Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Arvaapa mitä parhaillaan asennellaan?

Arvaapa mitä parhaillaan asennellaan?

Arvaapa mitä parhaillaan asennellaan?

 

Joku tämän lukijoista saattaa muistaa, kuinka kirjoitin Huawei’n jalomielisestä kädenojennuksesta koronakriisissä: pikapikaa rakennettuun kiinalaissairaalaan toimittivat uudenkarheat datasysteemit potilaiden ”hoitamiseksi” = 5G tuli taloon ...

 

On muuten jännä tosiasia, että maailmanhistorian suurimpien pandemioiden yhteydessä on myös tapahtunut massiivinen muutos Maan elektromagneettisissa kentissä; jopa vuoden 1918 kriisiä edelsi valtavat muutokset radioaalloin. Maailmansodan aikaan ihminen opetteli elämään uuden, maailmanlaajuisen tutkaverkoston kanssa. Ystävämme tuntee muuten miehen, jonka usea kävelyreissu menee niin, että ensin lähtee jalat alta ja tulee alle, sitten kuuluu päkätys ja seuraavaksi näkyy itse helikopteri. Tutka siis tulee edeltä...

 

Ja kun taas nykypäivään tullaan, Wuhan oli ”viimeisimmän” lisäyksen koekaupunki. Videon läpikäynti aiheesta on niin hyvä ja yksiselitteinen, etten lähde pilaamaan sen viestiä mitenkään.

 

No mitäs nyt? Samoin kuin Suomessa, kun jopa ihmisten liikkumista estellään sanktiopelottein, niin tapahtuu myös USA:ssa. Ja sielläkin on pantu paikoin kaikki ”kiinni”. Nyt, netissä leviää terveisiä, että suljetut koulut eivät olekaan ihan hiljaisia. Käytävillä hiippaileville haalariveijareille on ohjeistettu, että mikäli joku kyselee että mitäs – niin heidät on neuvottu vastaamaan että siivotaan vain virusjuttuja.

 

Itse asiassa ne asentavat virusjuttuja – eli 5G’tä. Kun nuoret palaavat opinahjoihinsa, he saavat opetuksen lisäksi nauttia 60 gigahertsin ”paisteesta”. Englanniksi sen seurausta nimitetään genocideksi.

 

Joten, kun sitten joskus ilmoittavat, että tervetuloa taas kouluun, vastuullinen vanhempi käy siellä ensin tarkistamassa tilanteen, oman tai lainatun mittarin kanssa. Väitän, että punainen asteikko ei silloin riitä osoittamaan edes kymmenesosaakaan todellisen säteilyn määrästä.

 

Tämän on niiden kätyreiden ”elämänsä tilaisuus”, kun kukaan ei ole näkemässä - sillä meitähän on YK:nkin mielestä jo aivan liikaa, ”Maan resurssien kannettavaksi”.

 

”Kirottu olkoon se, joka salaa murhaa lähimmäisensä” (5 Moos. 27:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu    

"... sen virttä veisaat": YLE

"... sen virttä veisaat": YLE

”... sen virttä veisaat”: YLE

 

On se niin antipalkitsevaa – tämän haastavan ajan keskellä – nähdä, kuinka minunkin maksamia verovaroja käytetään oikeiden uutisten dissaamiseen sekä johtamaan lukijat harhaan alkuperäisestä sanomasta.

 

Kuten tiedämme, Kiina käy nyt valtiotasolla kuumana kärsimänsä viruksen takia. Kyseisistä vahingoista – ja kuolemista – ei liene kenelläkään epäselvyyttä. Ja nyt kun Kiinan ulkoministeriön tiedotusosaston varajohtaja Lijian Zhao jakaa Twitterissä koko maailmalle kanadalaista linkkiä ja kehottaa itse kutakin huomaamaan, että tappajavirus seikkailikin ensin jossain aivan muualla kuin Wuhanin kaduilla, niin YLE:llä on kiire – ja otsaa – juosta heti kytkemään tämä valtiojohtotason ulostulo ”salaliittoteoriaksi”.  

 

Tässä kohtaa kysyisin arvon toimittajattarelta: sinulla varmaan sitten on näyttää ne todisteet, joilla voidaan vastaansanomattomasti osoittaa että virus todellakin lähti liikkeelle Wuhanin märkätorilta, ja luonnollisesti tiedät sitten ko. ns. nollahenkilön nimenkin, vai kuinka?

 

Et tiedä yhtään mitään. Mutta minäpä kerron sinulle nimen.

 

Jeffery Taubenberger. Hän tiimeineen kaivoi Alaskan ikiroudasta ylös vuoden 1918 espanjantaudin uhreja. Onnistui löytämään sellaisen, josta viruksen koostumus saatiin talteen niin, että tiimi kykeni rekonstruoimaan tuon kymmeniä miljoonia tappaneen viruksen uudelleen – jopa parantamaan sen heikkouksia, kuten itse kehuivat. Ja ”Science” ja ”Lancet” tietysti heti tutkimusta palkitsemassa.

 

Tämä amerikkalaistiimi kuvasi onnistumisensa lausahduksella ”odottamattomia palkintoja menneisyydestä”. Tuo umpihulluus kyllä siis nähdään palkintojen arvoiseksi – mutta moisen toiminnan kiinalainen kritisointi taas on vain ”salaliittoteoriaa”.

 

Te toimittajat, jotka olette asetetut ”paljon vartijoiksi”: katsokaa peiliin, ja ymmärtäkää: te voitte aina sanoa: ”En halua tehdä tällaista”.

 

Sillä ”tämän” takia moni suomalainenkin menettää nyt työnsä, ja pienbusinekset ajetaan kuin karja pankkien löysään hirteen – kuten USA:n viime talousromahduksessa tehtiin, jolloin varallisuus uudelleenjaettiin, ”veljille”. Sitäkö te haluatte edistää – ja lisätä CV:iin riviksi? Missä on teidän ammattietiikkanne? Missä rehellisyytenne? Otatteko vastuun harhaanjohtamisistanne?

 

Miksikö minulla on oikeus näin kyseenalaistaa? Isoäitini äiti, Mari, oli ainoa joka seutukunnallaan sairastui. Ja kuoli. Vuoden 1918 espanjantautiin. Ja hänen tyttärensä, isoäitini Hilma, joutui ottamaan perheen äidin vastuut – 12- vuotiaana. Eikä se elämä Karjalan Kirvussa ollut mitään fitnessiä, vaan survivalia; kohta ilmeisesti siis meillekin.

 

Tarvittiinko se sikaflunssa takaisin – ja kun vastaavia on nyt sitten itse luotu, onko syy uhreissa? Kuolemansako vain henkilökohtainen salaliitto?

 

Antakaa siis niiden rauhassa julistaa, joilla on meille ihan oikeaa totuuttakin tarjottavana. Teidän totuutenne haisee.

 

”... ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet” (1 Tess. 4:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu 

THE Suunnitelma

THE Suunnitelma

THE Suunnitelma

 

Elämme aikoja, jolloin moni janoaa ”ymmärrystä” siihen, mitä nyt oikeasti on meneillään. Olen tällä thepukki.fi- sivustolla näistä paljon kirjoitellutkin. Mutta tämä, josta edellisessä artikkelissa aloittelin, on ”paha”:

 

”Isoveljet korkealta asteelta” tapasivat siis Lontoossa kesäkuussa 2005, jolloin tämän päivän näkyvissä oleva ”ohjelma” piirrettiin: Kiina on nyt siis jo saanut tuon suunnitellun geneettisen viruksensa – ja vaikka eivät saaneetkaan Kiinaa tai Irania (... huomasitko kaiken korona-show’n keskellä, kuinka Trump kaikessa hiljaisuudessa tuhosi juuri toisenkin ison iranilaisen sotapäällikön) iskemään ydinasein, saivat kuitenkin aikaan sen mitä hakivatkin.

 

Eli, suurin osa maailmaa on nyt jo poikkeustilassa, sanalla sanoen kolossaalisessa karanteenissa ja kiinni – eivätkä herrat varmasti jätä ”hyödyntämättä tätä vakavaa kriisiä”, tälläkään kertaa. Mitä kaikkea se meidän niskaan tarkoittaakaan, jää nähtäväksi. Vertaa vaikkapa siihen poliisivaltioon, jonka USA:an synnytti 9/11:n jälkeinen lainsäädäntö ym. kyykytys.

 

Nämä saattavat tuntua uskomattomilta sanoilta... mutta perehdypä aivan itse:

 

- paljastava video alkaa siitä kohtaa, missä mainitaan tuo Kiinaan lähetettävä, geneettinen virus (koko video kannattaa muutenkin katsoa, kun kertoo lisää ”suunnitelmasta”) 

- videon sisällön haastattelu löytyy avattuna tässä 

 

Nyt, Tanska juuri ilmoitti hyväksyneensä uuden, kauaskantoisen pakkorokotuslain – koronaviruksen takia. Tätähän juuri ennustelinkin – koska tuo tuleva tuholainen jo vuonna 2014 juurikin koronaksi nimettiin - ja kukapa meistä tietää, mitä kaikkea se(kin) rokote pitää sitten lopulta sisällään?

 

Mutta ne hyvät uutiset tähän loppuun: nyt myös Kristuksen evankeliumilla on aivan uusi mahdollisuutensa. Tartutaan siihen – olit sitten jo Jeesukseen uskova, tai et.

 

”Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä Hänen tekojansa, joka on Minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä” (Joh. 9:4).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

"Tappajavirus Kiinaan": suunnitelma vuodelta 2005

"Tappajavirus Kiinaan": suunnitelma vuodelta 2005

”Tappajavirus Kiinaan”: suunnitelma vuodelta 2005

 

Tällä kertaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

 

Olet varmaan jo kuullutkin, että koko koronaviruksen globaali kuolleiden määrä on pienempi kuin kolmen päivän aikana sydäntauteihin kuolleiden määrä pelkästään USA:ssa. Joten siinä ensimmäinen osoitus siitä, että paljon melua tyhjästä.

 

Mutta jotta näet, että kaikki on vain edeltäsuunniteltua agendaa, se tulee tässä:

 

Kesäkuussa 2005 noin kolmekymmentä ”veljeä” kokoontui Lontoossa. Nämä vaikutusvaltaiset henkilöt pahoittelivat, että Israelia ei oltukaan vielä saatu hyökkäämään Iraniin. Ja toinen ongelma oli Kiina: se olikin päässyt kasvamaan aivan liian lujaa.

 

Niinpä kokous näki välttämättömäksi kehittää sarjan tapahtumia, joilla saataisiin jompi kumpi noista valloista ”iskemään takaisin”. Se tarkoittaisi ydiniskua Lähi-idässä.

 

Kun maailma katsoo tuota käsikirjoitettua iskua kauhusta jäykkänä, ihmiset tulevat vaatimaan keskitettyä poliisivaltiomallia, matkustuksen rajoittamista, viestinnän blokkausta, tapaamisten rajoittamista, kaiken protestoinnin kieltoa jne kivaa. Eli, marshall law/poikkeustila Länsimaihin.

 

Tämän shakkipelin keskeinen siirto tulisi olemaan se, kun Kiinaan isketään biologisilla aseilla. He tulisivat laskemaan liikkeelle flunssan kaltaisen viruksen, joka on geneettisesti suunnattu kiinalaisiin. Se tulisi leviämään kuin kulovalkea, tiputtaen paljon väkeä. Nuo tyypit nauraen totesivat: ”China will catch a cold”.

 

Eli kun huomenna ostarilla tappelet siitä vessapaperirullasta, tiedä ja ymmärrä, että teidät on molemmat petetty.

 

”Sillä Hän tuntee valheen miehet, vääryyden Hän näkee tarkkaamattakin” (Job 11:11).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu 

Mitä mieltä puu on 5G:stä?

Mitä mieltä puu on 5G:stä?

Mitä mieltä puu on 5G:stä?

 

Nyt ei lauletakaan kahdesta vanhasta puusta – vaan saman puun kahdesta puolesta.

 

Brittimies osoittaa havainnollisesti, kuinka katulyhdyn puoleinen osa puusta on täysin kuollut – kun taas se ”puun pimeä puoli” on täysin terve, ja oksat täynnä lehtiä. 

 

No 5G:hän se siellä lampussa luuraa ... 

 

Tunnettu whistleblower on myös vauhdissa asian tiimoilla: hän oli havainnut saman kuin vaimoni. Rouva vaihtoi kännykkäliittymän – ja sen myötä alkoi pahoinvointi. Lopulta mittasin sitä Cornet milliwatti- mittarillani. Kännyhän oskilloi (”nollasta sataan”) lähes yhtä tehokkaasti kuin mikroaaltouunimme; sillä jos mittari alkaa huutaa sekä näyttää punaista - vihreän ja keltaisen sijaan - jo 1.0:n ylittäessään, mitähän ne suurimmat pomput kuten yli 700 sitten saavatkaan aikaan...

 

Tämä Alex Jones kertoi kuinka oma kännykkänsä suorastaan poltti kädessä – kuten rouvakin havaitsi. Alex oikeutetusti kyseenalaistikin, että mikäli 5G on vaaraton, niin miksi eliitti pakenee sen kattamia alueita? No he varmaan haluavat antaa meidän nauttia rauhassa kännykkämme tekemästä mielenhallinnasta - tai sitten tuota vanhan sotaherran kertomaa lyhytaaltohyökkäilyä ollaan tosissaan aloittamassa (mutta ketä kohti?).

 

Toisaalta, eihän se enää ole kenellekään salaisuus, että kännykät aiheuttavat syöpää. Jollet edelleenkään usko, esmes Kalifornia bannasi 5G -tornin, kun 20% erään koulun oppilaista sai syövän ...  

 

Niinpä – eliitti varautuu, ja vapautuu meidän muiden ongelmistamme, perustellen siirtymistä ”totaaliin korpeen” mm. luonnontieteellisillä testeillä tms NASA:n herkillä tutkimusjutuilla. Jostain syystä ko. alueiden tonttihinnat kosahtavat pilviin – ja maan alaisia bunkkereitakin rakennellaan. Mutta olennaista noilla eristetyillä alueilla on se, että sielläpä ei sitten mitkään radio/kännykkäaallot riehukaan! 

 

Muistaako joku vielä sen erikoisen otsikon suomalaismediassa syyskuun 11. aikoihin: ”Pörssikurssit enteilivät 9/11 tuhoja”. Havaittiin, että juuri ennen 11:ttä, sellaiset ökytahot, joilla oli valtavasti rahaa kiinni kaksoistorneissa, vetivät kaiken pois muutama päivä ennen iskuja, jonka seurauksena ko. pörssikurssit sukelsivat.

 

Joku tiesi. Ja näyttää siltä, että juuri nytkin tietää. Paniko kukaan merkille, että kolme raskaan sarjan toimitusjohtajaa (Mastercard, Walt Disney ja Salesforce) jättivät postinsa juuri samana päivänä – ja joka ukko tienesteillään Fortune500 -yläpuoliskossa ...

 

Niin, eliitin on nähty liikkuvan nyt kohti bunkkereitaan – samalla kun rahvas tappelee vessapaperihyllyillä. Ökyt eivät jää katsomaan mitä tulee. The Guardian kertoi tällä viikolla, että superrikkaat eristäytyvät kun korona etenee. Mutta se harjoitus on ihan muuta kuin käsidesiä ja wc- rullavarastointia: yksityiskoneet lennättävät heitä yksityisbunkkereihin ympäri maailman – riskittömiin paikkoihin, omat lääkärit mukanaan. Ökyrikkaat, ns. riskiryhmän vanhukset eivät riskaa rahvaan seassa ... et kai luullut että ne koneet tyhjänä lentäisivät?

 

Ei – poliisivaltioahdinko ja häkitys, kuten Italiassa, on tarkoitettu ihan muita varten. Koetapas lähteä ”karanteenialueelta”, niin tulee joko 3 kuukautta vankilaa tai 206 euron sakko, Luciana Lamorgese kertoo.

 

Kun USA keskiviikkona kielsi lennot Eurooppaan, saattoi moni huomata olevansa myöhässä. The Guardian kertoi Robert Vicino’n firman tarjouspyyntöjen ja myynnin räjähtäneen tappiinsa: hän kauppaa näitä maanalaisia bunkkereita; 575:lle betonibunkkerille löytyisi vielä tilaa hylätystä, 2. maailmansodan asemasta Etelä-Dakotassa.

 

Eli, ei se TFTP:n uutinen siitä, että super- eliitti on muuttunut "tuomiopäivän preppereiksi", ollutkaan mikään salaliittoTEORIA, vaan täyttä totta: perusbunkkerin lisäksi teettävät vielä lomasellaisiakin – sekä koneensa ovat joka hetki valmiina lentoon... : Telecom’in tj John Malone omistaa 2.2 miljoonaa eekkeriä maata, CNN:n perustaja Ted Turner 2 miljoonaa; AEG: tj Philip Anschutz 434,000 eekkeriä Wyomingissa. Amazon’in tj Jeff Bezos 400,000 Teksasissa ja urheilumoguli Stan Kroenke 225,162 eekkeriä Montanassa. Ja Australian ja Uuden Seelannin systeemit sitten vielä erikseen; kun käteinen ym muuttuvat arvottomiksi, maan arvohan vaan nousee...

 

Poikkeustiloihin valmistautuminen ei ole panikointia – se on viisasta. Se ei kuitenkaan ole hyvä ajatus, että valmistautuu vasta sitten kun tilanne on päällä. Maasi hallitus ei sinua pelasta: romahtavat markkinat, paniikkiostaminen, karanteenileiritykset ja matkustuskiellot jos mitkä juuri todistavat siitä illuusiosta, joka kulkee nimellä ”hallituksen takaama turva”.

 

On tuon maailmanlaajuisen katastrofin aiheuttaja sitten Maahan iskeytyvä asteroidi, ydinsodan syttyminen tai tuo riehuva virus, näiden eliitin valmistautumistoimenpiteiden tulisi herätellä kansaa. Arvoton raha ei ravitse; siksi eliitti vaihtaa sen ravinnon tuottavaan maaomaisuuteen. Bunkkerissa on sitten kiva odotella porkkanan kasvua, samalla kun rahvas käristyy ja tukehtuu happikatoon 60 gigahertsin 5G:n paisteessa maan pinnalla. Sitten vain ”virta pois, ja paluu pinnalle”.

 

Eräs Pohjois-Italiassa karantenisoitu totesi: ”Välillä tuntuu kuin olisi elokuvassa”. Samalla tavoin totesi kollegani 9/11:n aikaan – aivan kuin olisi elokuvaa katsonut. Taitaa olla molemmilla katastrofeilla se yhteistä, että pohjimmiltaan ne ovatkin vain agendaa: tosi-TV- elokuvaa.

 

P.S. Muistelepa hetki Hollywoodin menestyselokuvaa ”2012”: superrikkaat ja heidän palvelijansa suojautuivat ”arkkeihin” tulevaa vedenpaisumusta. Tämä on sitä – joskin nuo arkit ovat nyt maan alaisia bunkkereita ja tuo tappava tsunami tulee sähköisinä lyhytaaltoina.

 

”Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit” (Ilm. 3:18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu