissa kärsii juuri nyt siis huonoista nettinopeuksista. Euroviisuvertailuna siellä otetaan - kuten lähes aina ko. kisoissa Suomi - nokkaan ja huolella.

 

Jos siis 5G olisi kaikin puolin turvallinen, harmiton ja vaaraton, eikö tilanne tänään pikemminkin olisi niin päin, että 5G:n kotimaa olisi patentoinut ym turvannut tuon massiivisen kilpailuedun vain ja ainoastaan omaan käyttöönsä, ja jättänyt koko muun maailman keksimään omat härvelinsä!?

 

Aivan kuten aseteollisuudessa pidetään visusti tallessa ja itsellä kaikki ylivoimainen etu, Israel olisi varmasti poiminut kaikki ne ”matalalla roikkuvat hedelmät” ensin pois, ja vasta sitten myynyt kalliilla vehkeitään muille. Aivan saletti.


Ja kummasti vaan alkaa löytyä muualtakin maailmasta erinäisiä syitä torpata 5G. Viimeisiä kieltäytyjiä oli Sveitsi: Vaud’in kantoni, Sveitsin kolmanneksi suurin – ja yksi maailman rikkaimmista kolkista - pysäytti 5G:n tulon.

 

Seuraavaksi sitten Genevan kantoni Sveitsissä bannasi 5G:n. Siellähän onkin ne YK’t, punaisetristit ja muutkin eliittisirkukset jne.

 

On erittäin valaisevaa se, mitä operaattorit sitten tekivät: vaikka useat piirikunnat siis blokkasivat uusien antennien pystyttämisen tai lykkäsivät 5G:n toistaiseksi, teleyhtiöt ostivat 5G- lisenssit liittohallinnolta, ja alkavat kuitenkin 5G- käyttöönoton jo olemassa olevilla antenneilla (!).


 

Tämäpä onkin mielenkiintoista: yli 30v business- maailmaa palvelleena tiedän, että yleensä kaiken toiminnan määrää kysynnän ja tarjonnan laki. Ja varsinkin jos tuotettasi aletaan torppaamaan viranomaisestein, firman kontrollerit alkavat asettaa lisärahoittamisen ym satsaukset kyseenalaiseksi.

 

Tässä 5G- vouhotuksessa taitaakin siis olla aivan muut tarkoitusperät, kuin palvelun tarjoaminen – tarjotaankin jotain aivan muuta. Samoin kuin rotanmyrkynkään ei ole tarkoitus ravita.

 

Mutta kuten Sveitsissä nähtiin, nyt vedetään bannauksesta huolimatta kaikki käyntiin niillä mastoilla, jotka ehdittiin pystyttää ennen kieltoa. Ja mikään ei tietenkään estä kokeilemasta, josko ainakin jotkut mastokätköistä pysyisivät kokonaan löytymättä – kuten Unkarin kuusissa. Ja jollei sopivia puita tms ole saatavilla, tarvittaessa vuokrataan vaikka vuosiksi hotellihuone, jotta tukiasema saadaan tulille – kuten Hongkongissa tekivät.

 

Tuon viimeisen osalta yksi on selvää: vastuita halutaan tavalla ja toisella välttää. Mutta toinen on vähintään yhtä selvää: jo(t)ku(t) ne seuraukset kyllä kantaa. Ja missä tuollaisen toiminnan "etiikka" - ja inhimillisyys?

 

Ja kun puhutaan juuri 5G:n seurauksista, niitä voi alkaa itse kerätä netistä ja kirjallisuudesta: mitä tahansa mikä on suuren säteilytyksen aiheuttamaa sairautta tai vahinkoa. Sillä ihmiskeho reagoi erityisellä tavalla tuohon 5G- säteilyyn ja prosessoi sitä. Tohtori Ben-Ishai, The Hebrew University of Jerusalem’ista havaitsi osana viimeaikaista tutkimusta, että ihmisiho toimii eräänlaisena vastaanottimena 5G- säteilylle, vetäen sitä sisälle kehoon aivan kuten antenni.

 

"Tämän tyyppinen teknologia, jota on jo monissa kodeissamme, tosiasiallisesti on vuorovaikutuksessa ihmisihon ja silmien kanssa," kirjoittaa Arjun Walia, Collective Evolution’ille tuosta tutkimuksesta.

 

"... ihmisen hikikanavat käyttäytyvät kuten joukko kierteisiä antenneja, kun näitä aallonpituuksia kohdistuu niihin lähetettyinä laitteista jotka käyttävät 5G- teknologiaa," hän lisäsi.

 

Toisin sanoen, meidän kehomme ovat pohjimmiltaan magneetteja 5G- säteilylle.

                                                                                                                                                                 

Onko tämä kaikki sen arvoista? Mietipä sitä. Joka tapauksessa, langattomien verkkojen operaattorit ovat kehittämässä ja ottamassa käyttöön millimetriaaltoverkkoja, ilman minkäänlaista perusteellista tai pitkäaikaista tutkimusta niiden terveysvaikutuksista.

 

”Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” (Sak. 14:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu