Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Evergreen iskee jälleen

Evergreen iskee jälleen

Evergreen iskee jälleen

 

Tämä ”Evergreen” lienee tarkoituksella rakennettu alitajunnan pelottelija: ensin sen kontti löytyi psykopaattitappaja Dexterin TV- sarjasta, kidnapattujen lapsien säilönä. Sitten Suez meni tukkoon heidän laivalla – ja kohta kiinalainen valtatie Evergreen- rekalla, samassa törmäyskulmassa. 

 

Mutta ei sentään mennä liiallisuuksiin: sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa, että Klaus Schwabin ”Covid-19 - The Great Reset” -kirjassa hän puhuu Suezin blokkauksesta esimerkkinä rahatalouden heilutuksessa ... 

 

No, jotain Suezilla edelleen zuhisee: tämän kirjoitushetkellä kun klikkaan tuohon kohtaan Google Mapsin satelliittikuvaa, niin ovat vetäneet piiloon koko kanaalinpätkän – pikkasen paatti sieltä alta pilkistää, joten ei ole heijastuma tms... 

 

Todellakin, isoilla pojilla on ihan kaikki hallussaan – Googlen peukaloimisesta lähtien. Ja YLE:n ym uutisoinnista nyt puhumattakaan: täällä kun hehkutellaan samaisen Lähi-idän ”korona- mallioppilasta” Israelia, kuinka mahtavasti ovat hommansa hoitaneet, niin rokottamaton nainen kertoo paikan päältä, mitä siellä oikeasti tapahtuu. Niinhän ne laboratoriokokeetkin aina alkavat, että rotat suljetaan tutkimusakvaarioonsa.

 

Naisen mukaan sairaalat saavat 22 000 sekeliä jokaisesta koronakuolleesta. Ja suuri osa ei piikkiä ole todellakaan vastaanottanut vapaaehtoisesti, vrt. sotilaiden lomienkieltopainostus. 

 

”He kantavat tuhoa ja synnyttävät turmiota, ja heidän kohtunsa valmistaa petosta” (Job 15:35).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuEvergreen lähettää viestin

Evergreen lähettää viestin

Evergreen lähettää viestin

 

Pitipäs sattua.

 

Suezin kanava meni tukkoon, kun Evergreenin konttialus vähän kynti vinoon. Ruuhkan kustannukset ovat valtaisat, mutta onneksi reitti on nyt taas auki.

 

Mutta mitäs: saman Evergreenin konttirekka oli nyt tukkimassa valtatien Kiinassa. Ja se mikä ihmeellistä, lähes identtisesti laivan kanssa poikittain, nokka kohti koillista. 

 

No, eiköhän tämä kaikki ollut vain onnetonta sattumaa. Salaliittoteoreetikot tietty näkivät tässä viestin, että ”jotkut” voivat tehdä aivan mitä hyvänsä missä hyvänsä. Eihän sellainen tietenkään ole mahdollista.

 

TV:ssä pyöri erikoinen sarja, nimeltään ”Dexter”. Sen pääosassa oli Michael C. Hallin esittämä sarjamurhaaja Dexter Morgan. Tämä työskentelee Miamin väkivaltarikosten rikospaikkojen veriroisketutkijana. Morgan valikoi uhreikseen murhaajia, jotka oikeus on tuominnut syyttömiksi tai jotka eivät ole vielä jääneet kiinni.

 

Eli, tosielämässä aivan mahdoton tilanne: väkivaltarikosten tutkija joka ”siviilissä” itsekin sarjamurhaaja. Tämän tappajapsykopaattisarjan yhdessä jaksossa lapsia kidnapattiin samanlaisiin kontteihin. Osaisitko yhtään arvata, mitä siinä kontissa luki, josta lapset vapautettiin? 

 

... ”jotkut” voivat tehdä aivan mitä hyvänsä missä hyvänsä. Ja haluavat sinun alitajuntasi jäävän epätietoiseksi sillä eihän sellainen tietenkään ole mahdollista, vai?

 

”Hulluus on ilo sille, joka on mieltä vailla, mutta ymmärtäväinen mies kulkee suoraan.” (Sananl. 15:21)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuKoronasta kansantajuisesti

Koronasta kansantajuisesti

Koronasta kansantajuisesti

 

Pelaajauran jälkeen jouduin kahdesti selkäleikkaukseen. Jälkimmäistä edelsi osittainen halvautuminen, joten mistään kosmetiikasta ei ollut kysymys. Noilla reissuilla – sekä aiemman pohjeluuleikkauksen keikalla - opin arvostamaan suomalaista sairaanhoitoa, terveimmillään.

 

Oulun yliopistollisen sairaalan infektiolääkäri Teija Puhto on halunnut auttaa meitä maallikoita myös tiedottamalla: hänen ”Koronasta kansantajuisesti”- videonsa viime kuulta kertoo tyhjentävästi ja yksiselitteisesti Covid-19- pöpöstä.

 

Kannattaa katsoa koko informatiivinen pätkä. Tähän lainaan hänen yhteenvetoaan ko. taudista:


”Covid-19


·        oireet aivan kuten tavallisessa flunssassa/keuhkokuumeessa/vatsataudissa (joskus oirekuvaan voi liittyä maku/hajuaistin menetys)

·        Itämisaika 2-10 vrk, yleensä 3-5 vrk

·        Valtaosa (yli 90%) sairastaa koronan hyvin vähäisin oirein – ”lievä flunssa”

o   Varsinkin nuoret hyvin lieväoireisia

o   Pienelle osalle aikuisista aiheuttaa vakavan taudinkuvan (keuhkokuumeen), varsinkin yli 70v tai henkilöille, joilla on vakava perussairaus

·        Oireiden perusteella ei voi päätellä, että onko Covid vai muu flunssa”

 

Kuten tiedämme, Suomen keskimääräiseen kuolleisuuteen korona ei ole vaikuttanut; tappava se on ollut lähinnä muille viruksille kuten A – joita tapauksia Oulun sairaanhoitoalueella on tänä vuonna ollut vain yksi, ja Teijan mukaan viime vuonnakin korona pysäytti ko. tapaukset ”kuin seinään”. 

 

No niin, on aika palata päivän töihin – kuka maski naamalla, kuka ei. Sen puutteesta voi tosin joutua maksamaan nk. väärän signaalivaikutuksen (?) sakon, 40€. Varsinaista lääketieteellistä hyötyähän maskin käyttämisestä ei Sosiaali- ja Terveysministeriön mukaan ole: ”Teoriassa (!) kasvosuojus voi jossain määrin ehkäistä käyttäjää levittämästä virusta”...  Viime torstaina STM:n kansliapäällikkö Kirsi Varhila myönsi (34min): "Maskien hyöty on tutkitusti vähäinen”.  

 

Seuraavia konkursseja seuratessa,

 

”Ja hän antoi heille, mitä he pyysivät, mutta lähetti heihin hivuttavan taudin.” (Psalmi 106:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Great Resetin maailmanuskonto

Great Resetin maailmanuskonto

Great Resetin maailmanuskonto

 

Minuun otti yhteyttä eräs vaikuttajahenkilö. Kiitti blogini teksteistä; kertoi lukeneensa ne kaikki. Kyllähän se lämmitti – sillä tämä henkilö mm. perusti poliittisen puolueen kaupunkiinsa ...

 

6. maaliskuuta vastasin hänelle: ”Tällä hetkellä mietin: koska ovat nyt saaneet tämän ”(korona)kyykytyksensä” onnistumaan ehkä jopa odotettua paremmin, eivät varmasti enää päästä otteestaan. Se tarkoittaa sitä että uusi normaali tuli jäädäkseen. Mutta tiedätkö, yhden komponentin ne vielä tarvitsevat, jotta saavat koko maailman massat ”suostumaan”: ilman ”yhtä uskontoa” se lopullinen dystopia ei kapinoitta onnistu. Ei paavi ”turhaan” ole muslimien luona Irakissa nyt ... Ne asiat taas kytkeytyvät vahvasti siihen, mitä Raamattu on ennustanut. Eli, tuleva antikristus valtavan petoksen kera – eli koronahuijaus on vasta (pientä) alkua.”

 

No, profeetta en ole, mutta kauas ei arvaukseni osunut. Nimittäin, jo tammikuussa 2014, paavi Fransiskus oli lähettänyt WEF:n Klaus Schwabille kirjeen, jossa luonnehti: ”Tasa-arvon kasvu vaatii jotain muuta kuin talouskasvua, vaikka se sitä olettaa. Se vaatii ensinnäkin "ihmisen ylittävää näkemystä" (Benedictus XVI, Caritas in Veritate, 11), koska "ilman iankaikkisen elämän näkökulmaa, ihmisen edistykselle tässä maailmassa evätään hengitystila" (ibid.). Se kehottaa myös tekemään päätöksiä, mekanismeja ja prosesseja, joilla pyritään parantamaan varallisuuden jakamista, luomaan työllisyyslähteitä ja köyhien kokonaisvaltaista elämän edistämistä, joka ylittää yksinkertaisen hyvinvointimallin. Olen vakuuttunut siitä, että tällaisesta ylivoimaisesta avoimuudesta voi muodostua uusi poliittinen ja liike-elämän ajattelutapa, joka kykenee ohjaamaan kaikkea taloudellista ja rahoituksellista toimintaa eettisen lähestymistavan näkökulmasta, joka on todella inhimillistä.” 

 

Eli, nythän tämä loksahti paikalleen. Great Reset on nyt saanut sen välttämättömän uskontonsa, jolla koko maailma saadaan samaan hurmioon – just niinkuin Orwellin isoveli manifestaatioissaan. Ja taas tulee kansalle yksi suklaapala lisää – vielä jonkin aikaa

 

No puuttuukos pelikentältä vielä se kaiken yhdistävä foorumi?

 

Ei. Sen nimi on ”Council for Inclusive Capitalism with the Vatican”. Ja siihen kuuluvat paavin lisäksi mm. Klaus Schwab – ja tietenkin Rothschildit ... 

 

”Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.” (1. Tim. 6:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Israelin koronadystopia

Israelin koronadystopia

Israelin koronadystopia

 

Seuraava teksti tulee Jordanin laakson Hanakar seurakunnassa pastorina toimineelta Aviel Gersh’ilta ja vaimoltaan Nirit’ilta, joka on raamattukääntäjä Kalervo Syvännön tytär:

 

”Rakkaat Ystävät,

 

Te joille Israelin ja Juutalaisen kansan pelastus on vahvasti sydämellä, Teille jotka siunaatte Israelia ja jaksatte kantaa sitä rukouksissanne yhä eteenpäin. On tarkeää että tiedätte mikä on oikea tilanne Israelissa ja minkä puolesta rukoilla, yleisissä tiedotus välineissä kun ei kerrota totuutta niinkuin ei tähänkään asti olla tehty.

 

Lähestymme jälleen vaaleja, neljännen kerran viimeisten kahden vuoden aikana. Kahteen vuoteen hallitus ei enää ole vienyt läpi vuosibudjettia koska erimielisyydet ovat hyvin vakavia ja syviä. tästä johtuen kunnat, koulut, sairaalat ym. kärsivät kovasti rahoituksen puutteesta. Tämä ei silti ole haitannut pääministeriä tekemästä hyvin monia salaisia pikasopimuksia erinnäisten tahojen kuten Arabimaiden ja lääkefirmojen kanssa.

 

Kukaan muu, ei edes puolustusministeri tai terveysministeri ole tietoinen mitä sopimukset sisältävät... Tilanne Iranin ja Israelin välillä myös kärjistyy ja avoimesti puhutaan mahdollisesta Israelin toimenpiteestä Iranilaista atomipommi hanketta vastaan joka tietenkin takaa kovan vastaiskun. Viimeisen vuoden myötä hallitus on laatinut koronan nimissä peräti 8kk. yleis sulkuja ja hyvin radikaaleja toimenpiteitä niin että jo 90,000 yritystä on mennyt konkurssiin. Moni perhe joutuu pois vuokra asunnoistaan ja etsii turvaa sukulaisilta sikäli kun heitä on ja heille voi mennä, yksikin mies kertoi asuvansa junissa ...

 

Joulukuun lopussa Israel alkoi massiivisen rokotus projektin mutta kun niin sanottua rokotusta ei olla vielä hyväksytty FDA:n eli Amerikkalaisen Elintarvike ja Lääkeviraston taholta, kävikin ilmi että Netanyahu teki Pfizer Biontech firman kanssa salaisen kolmeksikymmeneksi vuodeksi sinetöidyn sopimuksen josta vuotaneiden tietojen mukaan hän lupaa rokottaa vähintäin 6 miljoonaa Israelin kansalaista tietämättään ja suostumattaan koekaniineiksi. Kun nyt Israelissa on noin 9 miljoonaa kansalaista niin kyseessä on kaksikolmasosaa kansasta. Eivätkö nämä numerot muistuta meille mitään? Sakaria 13:8-9.

 

Erinäisiä huhuja kulkee Suomessakin koskien kolmeakymmentä vuotta jolle sopimukset ovat sinetöidyt, esim. että Israelin valtio antaa 30v. takuun rokotteen turvallisuudesta, tämä EI OLE TOTTA! Päinvastoin, kukaan ei takaa mitään vahinkoja joita rokotteet aiheuttavat! Vuonna 2020 oli Israelissa vähän enemmän kuolleita kun vuona 2019 mutta paljon vähemmän kuin vuosina 2008, 2012, 2015.   

 

Tammikuun alusta alkoi kuolleiden määrä nousta jyrkästi: kun ensimmäisellä rokotteella oli rokotettu 2,4 miljoona henkeä nousi kuolleiden määrä kolmessa viikossa 4,800 ! Tämä tieto oli jonkin aikaa Israelin terveysministeriön virallisilla sivuilla mutta sitten pyyhittiin pois... Pääministeri Netanyahun onkin vaikea saavuttaa vaadittu määrää rokotettuja joten hän käyttää kaikkia laillisia ja laittomia tapoja painostaakseen kansalaisia rokottautumaan. Ensiksi antamalla lisäoikeuksia ja myöhemmin rajoittamalla rokottamattomia kansalaisia ja viemällä heidän perusoikeutensa vapauteen, niin että voi jopa menettää työpaikkansa. Tämä jakaa kansalaiset kahteen leiriin ja yllyttää rokotettuja puhumaan "haitallista ja tauteja levittävää" leiriä vastaan.

 

Eräät vanhat Holokaustista selvinneet, jotka ovat vielä elossa, vertaavat näitä tapahtumia Holokaustia edeltäviin tapahtumiin. Lisäävät vain, että tällä kertaa ei ole pakopaikkaa, koko maailma on mukana tässä valheessa. Netanjahu ei ole tämän uuden järjestyksen keksijä, hän on Klaus Schwabin käskyjen koordinaattori ja toteuttaja. Klaus Schwab on Kansainvälisen Talousfoorumin johtaja Davosissa Sveitsissä. Hän on Saksan Juutalainen ja naimisissa Rotschildin perheen tyttären kanssa.

 

No kuinka Juutalainen tekisi tälläista veljilleen ? Jokaisen juutalaisen pääministerinhän oletettaisiin seisovan kansansa rinnalla ja taistelevan heidän puolestaan? On muistettava, että jo Holokaustin aikana oli olemassa "Judenraht": ryhmä juutalaisia, jotka tekivät yhteistyötä natsien kanssa ja myivät veljensä, asemasta ja rahasta. Tiedotusvälineet eivät enää kritisoi mitään hallituksen toimenpiteitä ja eliminoivat kaiken vastustuksen: esim. rokotuksia ja rajoituksia vastustavan puolueen kaikki mainokset joka virallisesti kuitenkin osallistuu tuleviin vaaleihin. Muistuttaa entisen neuvostoliiton Pravda lehteä…

 

Demokratia on todella vaarassa! Kuten muuallakin maailmassa, niin myös Israelissa jokainen lääkäri, asianajaja, toimittaja tai muu rokotteiden valheen paljastava henkilö joutuu eliminoiduksi, kiusatuksi ja jopa uhatuksi. Kaikki sosiaalisen median alustat suljetaan heiltä. Israelin Armeijan päällikkö painostaa poikiamme ja tyttäriämme, jotka menivät palvelemaan maataan, ottamaan rokotteen vastoin tahtoaan. Hän kielsi sotilaita palaamasta kotiin viikonloppulomille, ellei 80 prosenttia heidän pataljoonastaan ole rokotettu, mikä nostaa vihaa rokotetuissa rokottamattomia kavereitaan vastaan.

 

Rokotetut merkattiin vihreällä merkillä. Israelin laivastossa mentiin jopa niin pitkälle että rokotetut työntekijät joutuvat laittamaan kaulaansa vihreän merkin kun taas rokottamattomat joutuvat kulkemaan keltainen merkki kaulassaan... eikö tämä muistuta meitä keltaisesta Daavidin tähdestä jossa luki aikoinaan  "Jude"?            

 

Raskaana olevat naiset ilmoittivat, että he eivät saa ottaa kasvomaskia pois koko synnytyksen aikana ja äidit jotka tulivat neuvottelemaan lääkärin kanssa, koska heidän lapsilleen tuli hengitysvaikeuksia jouduttuaan olemaan maskin kanssa koko päivän koulussa, ohjattiin psykiatriseen lääkitykseen. Äitiä jonka kuusivuotiaalle pojalle tehtiin aivoleikkaus, ei päästetty sairaalaan poikaansa katsomaan, kun hänen syntinsä oli se, että hän ei halunnut ottaa rokotetta...

 

Tottahan tämä kaikki vaikuttaa myös Messiaanisissa seurakunnissa: laki säätää että rukouspaikkoihin saa kokoontua vain rokotetut jotka omaavat niin sanotun "Vihreän passin" A, jollaisen saa kun on ottanut kaksi rokotetta, sillä sitten on sisäänpääsy paikkoihin joihin muilla ei ole pääsyä, mutta se pätee vain 6 kk. Ja sitten taas on otettava yksi tai kaksi rokotetta että saa passin B. Ja niin edespäin...

 

No niin tässä vain pieni osa kaikesta siitä mitä Israelissa tapahtuu joka päivä. Tiedämme että Israel on ajan kello: kun katsotte mitä Israelissa tapahtuu voitte huomata kuinka lähellä ylösottoa ja suurta ahdistusta olemme. On aika jokaisen varmistaa että lamppu palaa ja että öljyä on astiassa! Israelin kansa tarvitsee rukouksianne enemmän kuin koskaan ennen; herätystä on paljon, monet tavalliset kansalaiset näkevät tulevan pahuuden ja pelkäävät. Tämä on se aika antaa heille ainoa oikea toivo Jeesuksessa! Ottakaamme vakavasti tämä haaste ja rukoilkaamme paastoten varsinkin 23.3. tiistaina Vaalipäivänä että tätä aikaa varten oikea Jumalan valitsema henkilö nousee, joka vie Jumalan suunnitelman eteenpäin oman tahtonsa mukaan ja antaa armonsa ahdistuksen keskellä !!

 

Siunaavin Terveisin, pastori Aviel & Nirit Gersh”

 

Raamattu sanoo Israelista: ”Kansat palvelkoot sinua, kansakunnat sinua kumartakoot. Ole veljiesi herra, ja äitisi pojat kumartakoot sinua. Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa.” (1. Moos. 27:29)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu