Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

Jollet ole koronalaumaa, olet lauman vihollinen

 

Ei siinä taaskaan kauaa ”nokka tuhissut”: pari päivää sitten kirjoitin kuinka herra Fauci uskoo, että koronarokote on mahdollisesti jo tämän vuoden lopussa jakelussa – ja Bill Gates taas viritteli ”loppurutistustaan”, saada ihmiset vakuuteltua ottamaan se rokote – niin eipä aikaakaan ja alkoi paukkua ...

 

Samainen mösjöö Fauci nyt varoittaa, että emme tule saamaan laumaimmuniteettia, jos liian monet ihmiset kieltäytyvät koronavirusrokotteesta: "MEILLÄ ON PALJON TEHTÄVÄÄ ROKOTETOTUUKSIEN (?) KOULUTTAMISEKSI ... JA SE EI TULE OLEMAAN HELPPOA". Sillä: ”Joillakin tämän maan (USA) ihmisillä on yleinen anti-tiede-, lääkeviranomaisten vastaisuus ja rokotteiden vastainen näkemys - huolestuttavan suurella osalla ihmisistä, suhteellisesti puhuen”, marisi Fauci. 

 

Mutta katsotaanpas yksi keissi, joka kuvaavasti kertoo, ”miten homma sitten menee”: Tsadissa vuonna 2012 siis 500 lasta lukittiin kouluunsa, ja uhkailemalla pakkorokotettiin. Hyvin pian 40 lapsista halvaantui – tai alkoi kouristella jatkuvasti – kuten sairaalassa kuvattu, valtiollisen TV:n pääministerivierailun video lohduttomasti osoittaa.

 

Jälkeenpäin perheet maksettiin hiljaiseksi, ja kaikki tiedottaminenkin loppui kuin seinään. Mutta amerikkalaiset rokoteaktivistit selvittivät, miten ”projekti” eteni: ensin tuli tälle ”Meningitis Vaccine Project” -hankkeelle säkkikaupalla rahaa Bill Gates- Säätiöltä. Sitten touhuun tuli mukaan WHO (jonka toiseksi suurin rahoittaja Gates on) sekä globaali terveyspeluri PATH. Sitten, Intian Seerumi-instituutti kehitti itse rokoteroinat. Yllättäen USA:n sisäiset organisaatiot kuten FDA ja CDC myös hyppäsivät kelkkaan – jotta intialaiset saisivat aivan viimeisimmät tekniikan viritykset mukaan piikkiinsä. Ja sitten lopuksi, tietenkin NIBSC – tutkimusinstituuttina – antamaan vakuutus siitä, että kaikki on ihan OK, ja rojua suoneen vaan ...   

 

Ilmankos USA:ssakin on tänään voimakasta rokotevastaisuutta – eivätkä kaikki ne ihmisjoukot ole ”Putinin trolleja” ... ja heillä on se etu siellä päässä, että todella vapaa media kertoo näistä rikoksista; vertaa vaikka tämän kirjoituksen faktoja niihin, mitä Suomessa on tuotu julki: ”ottelu” päättyi: artikkeli 6 – Suomi 0 . 

 

Muuten: suomalainen skeptikkoryhmä sabotoi KTKL ry:n rokote- ym realistista Facebook- sivua, ja aikoo tehdä siitä ilmoituksen viralliselle taholle. Se siitä kehutusta sananvapaudestamme.

 

Mutta mutta: Bill Gates säätiöineen, Anthony Fauci sekä GAVI liittyvät yllättävän tiiviisti yhteen: sen lisäksi että ovat näkyvästi ”monessa mukana” (GAVI esim tuomassa sellaista rokotetta, jonka mukana ihmiseen laitetaan globaali tunniste, ID2020), niin ovat myös samaa organisaatiota.

 

Gates- säätiön sivusto kertoo, että tämä herra Fauci kuuluu säätiön johtokonsiiliin – ja GAVI:n tj Helen Evans ko. steering- eli ohjausryhmään.

 

Gates- säätiö ja GAVI ovat siis syytteessä rokoterikoksista: Susanne Poselin raportti totesi: ”Tutkimuksessa saatiin selville, että GAVI käytti testaamattomia rokotteita ... GAVI:a syytettiin Pakistanissa 10 000 lapsen kuolemasta, kun he tulivat maahan ja antoivat poliorokotteita, jotka johtivat näihin uhreihin." Ja Gates-säätiö siis myös rahoittaa voimakkaasti GAVI:a.  

 

Otetaan tähän loppuun Billin viime terveiset: ensinnäkin hän moittii amerikkalaisia globalismin etenemisen estelyistä – sillä onhan nyt niin vakava tilanne päällä, kun Covid. Toiseksi, Bill Gates ennustaa, että koronavirus "palaa takaisin suurina numeroina" lokakuussa ja marraskuussa, "jos emme rajoita käyttäytymistämme enemmän kuin mitä nyt näytämme tekevän". 

 

Eiköhän kutsuta Bill – Pekka Poudan tilalle – säitä ennustamaan. Näyttää osuvan aina ihan nappiin ... joskin on joskus aavistuksen epätarkka: marraskuussa 2019, Netflix’in ‘Explained’ -sarjan episodi nimeltä “The Next Pandemic” (seuraava pandemia) kertoi, kuinka koronaviruksen kaltainen virus leviää elävien eläinten toreilla. Tuossa jaksossa Bill Gates varoitti että ottaa vuosia löytää lääke uuden muotoisen viruksen kukistamiseksi. Tuon Netflix- jakson ”wet market” eli merenelävien tori oli Lianghua’ssa, Kiinassa. Nykyviruksen alkulähteeseen – Wuhanin meritoriin – eroa ei siis ole kuin paikannimi...

 

”Olet peittänyt itsesi vihassasi, ajanut meitä takaa, surmannut säälimättä” (Valit. 3:43).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Se ei välttämättä olekaan korona joka sinua vaivaa

Se ei välttämättä olekaan korona joka sinua vaivaa

Se ei välttämättä olekaan korona joka sinua vaivaa

 

Kylläpäs tärähti heti aamutuimaan ...

 

Iltapäivälehti kertoi nettiuutisessaan, kuinka suomalaismies oli joutunut ilkeään kurimukseen: kolmikymppinen kaveri kertoi koronaoireistaan, jotka ovat jatkuneet yli 3 kuukautta – ja testit näyttävät silti negatiivista. Lääkärikään ei ollut keksinyt oireille mitään muuta selitystä kuin korona...

 

Usea suomalainen on nykyään kärsinyt tällaisia koronavirukseksi luokitellun sairauden moninaisia oireita – ja pitkään. Miehellä ongelmat alkoivat maaliskuussa: vatsavaivat ja päänsärky – ja kohta myös kummallinen paineentunne rinnassa. Ja siitä eteenpäin tuli paljon muutakin: tunnottomuutta, lihas- ja nivelsärkyjä, keuhkokipuja sekä rintakipu vasemmalla kehossa, ja voimakasta heikotusta (mm. toisen käden toimimattomuutta jne) - yli 30 eri oiretta, mies listasi.

 

Lopulta sitten infektiolääkäri diagnosoi hänelle koronaviruksen, pitkäaikaisoireiden perusteella. Mitään muutakaan selitystä ei ole keksitty – kun monet muutkin taudit jo testattu pois pelistä. Yllättäen tulevat ”kohtaukset” ovat miehen mukaan kuin kehon sisäinen myrsky, 1-5 tuntia kerrallaan.

 

Miten tämä kaikki kuulostaa niin kovin ja perin tutulta? Luetaanpas taas alan ehdottomien asiantuntijoiden, lääkärien ym. huolella ja kiihkotta kokoamaa vetoomusta EU:lle, WHO:lle jne.:

 

”Mikroaaltosäteilyllä on sekä välittömiä että pitkäkestoisvaikutuksia. Pitkäkestoisvaikutuksia ovat esimerkiksi syöpä ja sydänsairaudet. Välittömistä vaikutuksista esimerkkeinä ovat muutokset sydämen rytmissä ja aivotoiminnoissa (EEG). Joko välitön tai pitkäkestoisvaikutus voi olla entisessä Neuvostoliitossa tunnettu syndrooma nimeltä radioaaltosyndrooma, joka nykyään tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä sähköherkkyys tai sähkömagneettinen yliherkkyys. Professori, tohtori Karl Hecht on julkaissut syndrooman tarkan historian. Hän on koonnut sen käymällä läpi yli 1500 venäläistä tieteellistä julkaisua sekä yli 1000 omien saksalaispotilaidensa sairauskertomusta. Objektiivisia tutkimuslöydöksiä ovat unihäiriöt, verenpaineen ja sydämen rytmihäiriöt, ruuansulatusongelmat, hiusten lähtö, tinnitus sekä ihottumat. Subjektiivisia oireita ovat huimaus, pahoinvointi, päänsärky, muistiongelmat, keskittymisvaikeudet, väsymys, flunssan kaltaiset oireet ja rintakivut. EUROPAEM EMF ohjeissa 2016 todetaan, että sähköherkkyyttä ilmenee, kun ihmiset altistuvat päivittäisessä elämässään jatkuvasti lisääntyville sähkömagneettisille kentille.

 

Ja etenkin, kun katsoo tarinamme miehen ”viitekehyksen”, eli taustat: asuu pääkaupunkiseudulla, työskentelee informaatiotekniikka-alalla – sekä se tosiasia, että osa hänen oireistaan on voinut olla poissa päiviä tai jopa viikkoja vain tullakseen sitten takaisin (?!). Eli ”virus” olisi ns. on-off – niinkuin näyttäisi väitetty korona yleisestikin – ja globaalisti – olevan: ”ehkä tapoin, ehkä en” ...

 

Siispä, otetaan ensin ne hyvät uutiset: tarinamme uhrille saattaa olla helpoin, nopein, halvin ja miellyttävinkin lääke se, että vuokraa kuukaudeksi kesämökin täältä landelta; haukkaa puhdasta ja mikroaallotonta happea ilman älyvehkeiden välitöntä läheisyyttä => jopa todennäköisesti palaa aivan uutena ja toipuneena miehenä ”riviin” – vai kannattaako siihen aiempaan riviin palatakaan ...

 

Huono uutinen koskee ihan meitä kaikkia: Elon Musk pitää parhaillaan huolta siitä, että nämä ”landetkaan” eivät kohta enää ole turvassa nekään, kun 40 000 satelliittia ja miljoonat maa- antennit ampuvat kohti yhtä tehokkaasti kuin 5G:n esivaihe – eli Active Denial System -mellakanhajoitusASE. Lopulta - millimetriaaltotaajuudella 60 GHz’ia - loppuu hapen sitoutuminen elimistöön meiltä kaikilta, kokonaan. Paitsi tietysti siltä valittujen elitistien joukolta, joiden maanalaisissa bunkkereissa varastoitua happeakin riittää – siellä syvällä, uima-altaillaan ja elokuvateattereissaan jne.

 

”Katso, hän surmaa minut, en minä enää mitään toivo” (Job 13:15).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006555825.html


Valhe - Emävalhe - Koronauutinen

Valhe - Emävalhe - Koronauutinen

Valhe – Emävalhe – Koronauutinen

 

Kysyy – kieltämättä - medialukutaitoa osata päätellä mikä on totta koronatiedottamisessa, ja mikä taas aivan hihavakiota.

 

Huhtikuun alussa USA:n koronalääkäri nro 1, Anthony Fauci, kertoi, että aiemmat ennusteet 100 000 - 240 000:n ihmisen koronaviruskuolemista olivat todennäköisesti yliarvioitu.

 

Nyt kun Bill Gateskin hieman pettyneenä kertoilee, että luvut jäivät odotettua pienemmiksi – ja että kesän loma- ym tauko antaa meille lisäetua (vaikkakin syksyllä sitten taas tapahtuisi (?) – alkaen kohdasta 3:00  ) – niin se varsinaisten koronakuolemien kokonaisluku on ilmeisesti kuitenkin paljon pienempi kuin mitä virallisesti luetteloidaan (vrt. George Floyd on Alex Jonesin mukaan myös ko. listalla) ... ja videolla Billin pokka taas kerran pettää pahasti: aina kun kuolemista puhutaan, Gatesia alkaa hekotuttaa.

 

Ai miksikö? No siksi että koronakuolemiksi luokitellaan paljon sellaistakin joka ei ole varsinaista koronakuolemaa. Ja Suomenkin Poliisi tutkii parhaillaan – kuten Ranskassakin tehdään, onko vanhushoidossa todella tehty rikoksia, edistämällä koronaa tieten tahtoen – kuten USA:ssa tehtiin – ja Skotlannissa vieläpä kehuskeltiin asialla. 

 

Mutta aivan omassa sarjassa arvioita menee tämä presidenttiehdokas Joe Biden (jonka pojalla on muuten tiukat paikat Ukrainassa, jossa hänen varallisuusrikoksensa ovat nyt isossa syynissä). Joe totesi että 120 miljoonaa amerikkalaista on jo kuollut koronaan! Eli vaivaiset 40% koko populasta ...

 

Miksi ihmeessä tämä yliampuminen jatkuu – samalla kun yhä useampi virallinen taho pyörtää puheitaan ja osoittaa ettei kyseinen ”pandemia” yltänyt edes kausiflunssalukuihin?

 

Vastaan kysymyksellä: onko helpompaa ja sitten vastarinnattomampaa vaatia käyntiin pakkorokotukset - millä tahansa piikillä - jos muka hoidettavaan tautiin väitetään kuolleen a) viisi ihmistä b) viisi miljoonaa ihmistä ...

 

Voit olla skeptinen tuon osalta ... mutta luepa sitten tämä: Tämän viikon CNN-haastattelussa Microsoft-miljardööri Bill Gates muistutti katsojia, että kun turvallinen ja tehokas rokote oli todella valmis, ihmisten on sitten oltava vakuuttuneita ottamaan se.

 

"Sinulla on mahdollisuus valita rokotus tai ei", Gates sanoi, "niin siinä (=vakuutella ihmiset ottamaan rokote) on se viimeinen este".

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on.” (Psalmi 14:1).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

ID2020 ja kumppanit käynnistävät ohjelman rokotteiden mukana jaettavan digitaalisen henkilöllisyyden toimittamiseksi

ID2020 ja kumppanit käynnistävät ohjelman rokotteiden mukana jaettavan digitaalisen henkilöllisyyden toimittamiseksi

ID2020 ja kumppanit käynnistävät ohjelman rokotteiden mukana jaettavan digitaalisen henkilöllisyyden toimittamiseksi

 

Tieto lisää tuskaa.

 

ID2020-allianssi on käynnistänyt uuden digitaalisen henkilöllisyyden ohjelman vuosittaisessa huippukokouksessaan New Yorkissa, yhteistyössä Bangladeshin hallituksen, rokoteyhdistysliitto GAVI:n ja uusien kumppaneidensa kanssa USA:n hallituksessa, yliopistoissa ja humanitaarisessa avunannossa. GAVI on jo aiemminkin ”kunnostautunut”: Pakistan syyttää liittoa yli 10 000 lapsen tappamisesta rokotteilla.  Ja onko joku joskus kuullut GAVI:n rahoittajasta: mies nimeltään Bill Gates...

 

ID2020 esitteli immunisoinnin hyödyntämistä mahdollisuutena luoda digitaalinen identiteetti yhteistyössä Bangladeshin hallituksen tiedonsaantiohjelman (a2i), terveyspalvelujen pääosaston ja GAVIn kanssa, kertoi julkilausuma.

 

Digitaalinen henkilöllisyys on tietokoneistettu tietue henkilöstä, joka on tallennettu rekisteriin. Sitä käytetään tässä tapauksessa seuraamaan sitä, ketkä ihmisistä on rokotettu.

 

Eli, näin se menee: luodaan feikkipandemia, ajetaan ihmiset koteihinsa ym eristykseen normaaleista työympäristöistään => yhtäkkiä tarvitaankin high speed internetiä Lapin erämaahan ja sademetsiinkin, jotta firman työt kuitenkin sitten hoituu – koska se sosiaalieristäminen. ”Nyt äkkiä 5G- satelliitit ilmaan ja network kuntoon!” Kuulostiko hurjalta? Voi olla, mutta näin mister jenkki jo itsekin sanoo

 

Mitenkäs sitten saadaan se toinen aalto Covidia käyntiin – varsinkin kun nyt jo aika moni on havahtunut siihen että meitä vedettiin jo kertaalleen huolella nenästä? Helppoa kuin heinän teko – sillä taas tulee tiede apuun: jotta sinuun saadaan se kohta kaikkialla uutisoitava, come backin tehnyt, uutta kauhistuttavaa tuhoa aiheuttava tappaja sisään, se tapahtuu pistämällä. Mutta nyt se ei olekaan saastunut hyttynen tai punkki – eikä suora rokottaminenkaan, kun ihmiset jo syystäkin ovat alkaneet sitäkin touhua karttaa. Vaan robotti-moskiito tms modifioitu pistiäinen.

 

Ennenkuin naurat katketaksesi, lue tämä.

 

Geneettisesti modifioidut moskiitot otetaan käyttöön Teksasissa. Ja kas, “ullatus”, tuon moskiitolajin, Aedes aegypti, naaraat levittävät dengue’ta, chikungunya’a, keltakuumetta ja Zika- viruksia. Jos sinulla on vähän ylimääräistä fyffeä taskussa, voit itse tilata vaikka tuota Zika- virusta webbikaupasta jos moskiito onkin harmittavasti muualla ...

 

Huomaatko: nyt on menossa valtaisa ”ihmiskoe”: uskotko sinä Jumalaa – vai uskotko mieluummin tieteeseen? Niinpä niin – sillä aika alkaa todellakin käymään vähiin. Syytä muistaa erittäin huolella Herran Jeesuksen Kristuksen sanat:

 

”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

RFB

Netti hidas (?) - miljoona maa-antennia tulossa lisää ja jokunen satelliitti

Netti hidas (?) - miljoona maa-antennia tulossa lisää ja jokunen satelliitti

Netti hidas (?) – miljoona maa-antennia tulossa lisää ja jokunen satelliitti

 

Kyllä maailma on joskus niin epäoikeudenmukainen.

 

Tähänastisen elämäni ehkä pahin jakso osui kohtaan, jossa sukulaiseni myi minulle omakotitalon – unohti tosin kertoa asentaneensa uima-altaan talon kerroksellisen pohjalaatan sisään: lomamatkan aikana päävesilinja oli heillä pamahtanut talon sisällä, ja ko. tilassa olleen eristämättömän kohdan kautta satoja litroja vettä oli päätynyt piiloon rakenteisiin.

 

Korkeimman Oikeuden ovella asti käytiin. Ja niinkuin arvaat, voitto tuli mutta rahat meni. No, siitäkin on selvitty – joskin vanhimmat lapseni saivat muistoksi jotain altistumiseen liittyvää.

 

Mutta asiaan: talossa oli toinenkin ongelma: keskeneräisyys, joka sopimusteitse jäi myyjän vastuulle hoitaa. Ja siitä tämä artikkelin pikku koplaaminen muuhun. Nimittäin, talossa oli täyttä häkää asuttu jo parikymmentä vuotta, mutta myynnin yhteydessä selvisi luvattomia asuinneliöitä.

 

Se johti mm. siihen, että toistakymmentä vuotta jätettä menestyksellisesti eteenpäin siirtänyt yläkerran WC piti rakentaa paperillekin => lähinaapureilta kysymään, saako rakentaa sen mikä siellä jo on ...

 

Tänään jo jaksaa vähän hymyilyttääkin – joskin niinä prosessin vuosina ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vain jaksaa eteenpäin. Voimia niille, joilla nyt sellaista päällä.

 

Siispä: Suomessa jos ylipäänsä haluat jotain rakentaa, niin alkaapa aikamoinen lupasoppa. Tänne landelle pystytin siis juuri kanalan; neliökoko oli ”sopiva” = ei tarvinnut erillisiä rakennuslupia – mutta terveyspuolen luvat kylläkin, vaikkemme mitään myy, ja itse kulutamme.

 

Mietipäs tuollaiset lasit päässä seuraavaa: Starlink on kunnianhimoinen network, joka muodostuu noin 12,000 satelliitista, joita SpaceX haluaa käyttää tuottamaan high-speed internetin ihan kaikkialle maailmaan – sademetsät mukaanlukien.

 

Nyt, kattojärjestö FCC valtuutti SpaceX:n alkamaan asentaa miljoona (1 000 000) maa-antennia Starlink’in internet- projektia varten. “Se muistuttaa kepin nokassa olevaa UFO’a,” SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk sanoi näistä maa-antenneista alkukuun haastattelussa.

 

Starlink siis tuo meille satelliitti-internetjärjestelmän, jonka konstellaatioon kuuluvia satelliitteja oli 122 kappaletta matalalla Maan kiertoradalla marraskuussa 2019. Tavoitteena on tarjota koko Maapallon kattava internet-verkko. Suurimmillaan suunnitelmissa konstellaatio käsittäisi jopa 40 000 satelliittia. Mitähän kaikkea kivaa sieltä sitten viskataankaan niskaamme – etkä pääse pakoon mihinkään. Eli, kävivätkö ne, jenkit, muuten sinulta kysymässä mitään lupaa – kuten minun oli pakko käydä naapurissa?

 

Nyt alkaakin jo melkein potuttaa – sekä kokemus- että tulevista syistä ... niin – missäs ne kyseiset terveys- ja turvallisuustutkimukset noista maailmansaastuttajista taas olivatkaan – vai alkaako kohta meidän päässämme, viimeinkin, kirjaimellisesti säteillä ... sillä: ”Mikäli vielä lisäämme kaksikymmentä tuhatta 5G-satelliittia, pilaamme edelleen maailmanlaajuista sähköpiiriä ja saatamme muuttaa Schumannin resonanssia, johon nojautuen elämä maassa on kehittynyt. Vaikutukset ovat maailmanlaajuisia ja ne voivat olla erittäin turmiollisia”. Siiskö, ensin katsotaan ja sitten vasta kadutaan? – joskin katastrofin aiheuttajista sitten onneksi tulee siinä matkalla miljardöörejä ...

 

”Hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” (Sak. 14:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu